41✨

366 37 12
                                    

Εγώ και ο Kook κανονίσαμε να βγούμε με τα κορίτσια οπότε φεύγουμε «λέει ο Hoseok και σηκώνονται και οι δυο από τον καναπέ για να μας χαιρετήσουν και να φύγουν»
Θες κι εμείς να πάμε καμία βόλτα; «ρωτάει ο Yoongi τον Jimin»
Jin θα είσαι εντάξει μόνος σου; «ρωτάει»
Ναι «λέω και μου χαμογελάει»
Δεν θα είναι μόνος του θα μείνουμε εμείς εδώ να του κάνουμε παρέα «λέει ο Tae κοιτάζοντας τον Joon με ένα πονηρό χαμόγελο»
Α, ωραία τώρα ανακουφίστηκα που δεν θα είναι μόνος του «λέει και σηκώνεται από τον καναπέ»

Τι ανακουφίστηκες παιδί μου; Αυτοί με βίασαν και εσύ ανακουφίστηκες που θα μείνουν μαζί μου; Φφ γιατί πρέπει να τα περνάω όλα αυτά εγώ;

Ο Jimin με τον Yoongi έφυγαν κι έμεινα μόνος στο σπίτι με τον Tae και τον Joon. Σηκώνονται από την θέση τους κι έρχονται και κάθονται δίπλα μου ο ένας από τα δεξιά και ο άλλος από τα αριστερά.

Και τώρα οι τρεις μας «λέει ο Tae πιάνοντας το μπούτι μου»
Ε-εγώ πάω πάνω «λέω γρήγορα και σηκώνομαι από τον καναπέ πηγαίνοντας προς της σκάλα»

Ανεβαίνω πάνω και ανοίγω την πόρτα του δωματίου μου για να μπω μέσα. Πάω να την κλείσω αλλά δεν προλαβαίνω γιατί την σταματάει το πόδι του Tae. Σπρώχνει την πόρτα και μπαίνουν μέσα και οι δυο. Ο Joon την κλείνει και με πλησιάζουν ενώ εγώ κάνω βήματα προς τα πίσω μέχρι που κολλάω στον τοίχο. Με πλησιάζουν και οι δυο και ακουμπούν τα χέρια τους δίπλα από το κεφάλι μου.

Τι έγινε μικρέ; «λέει ειρωνικά ο Joon»
Άκου να σου πω εγώ δεν είμαι μικρός. Εσείς οι δυο είστε οι μικροί εδώ πέρα «λέω με νεύρα»
Σε ηλικία ίσως αλλά κάπου αλλού εμείς είμαστε οι μεγάλοι και το ξέρεις «λέει ο Tae κλείνοντας μου το μάτι»



 Εσείς οι δυο είστε οι μικροί εδώ πέρα «λέω με νεύρα»Σε ηλικία ίσως αλλά κάπου αλλού εμείς είμαστε οι μεγάλοι και το ξέρεις «λέει ο Tae κλείνοντας μου το μάτι»

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My Best Friend's Brother Where stories live. Discover now