62✨

319 31 0
                                    

Τον σφίγγω στην αγκαλιά μου και τον φιλάω απαλά στο κεφαλάκι του. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τον Yoongi δίπλα μου.

Πάμε να κάνουμε μπάνιο; «λέω»
Δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι «λέει παραπονεμένα και βγάζει προς τα έξω το κάτω χείλος του»
Έλα θα σε βοηθήσω εγώ «λέω»
Καλά «λέει»

Τον παίρνω στην αγκαλιά μου και μπαίνω στο μπάνιο. Γεμίζω την μπανιέρα με καυτό νερό και μας βάζω μέσα. Αρχίζω να τον πλένω και μετά πλένω κι εμένα. Ο Yoongi ξαπλώνει πάνω μου και κλείνει τα μάτια του. Είναι τόσο γλυκός και όμορφος και είναι μόνο δικός μου. Μας ξεπλένω και βγαίνω από την μπανιέρα. Τυλίγω μια πετσέτα γύρω από την μέση μου και μετά βγάζω τον Yoongi και τον σκουπίζω ενώ του βάζω το μπουρνούζι μου. Βγαίνω από το μπάνιο και τον αφήνω στην καρέκλα του γραφείου μου. Παίρνω καθαρά σεντόνια και στρώνω το κρεβάτι. Κοιτάζω τον Yoongi και είναι έτοιμος να κοιμηθεί στην καρέκλα. Γελάω με το θέαμα και παίρνω από το συρτάρι δυο καθαρά εσώρουχα. Βάζω το ένα εγώ και το άλλο το βάζω στον Yoongi. Τον ξαναπαίρνω στην αγκαλιά μου και ξαπλώνω στο κρεβάτι.

Κοιμήσου μωρό μου. Σε αγαπω «λέω και φιλάω το κεφαλάκι του πριν κλείσω τα μάτια μου και με πάρει ο ύπνος με τον Yoongi στην αγκαλιά μου»





 Σε αγαπω «λέω και φιλάω το κεφαλάκι του πριν κλείσω τα μάτια μου και με πάρει ο ύπνος με τον Yoongi στην αγκαλιά μου»

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
My Best Friend's Brother Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang