41.

3.3K 189 40
                                    

Harry:
,,Seš si jistý, že to chceš?" zaváhal jsem a on mi pohlédl do očí a pak rozhodně přikývl.

,,Nechci ti ublížit," řekl jsem potichu, ,, však víš, nemám s tím žádný zkušenosti."

,,Ja taky ne," zasmál se a to jediné mi pomohlo se uvolnit. Znova jsem ho vášnivě políbil a sundal mu přitom tričko. Na chvilku jsem se zastavil a jen se kochal pohledem na jeho odkrytou hruď. Byl tak nádherný.

,,Miluju tě," řekl jsem a ani na vteřinu toho nelitoval. Věděl jsem, že je to pravda.

Očividně jsem ho vyvedl z míry, protože celý ztuthnul a pár vteřin si mě nechápavě prohlížel. Pak mě políbil a já měl pocit, že do toho jednoho polibku vložil všechny svoje city.

,,Taky tě miluju, Harry," řekl vážně a pak jeho pohled zněžněl a nahradil ho ten nejkrásnější úsměv na světě.

Na tváři se i mně objevil široký úsměv a mé srdce zalilo příjemné teplo. Byl jsem tak neskutečně šťastný.

,,Miluju tě," zopakoval jsem a zvuk těch dvou slov se mi natolik zalíbil, že jsem věděl, že už je od teď budu říkat každou možnou vteřinu.

Viděl jsem, jak se Louis rozesmál než znova zopakoval, ,, já tebe taky."

,,Miluju tě, miluju tě, miluju tě," opakoval jsem pořád dokola, ,,ani nevíš, jak dlouho jsem ti to už chtěl říct."

,,Jsem rád, žes mi to řekl," usmál se, ,,sám bych se nikdy neodhodlal."

,,Já jsem taky nečekal, že to zvládnu," přiznal jsem, ,, ale je to pravda, opravdu tě miluju."

,,Když to říkáš tolikrát, začíná to ztrácet to kouzlo," zasmál se a znovu mě políbil. Už mi jeho rty chyběly.,, Ale taky tě miluju a to moc."

Pohlédl jsem na něj a naznačil očima směrem na postel. Přikývl a tak jsem to vzal jako souhlas. Povalil jsem ho na postel a jemně ho políbil. Na chvilku jsem zaváhal, nejist si tím, co dělat, ale pak jsem začal polibky postupně klesat níž a níž. Přes jeho krk, bradavky, až na hruď. Když jsem ho jemně políbil na podbříšku, celý se zachvěl. Nejistě jsem se na něj podíval a políbil ho na rty. Rukama jsem jemně přejížděl přes jeho odhalenou hruď a čekal až mi dá nějaké povolení nebo náznak.

Odtáhl se ode mě.

,,S-sun-dej si tri-čko," byl celý zadýchaný, což mě i přes naší situaci rozesmálo. Nejistě jsem polkl a cítil, jak už zase červenám, ale pak jsem si triko během vteřiny sundal.

Na chvíli nastalo ticho, pak se Louis rozesmál.

,,Ty máš čtyři bradavky," zasmál se a když viděl, že jsem si je rukama zakryl, náhle zvážněl.

,,Promiň, jsi krásný," řekl a mě jeho slova překvapila. Tohle mi ještě nikdo nikdy neřekl. Zčervenal jsem a on mě políbil. Najednou jsem začal pochybovat, který z nás bude ten nahoře.

Louis se mi posadil do klína a já ucítil, jak se můj kamarád probouzí k životu. Louis si toho očividně taky všiml, protože mě začal ihned škádlit. Několikrát se na mně zavrtěl a mně tělem projelo neskutečné vzrušení. Zavzdychal jsem a pak jsem Louise přehodil pod sebe. Silně jsem ho políbil a rozepnul mu přitom pásek. Na chvíli jsem se zastavil a podíval se do jeho očí pro povolení a on se jen zasmál.,,No tak Harry, nemusíš se pořád ptát."

Usmál jsem se a rozepnul mu pásek. S jeho pomocí jsem mu sundal kalhoty, až přede mnou ležel jen v boxerkách. Teď zase pro změnu znervózněl on. Vášnivě jsem ho políbil a uklidnil ho. ,,Vypadáš ještě líp, než jsem si tě představoval," zašeptal jsem mu do ucha.

