Capitolul XV

494 39 24
                                    

  Buzele lor formau in continuare un sărut plin de disperare, iubire, durere și dor. Yoongi simțea cum fiecare parte din corpul sau ia foc când este atinsa de băiatul ce i-a furat inima, iar Jimin primea prin intensitatea sărutului certitudinea că este iubit. 

  Când s-au despărțit din sărut din cauza nevoiei de aer privirile li s-au intersectat, iar acesta a fost momentul prin care ambii și-au transmis iubirea. Strălucirea ochilor lor emană iubire și sinceritate. 


  Zilele au trecut, iar frica lui Yoongi de a se îndrăgosti a dispărut aproape de tot. Sănătatea lui mintală pare că era una mai buna, chiar daca inca mai avea ieșiri nervoase și gânduri nelalocul lor. De la un timp uitase chiar și de iubita lui floare.

  Cauza tuturor schimbărilor era Jimin. Acesta doar i-a arătat că poate avea încredere în el și în iubirea lui. I-a deschis ochii și cu privire la sănătatea sa mintală și până la urmă a decis să se lase ajutat, dar doar de iubitul sau. Tot datorită lui Jimin, au putut ieși și din spital de câteva ori. 

  In acele momente de "libertate" Yoongi a fost acasă la Jimin, i-a întâlnit prietenii, care pentru el erau mult prea gălăgioși, dar se simțea bine in preajma lor, au făcut făcut dragoste și au vizitat multe locuri in care și-au creat amintiri. 

  Acum era una din zilele in care Yoongi era acasă la Jimin. Stăteau amândoi întinși in pat, cel mare fumând o țigare, in timp ce Jimin își plimbă degetele de la picioare pe piciorul sau.

  -Yoongi, spune întinzându-si capul spre acesta. 

  -Hm? Și-a întors privirea spre el, apoi ii baga țigara intre buze.

  -Tu nu te-ai plictisit? Rostește trăgând un fum. Eu unul simt cum mor aici. 

  Yoongi rase și îi lasă un sărut cast pe buze. 

  -Pot eu sa te fac sa simți cum mori daca vrei.

  Atât i-a fost nevoie lui Jimin să audă ca in mintea lui sa se formeze un plan de "atac". 

  -De parca ai putea tu sa faci asta? 

  -"Da Yoongi, acolo ahh". Îl imită cel mare pe Jimin râzând scurt. Cred că ai uitat de ultimele dați când am făcut sex și îmi tot strigai numele pe aici. 

  Chiar daca incerca sa pară dur, în obrajii lui Jimin tot s-a ivit o urmă de roșeață. Nu era nevoie ca Yoongi sa îl imite, știa și sigur cum făcea. Încercând sa ignore starea de rușine se așează pe bazinul iubitului sau. 

  -Totuși niciodată nu m-ai făcut să simt cum mor. Mințea în ultimul hal, și Yoongi știa asta, dar voia să îl provoace. 

  -O să te fac sa simți cum mori și cum reînvi, Jimin. Îi rosti numele ca un fel de atenționare, să îi aducă aminte că el încă avea o minte nebuna. Dar sincer Jimin asta iubea la el, nebunia. 


____________________ 

Și sincer cred că acesta este finalul. Mi am dat seama că nu are rost sa o mai lungesc daca nu am inspirație. Daca dezamăgesc pe cineva îmi pare rău. 

Nebun de iubit -Yoonmin-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum