The game.

1K 65 7
                                    

Jai POV.

"Team peptalk!!" Schreeuwt mijn trainer. We rennen allemaal naar hem toe. "De wedstrijd begint over enkele minuten. Doe goed je best en laat zien wat jullie kunnen. Je kan het best via rechts scoren. Succes." Zegt mijn trainer. "LET'S GO!"

We lopen het veld op en ik kijk snel naar de tribunes. Ik zie Luna zitten en ik knipoog naar haar. Ze glimlacht. Dan loop ik verder naar het midden van het veld. Ik ga in het midden staan, tegenover iemand van de tegen partij. Oke, let's do this denk ik grijnzend.

Luna POV.

Er wordt gefloten en Jai springt in de lucht. Snel slaat hij de bal naar achter en Kaj vangt de bal. "Kijk je wel vaker basketbal?" Vraagt Laura. "Nee, nooit eigenlijk." Zeg ik. "Doe je een sport?" Vraagt ze. "Ik dans." Laura knikt. "Hoog?" Ik knik. "Misschien kan je wel bij de cheerleaders." Zegt Laura. Ik schiet in de lach. "Wat?" Vraagt Laura. "Je bent niet de enige die dit zegt." Zeg ik lachend. "Jaa! Je moet bij de cheerleaders gaan! Ze missen nog 1 iemand. Ik kan je wel voorstellen aan Veer, die zit ook bij de cheerleaders." Zegt Iris dan ineens. "Uhm.. Ik denk er nog wel even over na."

Op de helft van de wedstrijd hebben beide teams nog niet gescoord. De jongens lopen even de zaal uit naar de kleedkamer. Na een kwartier komen ze er weer uit, ze zien er allemaal weer vrolijk uit. Na een paar minuten starten ze weer en ze zijn super snel. Nog geen 5 minuten later scoren ze. Iedereen juicht en ik moet lachen. "Is iedereen hier zo verslaafd aan basketbal ofzo?" Vraag ik aan Iris. "Onze school draait bijna alleen maar om basketbal. Het lijkt een beetje op high school musical, weet je wel?" Zegt Iris. "Serieus?" Zeg ik verbaasd. Iris knikt.

--

Als de wedstrijd afgelopen is en onze school heeft gewonnen vraagt Iris of ik nog mee ga ergens iets drinken. Ik stem in en ze zegt dat we nog even op de jongens en Veer moeten wachten. "Ik ga even naar de wc, ben zo terug." Zeg ik en ik loop weg.

Als ik mijn handen aan het wassen ben hoor ik ineens een stem achter me. "Wat vond je van de wedstrijd?" Verschrikt draai ik om en zie dat Jai achter me staat. "Leuk." Zeg ik snel en simpel. Snel loop ik weg. "Heb je haast?" Vraagt Jai dan. "Nee..." Zeg ik en ik loop langzamer. "Of wil je liever niet met mij praten? Mensen hebben je zeker gewaarschuwd voor mij?" Hij lacht spottend. "Ik uh moet gaan, doei." Ik ren de wc uit.

"Oh mooi, je bent er eindelijk. Jongens, dit is Luna." Zegt Iris. Ik schud snel iedereen zijn hand en als we weglopen loop ik naast Luke. We hebben een klein gesprek. "Waar gaan we eigenlijk naar toe?" Vraag ik. "Oh een klein barretje, hier niet zo ver vandaan." Zegt Luke. Ik knik.

===========================

Hii, de eerste hoofdstukken zijn nog een beetje saai maar daar komt snel verandering in. Dit hoofdstuk heeft 10 votes en 4 comments nodig voor ik verder ga! Dus share, vote en comment!

===========================

High School. {J.W.}Where stories live. Discover now