6.BÖLÜM

17.2K 744 97
                                    

       *********************

6.BÖLÜM

       TARIK YETKİN

      Tam toplantının ortasında masamda duran telefonum titremeye başlamıştı.Ekrana baktığımda arayanın Naz olduğunu görünce iyice şaşırdım.Naz beni aramazdı çünkü.Önemli olduğunu düşünerek,toplantımı yarım bırakıp dışarı çıktım.Telefonu açıp;"Efendim Naz!" 

    

     "Naz mı?Hahahhah ha senin oyuncağın elimde Tarık Yetkin.Canım sıkılmıştı da biraz da ben oynayım dedim.Ne dersin ha eski günlerdeki gibi?" dedi adamın biri.Bu sesi tanıyordum ama kim bu pislik.Naz'ımı kaçırmış birde.Bir bu eksikti.Çok kızmıştım.Beni tanıyan herkes Tarık Yetkinin kadınına dokunulmuyacağını bilirdi.Bilmeyenlere de ben öğretmesini bilirdim.

     "Kimsin lan sen.Bırak karımı.Elini bile süreyim deme ona.Siktiğimin pezevenki.Dünyayı başına yıkarım anladın mı?

     "Küfretme hemen ona ben de dokunsam bişey olmaz herhalde sen hevesini almışsındır artık.Bir kadına uzun süre tahammül etmezsin bilirim."dedi.

     "Erkekliğin kadına söküyor lan senin?Ona hele bir dokun,senin bitün kemiklerini kendim zevkle kırarım."dedim.Yapardım ona daha ben bile dokunmaya kıyamamışken.Düşünmek bile beni kahrediyordu.Hem konuşuyor hemde hızlı adımlarla bilgi işlem departmanına girdim.Uğur'u bulup bir kağıta "Naz'ı kaçırmışlar Naz'ın telefonunun sinyalini bul hemen ben onları oyalıyacam"yazdım.Uğur sessizce ofisinden çıkıp işe koyuldu.

      "Sana 24 saat mühlet koçum.O ihaleden çekilmezsen bu güzel oyuncak benim olur.Ondan sonra da bir pezevenke satarım.Onu Türkiyeyi gezsen bulamazsın anladın mı?Beni tanımışsındır zaten.Yakup Hızıroğlu."dedi ve kapattı.

      "Tabi ya nasıl tanıyamadım."diye bağırıp sağ  yumruğumu masaya geçirmişim sinirden.Uğur içeri girip"Sinyali bulduk Tarık Bey,tam haritayı şimdi çıkarıyoruz."

       "Tamam Uğur,"dedim.ÇOk sinirliydim.Yakup Hızıroğlu.İhale mafyasının başı.Bunca yıldır karşıma çıkamıyordu.Açığım yoktu çünkü.Mahvedecektim o piç kurusunu ve Naz'ı da tabi.Başını derde sokmayı nasıl başarabiliyordu.Otursaydı evde bunlar başına gelmeyecekti.

       Uğur Haritayı bana getirir getirmez,Güvenlik Müdürüm Koray'ı aradım.O işinde bir uzmandı ve bu sorunu çözse çözse o çözerdi.

       "Koray acil gel.Uğur'un ofisindeyim."

       Koray iki dakika içinde geldi.

       "Buyrun Tarık Bey"

       "Yakup Hızıroğlu pezevenki karımı kaçırmış,Uğur yerini tespit etti.Hemen ekibi topla ve oraya gidelim."

       "Efendim gelmenize gerek yok halledebilirim"

       "Karım!Diyorum Koray anlatabildim mi?Ben de geliyorum.O adamı kendi ellerimle öldüreceğim.Hadi 5 dakika veriyorum sana Holdingin kapısında bekliyor olacağım."dedim ve hepimiz dağıldık.

       Ofisimdeki kasadan silahımı alıp aşağı indim.İndiğimde koray ekibi toplamış,siyah transporterın içinde beni bekliyorlardı.Bende arabaya binince hemen yola koyulduk.Koray bana bilgi veriyor,ekibine de nasıl bir operasyon yapacaklarını anlatıyordu.O eski bir Özel Tim polisiydi.Benle yaklaşık 4 yıldır çalışıyordu.İşinde iyi birisiydi.2 saatlik yolculuktan sonra İstanbulun dışında ormanlık bir yere geldik.Araba durdu ve Koray bana dönerek"Siz burda bekleyin Tarık Bey,tehlikeli olabilir,ben ve adamlarım ,sessizce bölgeyi temizleyip,sizi çağırırım"dedi.

EGOİSTWhere stories live. Discover now