Revenge.

943 70 15
                                    

Jai POV.

"Het spijt me echt maar misschien is het beter als we niet meer met elkaar omgaan." Zeg ik. "Oh.. Hoezo? Komt het door Sam?" Vraagt Luna. "Nee.. Ik heb geen tijd voor je en het is gewoon beter om niet met elkaar om te gaan. Jij bent een schattig normaal meisje en ik kan niet met dat soort mensen omgaan." Zeg ik terwijl ik naar Yoram kijk. Hij grijnst en knikt. "Gemener." Fluistert hij. Ik knik voorzichtig. "Dus, verwijder mijn nummer alsjeblieft. Doei!" Zeg ik en ik hang op. "Goed, je mag gaan nu. Ik wil dat je me belt als je blauwe oog weg is. Ik ga je geen drugs meer laten rondbrengen als je oog er zo uit ziet." Zegt Yoram. Ik knik en verlaat zijn appartement. Zodra ik buiten sta pak ik mijn scooter en ga gelijk weg, naar Luna.

Aarzelend druk ik op de bel. Het duurt even voordat Luna open doet. Ze kijkt me aarzelend aan. "H-H-Hoi?" Stottert ze. "Het spijt me." Zeg ik en ik knuffel haar. "Jai? Whatthefuck?" Zegt Luna. "Het spijt me, ik kan het uitleggen." Zeg ik. Luna zucht en laat me binnen. We lopen naar de woonkamer en gaan zitten. "Er is een bepaald iemand die niet wilt dat wij met elkaar omgaan. Ik moest je bellen waar hij bij stond om te vertellen dat ik niks meer met je te maken wilde hebben maar dat is echt niet zo. Ik vind je echt een super leuke meid en ik vind het leuk om met je om te gaan. Dus alsjeblieft vergeef me?" Zeg ik en ik kijk haar smekend aan. "Uhm.. Tuurlijk vergeef ik je.. Maar wie is diegene? En hoe weet hij dat we met elkaar omgaan?" Vraagt ze. "Dat kan ik nog niet beantwoorden maar hij heeft overal mensen en die hebben ons gezien. Als we met elkaar om blijven gaan dan moeten we het echt heel erg voorzichtig doen.. Sorry." Zeg ik. "Is niet erg.. Denk ik. Maar ik wil nu eigenlijk wel graag slapen." Zegt Luna en ze glimlacht zachtjes. Ik knik en sta op. "Dankje Luun. Je bent de beste."

Luna POV.

De volgende ochtend is het zaterdag. Ik pak mijn telefoon en check mijn berichtjes. Samuel heeft me geappt en vroeg of ik zin had om iets met hem te gaan doen. Snel reageer ik dat ik wel wil. Ik stap mijn bed uit en neem een douche. Als ik klaar ben föhn ik mijn haar en doe een beetje make-up op. Ik pak mijn telefoon weer.

S: Zullen we naar de winkels gaan?

U: Ja is goed, lijkt me leuk.

S: Ben je al klaar?

U: Ja.

S: Oke, dan kom ik je nu ophalen met de auto goed?

U: Ja is goed, tot zo!

Ik vergrendel mijn telefoon en loop naar beneden. Snel eet en drink ik en dan pak ik mijn tas. Ik gooi er een flesje water, kauwgom en mijn portemonnee in. Snel pak ik mijn sleutels en doe mijn jas en schoenen aan. Niet veel later gaat de bel. Ik doe open en Samuel glimlacht naar me. Ik knuffel hem en we lopen naar zijn auto.

Jai POV.

"Huisarrest?!" Roep ik. "Dat is juist. Aankomende week ga jij alleen naar school en verder zit je thuis." Zegt mijn moeder. "Waarom?!" Zeg ik. "Ik wordt er gek van dat jij iedere keer 's avonds verdwijnt zonder te zeggen waar je heen gaat en dan rond 12 uur pas weer thuis komt." antwoord mijn moeder. Ik kijk haar boos aan en loop dan naar boven. Huisarrest pfff..

U: morning babe ❤️

Ik doe mijn telefoon weer weg als ik zie dat Luna al lang niet meer online is geweest. Ik plof op mijn bed en kijk naar het plafond. Dan wordt ik door Yoram gebeld.

"Wat?"

"Nou, iets vrolijker opnemen mag wel!"

"Ik heb fucking huisarrest omdat ik gisteravond ineens weg was zonder te zeggen waar ik heen ging en wiens schuld is dat? Juist, die van JOU!"

