60✨

323 30 1
                                    

Πάμε πάνω; «λέω μέσα στο φιλί»
Ν-ναι «λέει ξέπνοα»

Τον παίρνω στην αγκαλιά μου και σηκώνομαι από τον καναπέ ανεβαίνοντας τα σκαλιά χωρίς να σπάσω το φιλί. Ανοίγω την πόρτα και μπαίνω μέσα με τον Yoongi ακόμα στην αγκαλιά μου. Κλείνω και κλειδώνω την πόρτα πίσω μου. Τον αφήνω απαλά στο κρεβάτι και ανεβαίνω πάνω του. Αρχίζω να φιλάω τον λαιμό του και του βγάζω γρήγορα την μπλούζα του. Αφήνω υγρά φιλιά σε όλο του το σώμα. Σηκώνομαι από πάνω του και αφαιρώ γρήγορα την βερμούδα και το μπλουζάκι μου. Ανεβαίνω πάλι πάνω του και του βγάζω την βερμούδα. Χαϊδεύω τα μπούτια του ενώ φιλάω τον λαιμό του και αναστενάζει.

J-J-Jimin «λέει»
Μμ «λέω ενώ συνεχίζω να φιλάω αυτόν τον υπέροχο λαιμό»
Σ-σταμάτα «λέει και με σπρώχνει»
Τι έπαθες; «ρωτάω μπερδεμένος»
Δ-δεν μπορώ «λέει και κοιτάζει αλλού»
Τι εννοείς; «ρωτάω»
Έχω συνηθίσει να είμαι top και όλο αυτό είναι παράξενο «λέει και δείχνει με τα χεράκια του εμένα από πάνω κι αυτόν κάτω»
Μάλλον ήρθε ο καιρός να συνηθίσεις να είσαι bottom «λέω και ρουφάω το υπέροχο κάτω χείλος του»

Με σπρώχνει και σηκώνεται από το κρεβάτι.

Αουτς «λέει και πιάνει τον πισινό του»

Γελάω και τον κοιτάζω. Μάλλον τον πόνεσα πολύ χθες τον γλυκό μου. Σήμερα θα τον κάνω να τα ξεχάσει όλα. Τον τραβάω και τον βάζω να κάτσει πάνω μου.

Ηρέμησε «λέω και τον φιλάω»

Ανταποδίδει στο φιλί και αρχίζω να χαϊδεύω το σώμα του. Φθάνω στο μποξεράκι του και περνάω το χέρι μου απαλά πάνω από το μόριο του.





Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My Best Friend's Brother Where stories live. Discover now