2✨

766 67 11
                                    

Η ώρα είχε πάει 9 κι ήμασταν έξω από το σπίτι του Tae. Χτύπησα το κουδούνι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα η πόρτα άνοιξε κι εμφανίστηκε μπροστά μας ένα πολύ ψηλό αγόρι.

Γεια είμαι ο Jimin «λέω καθώς τον χαιρετάω»
Γεια σου Jimin εγώ είμαι ο Namjoon ο αδελφός του Taehyung. Περάστε «λέει και κάνει χώρο να μπούμε»

Μπήκαμε στο σπίτι και πήγαμε στο σαλόνι.

Jimin «φωνάζει ενθουσιασμένα ο Tae και τρέχει να με αγκαλιάσει»
Γεια σου Tae «λέω ενώ τον αγκαλιάζω κι εγώ»
Αυτός είναι ο αδελφός μου ο Namjoon νομίζω τον γνωρίσατε και αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου αδελφός ο Yoongi «λέει χαρούμενος καθώς μας συστήνει τα αδέλφια του»
Ναι γνωρίσαμε τον Namjoon. Χαίρομαι για την γνωριμία Yoongi. Αυτός είναι ο μεγάλος μου αδελφός ο Jin, αυτός ο Hoseok και τέλος ο μικρότερος μου αδελφός ο Jungkook «λέω καθώς τους συστήνω»
Χαίρομαι «λέει χαμογελαστός ο Tae»
Κι εγώ «λένε ταυτόχρονα και τα τρία μου αδέλφια»
Καθίστε «λέει και πηγαίνουμε στον καναπέ»

Η ώρα πέρασε πολύ ωραία με εμάς να λέμε διάφορα πράγματα για να γνωριστούμε καλύτερα. Ο μεγάλος αδελφός του Tae μπορεί στην αρχή να φαίνεται αυστηρός και να νομίζεις πως θέλει να σε σκοτώσει αλλά έχει πολύ πλάκα, το ίδιο και ο Namjoon αλλά το μόνο κακό που έχει είναι ότι είναι πολύ απρόσεκτος και καταστρέφει πράγματα. Προς το παρών έσπασε τρία πιάτα, το ποτήρι με το νερό του, χτύπησε το πόδι του στον καναπέ και έκαψε την κονσόλα του playstation. Τελικά είναι καταστροφέας αυτό το παιδί.

Θέλετε αύριο το μεσημέρι να έρθετε για φαγητό στο σπίτι μας; «ρωτάει ο Jin»
Ναι «λέει ο Yoongi»
Ωραία κατά τις 12 να έχετε έρθει «λέει πριν βγούμε από το σπίτι»

Χαιρετάμε τα παιδιά και πηγαίνουμε στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς δεν μένουμε μακριά με τον Tae. Μέσα σε δέκα λεπτά ήμασταν στο σπίτι μας. Έκανα ένα μπάνιο και ξάπλωσα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους τα αδέλφια μου γνώρισαν τον κολλητό μου και τα αδέλφια του και τώρα είμαστε σαν μια παρέα όλοι μαζί. Ναι μπορεί να είναι η πρώτη φορά που γνωριστήκαμε όλοι μεταξύ μας αλλά έχουμε πολλά κοινά και δεθήκαμε. Είμαι χαρούμενος που απέκτησα κι άλλους φίλους.

Και με αυτές τις σκέψεις με πήρε ο ύπνος.

Τα ρούχα που φορούσαν τα αγόρια:

Jin:

Jin:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My Best Friend's Brother Where stories live. Discover now