4. Hoden (Thundershield)

1.9K 105 11
                                    

Thundershield (Avengers)

Thor se hlasitě smál, popíjeje asgardskou medovinu v kožené sedačce v Avengers tower, zatímco sledoval, jak se ostatní avengeři snaží zvednout jeho kladivo. Nikdo z nich zkrátka nebyl hoden.

Zrovna sledoval, jak se Stark snaží kladivo zvednout všemi možnými prostředky. Sám, s oblekem, dokonce i s Rhodeyem. I přesto všechny pokusy byly marné. Stark skončil pouze s namoženým svalem a sraženým egem.

Když vyzývavě pohlédl na druhého svalnatého blonďáka v místnosti, Steve se pomalu zvedl a přešel ke kladivu. To už Thor sledoval s mnohem větším zájmem. Možná někde v hloubi duše tušil, že Steve, ten krásný modrooký blonďák se srdcem plným čisté čestnosti, je hoden.

Steve zatahal za rukojeť. Kladivo hlasitě zavrzalo o stůl, ale výš se nezvedlo. Kapitán Amerika se zasmál a s poraženým rozhozením rukou odstoupil. Thor se potutelně usmál do lahve medoviny.

Chce to čas, ale jedno bylo jisté.

Intenzivně se zahleděl na onoho blonďáka, který, když zaregistroval, že se na něj bůh blesků dívá, se pouze jemně usmál. Syna Odinova zahřálo u srdce to podivné teplo.

Jeho láska byla hodna.

_____

Tak, první Avengers máme tu! :D A já nevím, proč jsem z toho děsně nadšená. :D

Arowey⚡⚡⚡

☾𝙆𝙣𝙞𝙝𝙖 𝙨𝙝𝙞𝙥 𝙢𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩𝙚𝙠☽🔛Donde viven las historias. Descúbrelo ahora