Luku 6. Näytit vaan siltä, että haluaisit ottaa sen vaatteet pois

2.2K 164 69
                                    

Ja taas uutta lukua! Kertokaa ihmeessä mitä piditte <3

Micke

"Alahan nyt kertomaan, mistä sä tunnet sen hintin?!" Viljami kysyy aggressiivisesti ihan kuin sillä olisi tulta perseen alla.

"Voi vittu, ei oo iso juttu. Anna jo olla", tuhahdan jätkälle. Mä en jaksa alkaa tilittämään sille kaikkea mitä mä teen mun elämälläni. Vittu, mä en ole kenellekkään tilivelvollinen.

"Kyllä meitä nyt vähän mietityttää, että miten sä tunnet jonkun homon", Viljami tuhahtaa takaisin.

"Mä en vittu ole sulle tai teille tilivelvollinen!" Huudan ärtyneenä. Mä menetän kohta oikeasti mun vikatkin hermot. Mä en just nyt jaksaisi tapella kenenkään kanssa.

Me tosiaan ollaan tällä hetkellä kirkkopuistossa. Tultiin hengaamaan tänne, kun ei keksitty parempaakaan tekemistä eikä kukaan sisälläkään jaksanut olla.

Jätkiä jaksaa edelleen kiinnostaa mistä mä tunnen Luukaksen. Koko juttu tapahtui eilen, he voisivat pikku hiljaa unohtaa sen. En tajua muutenkaan miksi helvetissä niitä kiinnostaa yksi jätkä niin paljon. Ne varmaan haluaa itse viedä sen jätkän sänkyyn, kun ne on niin hiton kiinnostuneita.

"Haluatteko te itse sen kanssa sänkyyn, kun olette noin vitun kiinnostuneita siitä?" Heitän.

"No hyi vittu ei todellakaan!" Tomas huutaa heti ensimmäisenä.

Pyöräytän silmiäni noille idiooteille, "No sen nimi on Luukas ja törmäsin siihen viime sunnuntaina. Ei mitään kummempaa."

"Niin...?" Viljami toteaa ja katsoo mua kysyvästi, olettaen että mä jatkaisin vielä jotenkin.

"Niin?" Vastaan samalla tavalla takaisin.

"No, ootte vissiin nähnyt enemmänkin kuin yhden kerran", Viljami laittaa kätensä puuskaan näyttäen joltain teinitytöltä.

Juuri, kun olen alkamassa suunnilleen huutamaan jätkälle, Aleksi puuttuu keskusteluun, "Jätkät, mä lyön kohta teitä kaikkia jos te ette pidä turpianne kiinni. Niiku oikeesti, mikä teidän ongelma on? Miksi teitä jaksaa kiinnostaa kenet Micke tuntee ja kenet ei? Se ei ole tilivelvollinen teille, kukaan meistä ei ole. Ja miten vitussa se teidän elämään vaikuttaa onko joku homo? Antakaa saatana kaikkien rassaa niitä reikiä, kun itse huvittaa. Ja kuten se Luukas itse sanoi: Se ei koskisi teihin edes maksusta ja jos totta puhutaan niin mäkään en koskisi teihin edes maksusta, jos olisin homo. Antakaa nyt vittu kaikkien elää elämäänsä ja pitäkää tekin huolta omista asioistanne!" Aleksi raivoaa pää punaisena. Aleksi ei melkein koskaan suutu. Ei ainakaan näin. Nyt hän on sellaisessa mielentilassa, etten edes yllättyisi jos kohta tulisi ruumiita. Mutta Aleksilla on varmaan huono päivä. Tai siis, sillä on. Tyhmäkin sen huomaa. Sen faija on varmaan taas riehunut jotain kännissä. Enkä mä muutenkaan ole oikea henkilö tuomitsemaan, jos joskus tulee sellaisia hetkiä, että alkaa vain raivoamaan ja heittelemään tavaroita ympäriinsä, koska mulla itselläni on sellaisia todella usein.

Kaikki hiljenee. Kukaan ei uskalla sanoa mitään, ei edes Viljami, joka äsken oli koko ajan äänessä ja joka ei todellakaan pelkää huutaa takaisin. Eikä pelkää tapella. Ehkä se on eri asia, koska kyseessä on Aleksi, joka ei huuda ainakaan meille melkein koskaan. Aleksi istuu nurmikolla ja hengittää ihan hiton raskaasti. Jätkä yrittää tasata hengitystään ja tuijottaa nurmikkoa. Mä vaan hieman hermostuneena alan repimään nurmikkoa. En mä koskaan ole hermostunut, tai en ainakaan näytä sitä, mutta nyt en voi asialle mitään.

"Sori, ei mun ollut tarkoitus huutaa teille", Aleksi sanoo pienen ajan päästä ja hänen äänestään kuulee katumuksen.

"Ei se mitään, ehkä ihan hyvä vain. Eihän se mulle kuulu kenet Micke tuntee eikä se mun elämään pitäisi vaikuttaa jos joku on homo", Viljami sanoo raapien niskaansa nolostuneena. Jotenkin mulla kuitenkin on sellainen fiilis, että jätkä ei ole yhtään nolostunut, mutta esittää vain Aleksin takia. Jätkä ei voi sietää homoja ja se tuntuu vaikuttavan hänen elämäänsä ihan liikaakin, jos joku on homo. No, en mäkään ole mikään homojen fani, mutta... Kuitenkin. Ei siitä sitten sen enempää.

Olin sulle hyvä ja sä käytit sitä hyväksiWhere stories live. Discover now