"Nou nou, sorry hoor! Hoe lang?"

"1 week."

"Nou, dat valt reuze mee. Je kan toch geen drugs dealen met dat oog dus who cares? Wat doe je verder buiten school?"

"Whatever man, waarom bel je?"

"Die chick van je moved wel snel on zeg."

"Wat?"

"Dat meisje, ze is wel snel over je heen."

"Hoe bedoel je?"

"Ik zag haar net met een andere jongen lopen."

"WAT?!"

"Ja, een lange, blonde jongen. Jou leeftijd denk ik. Ze noemde hem Samuel geloof ik. Weet niet zeker."

"Ik weet genoeg, doei."

Snel hang ik op. Maandag ga ik Samuel zo hard slaan denk ik in mezelf.

Luna POV.

Ik en Samuel lopen samen door een winkel. Hij kijkt een beetje bij de jongenskleding en ik bij de meisjes. Er loopt een jonge man naar binnen. Ik kijk even snel op en kijk dan weer naar de kleren. Als ik voel dat iemand naar me kijkt kijk ik op. De man kijkt naar me. Ik glimlach vriendelijk maar hij lacht niet terug. Hij staart me alleen maar aan. Ongemakkelijk loop ik verder. "Samuel?" Zeg ik. Samuel kijkt om. Snel loop ik naar hem toe. "Wat is er?" Vraagt hij. "Oh ik zag je even niet meer." Zeg ik. Samuel knikt. "Zullen we gaan?" Vraagt hij. Ik knik en we lopen de winkel uit.

--- Maandag

Jai POV.

Die maandag wordt ik extreem vroeg wakker. Ik kleed me om en pak mijn boeken. Snel pak ik mijn basketbal kleding en dan ontbijt ik gauw. "Ik ga naar school, doei mam." Zeg ik en ik race de deur uit. Ik pak mijn scooter en rijd weg.

Op school aangekomen, ga ik naar mijn kluis. Ik dump mijn basketbal spullen en een paar boeken. Dan loop ik naar het lokaal waar ik les heb. Als ik aankom ben ik de eerste. Ik kijk op mijn horloge en zie dat ik nog 5 minuten heb. Al snel komen er andere leerlingen uit mijn klas aangelopen.

"Ey man." Zegt Rick. Rick is mijn enige echte vriend, hij werkt ook voor Yoram. "Ey gast." Zeg ik. "Ik hoorde Y over je praten." Zegt hij. "Oh, wat dan?" Zeg ik ongeïnteresseerd. "Dat je chick hebt?" Zegt Rick vragend. "Neh man." Zeg ik en ik kijk hem aan. "Oh." Is het enige wat hij zegt. Dan gaat de bel en onze mentor komt rustig aanlopen. Ze doet de deur open en iedereen gaat rustig het lokaal in.

---

Die middag loop ik naar de kleedkamers van de gymzalen. Als ik door de gang loop zie ik Luna. Ik fluit. Geïrriteerd draait ze om maar als ze ziet dat ik het bent glimlacht ze. "Hoi." Zeg ze zacht. Ik glimlach terug naar haar. Ze stopt voor de deur van haar kleedkamer. Als ik langs loop geef ik een tik tegen d'r kont. Ik hoor haar giechelen en ze loopt de kleedkamer in. Ik ga ook de kleedkamer in.

Ik kleed me snel om en loop de kleedkamer uit. Als ik bij de kluisjes kom, waar ik mijn normale kleren in moet doen, zie ik Samuel staan. In 3 seconden kook ik van woede. "Aha, jou moest ik nou net hebben!" Zeg ik.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HELLO!

Vroege update jaja, maar ik had aan Laura (officiallaurax) beloofd om te updaten als zij haar verhaal ook zou updaten, so here it is. Oh en...

I DEDICATE THIS CHAPTER TO.....

Officialxlyanne omdat ze altijd zulke toffe reacties plaatst 👍 (ik hoop dat je Engels kan om de dikgedrukte zin te begrijpen lol)

Ik ga elk hoofdstuk aan iemand "opdragen" (dedicate, snap je 😏) en iedereen kan het worden. Dit ligt eraan of je vote, m'n story deelt of leuk comment! En jaja, wie wil nou niet dat ik mijn hoofdstuk aan je dedicate 💁🙆

25 votes 'till the next chapter 🌸

High School. {J.W.}Where stories live. Discover now