,,Ty sis mě představoval?" vypískl.

Povzdechl jsem si.,,Ty snad ne?"

,,Chtěl jsem se nechat překvapit," zašeptal.

Usmál jsem se na něj a pohladil ho po tváři. Odhrnul jsem mu pár neposedných pramínků vlasů.

,,Myslím, že bychom měli míň mluvit a víc, víš co," zašeptal jsem a znova ho políbil. Byl jsem v tu chvíli tak neskutečně nervózní a proto jsem se pokoušel soustředit jen na naše jazyky a na nic víc nemyslet. Nakonec jsem se odhodlal, věděl jsem, že je to, co chci.

Nepřestával jsem ho líbat, ale rukou jsem mu mezitím zajel až k lemu boxerek, které jsem mu pomalu sundal. Louis najednou přestal spolupracovat a dal si před svoje přirození ruku.

Nadzvedl jsem obočím

,,Ale no tak Loui, nestyď se, vždyť jsi naprosto nádherný."

Bylo na něm vidět, že o tom pochybuje, ale po chvíli povolil a dal svoje ruce pryč.

Na chvíli nastalo zase ticho.
,,Vidíš, já ti to říkal," usmál jsem se na něj a jemně se ho dotkl. Zavzdychal a já se rozhodl pokračovat. Sjel jsem níž a několikrát mu přes něj přejel, pak si ho nejistě strčil do pusy. Neměl jsem s tím zkušenosti a nejdřív jsem se začal dávit, ale pak se to zlepšilo. Začal jsem mu přes něj přejíždět jazykem, ze začátku dost pomalu, ale postupně jsem zrychloval. Louisovy vzdechy mě ujistily, že nejsem tak špatný, jak jsem si v tu chvíli připadal.

O chvilku později jsem se rozhodl přestat. Louisovy vzdechy se zrychlovaly a já nechtěl, aby se už udělal.

,,Harryyy," zamračil se, když jsem přestal. Jen jsem se ušklíbl a sundal si kalhoty. Viděl jsem, jak Louis zalapal po dechu a tak jsem mu pohlédl do očí. Zčervenal a pak přelétl pohledem z mého penisu a zase na mě. Viděl jsem, jak je nejistý a neví co dělat. Nejspíš čekal, že budu chtít, aby mi taky vykouřil, ale to já nepotřeboval, protože už jsem byl i tak tvrdý.

,,To je dobrý," řekl jsem, když jsem viděl, jak se mu do toho nechce. Tváří mu projela úleva a pak mě políbil. Políbil jsem ho zpátky a hned na to jsme se začali vášnivě líbat. Najednou mi došlo, že jsem před Louisem celý odhalený. Ale vůbec mi to nevadilo. Naše nahatá těla se o sebe třela a když se naše penisy dotkly, donutilo nás to oba zavdychat.

Po chvíli jsme toho měli dost. Zahrabal jsem v šuplíku a vytáhl lubrikant a kondom.

,,Můžu?" chtěl jsem si ho nejdřív připravit a i když jsem byl vzrušený, slíbil jsem si, že budu jemný a když ho to bude bolet, přestanu.

,,Můžeš," řekl a jeho pohled mě ujistil o pravdivosti jeho slov.

S posledním polibkem jsem otevřel lubrikant a nejistě si ho rozetřel po prstech. Jen drobný dotek způsobil, že se Louis zachvěl a když jsem do něj strčil prst, ztichl a celý se kolem mě sevřel. Trpělivě jsem čekal a když konečně povolil, začal jsem s ním maličko hýbat.

,,Harryyy."

Spokojeně jsem se usmál a po chvíli přidal i druhý prst. Louisovy vzdechy plnily stěny pokoje a já se jich nemohl nabažit.

Roztřesenými prsty jsem si nasadil kondom.

,,Můžu?" zeptal jsem se naposledy.

,,Můžeš."
-
-
-

Tak a já se jdu zahrabat.

Za 1) kvůli tomuhle skvostu, za kterej se dost stydím a za 2) kvůli tomu, že jsme proti Kanadě prohráli 5:1. Ach jo.

I Knew I Was Waiting For You || LARRY STYLINSONKde žijí příběhy. Začni objevovat