11. Prošlost

596 23 6
                                    

Maša

„Omiljeno mesto za opuštanje?", već pola sata, Greg i ja jedno drugom postavljamo pitanje, nakon što sam mu rekla da ga ne poznajem dobro, a on meni odgovorio da ga znam bolje od ikoga.

„Gde god pored tebe", kaže, pa me privuče bliže sebi i krene da me golica.

Dok umirem od smeha, uspevam da progovorim: „To si garant svakoj devojci govorio."

Prestane da me golica, pa se približi tako da smo milimetrima udaljeni jedno od drugog dok se gledamo pravo u oči: „Ne, Maša. Samo jednoj mojoj devojci i to Ruskinji."

„Devojci?", pitam ushićeno, jer i jesam ushićena. Lepo mi je svaki put s Gregom, ali nikad nisam mislila da je to za njega ozbiljno.

„A ti nisi znala da si mi devojka?"

„Ne", kažem iskreno.

„Sad znaš. Nema više gledanja nikog, jer jebeno sam ljubomoran", osmeh mu prekrije lice, pa me čvrsto zagrli.

„Ko će da gleda bilo koga pored tebe ovakvog", iako to izgleda kao zezanje, stvarno to mislim. Plus, to nikakve veze nema s tim što je Greg pun ko brod. Dečko je zaista fizički mnogo sladak i kada ga upoznate dobar je. Ne kažem to samo zato što je mlad i što je naspram Dimke svako dobar i lep, već zaista je tako.

„Sada smo to rešili. Definitivno si moja devojka, a ja tvoj dečko. Tako da sledeće vikend ti lepa devojko dolaziš kod mene u London."

„Kako ti kažeš, dečko!"

Greg

Maša ima sve kvalitete, jedina mana joj je što je trenutno siromašna. Kažem trenutno, jer sam siguran da će sa svojim bistrim umom zarađivati dobro. Devojka je vrh vrhova. Preterano zgodna, zelene okice koje su pune bistrine, usnama koje dok gledate poželite da iz njih ne vadite kurac i te njene istaknute jagodice su nešto što joj tako seksi pristaje. Usput, većina idiota i ne primeti kakva je riba, zbog njene skromne odeće. Kada je skockam, Gregu će ceo London da zavidi, a Bogami kad bi znali kakva je u krevetu zvaidili bi mi duplo. Baš kao što sam i mislio, mala je živa vatra.

Voli da eksperimentiše, a koliko sam skontao ne voli klasičnu misionarsku pozu, pa je onda učim drugim u kojima istinski uživa. Juče veče je padala kiša, nepitajte kako, razvukao sam zavese i priljubio njeno golo telo uz ogroman prozor. Njene lepe dude su bile spljoštene uz staklo dok sam se zabadao u tu njenu sočnu pičkicu. Deinitivno mi je sa malom upala kašika u med.

Vlad

Moj jebeni ćale je sa nekom klinkom koja ima samo dvadeset i dve godine. Čovek nema ni malo srama, jer ju je ladno doveo u London i to bez sakrivanje predamnom. Toliki je kreten da ju je doveo u moju kuću.

„Šta me gledaš tako podrugljivo?", pita me još kao povređeno.

„Ovo nije podrugljivo, već šlogirano." Mala, hvala Bogu, samo sedi i ćuti.

„Zašto? Treba da si ponosan što ti je otac još na tržištu. Nadam se da si nasledio te gene od mene."

„Evo, pucam od ponosa", očito ironično dodam.

„Pa pogledaj ti samo ove butke", pa joj stisne rukom levu „čvrste i tanke. Kada se ovije ovim nogicama oko mene... jaoooj", na to mala krene da se cereka kao da je to zaista duhovito. Ne mogu da verujem da me je ovaj čovek napravio!

„Znaš, ćale, ona je živo biće, sa osećajima, iako ne deluje tako. Plus je dete. Ne moraš da se ponašaš prema njoj kao prema objektu za jebanje, već je makar ispoštuj." Na te moje reči se ona zacrveni od stida, a Fjodor od besa.

RASKRSNICA GREHADonde viven las historias. Descúbrelo ahora