6. Alkohol Mámor

187 9 0
                                    


A veszekedésünk után már nem próbált kibékülni velem. Egy társaságban voltunk, de valahogy mégsem. Idegenek voltunk és ezt mindenki látta rajtunk.
A suliba a lányok megvoltak érte őrülve és ezt egyáltalán nem titkolták el előle. Az egész hét békés volt, balhé nélküli. Megtartottuk a távolságot és a csendet egymás között. Hétvégén az új év alkalmából Lucas a baseball csapat kapitánya bulit rendezett, mind megvoltunk hívva. Millievel együtt készülődtünk és Aaron vett fel minket. Ezuttal Ruel is velünk jött és Millie így Louis ölében ült. Mikor oda értünk Lucas nyitott ajtót.
- Sziasztok! Pia a konyhában és a kertbe. Az emelet tabu, érezzétek jól magatokat. - mondta és már el is tűnt.
- Mit isztok?- kérdeze Kai
- Én semmit.- mondtam egyből.
- Még mindig?- sóhajtott.
- Igen. - indultam el a nappaliba.
A többiek Aaron kivételével mind magukhoz vettek valamiféle piát. Én még sosem ittam és ezt a szokásomat meg is akartam tartani.
- Pörgessük fel a bulit! Felesz vagy Mersz?- szólalt meg Aaron.
- Jó ötlet.- húzta meg a poharát Ruel.
Neki álltunk a játéknak és egy csomó baromságot csináltak a fiúk, össze vissza smárolgattak és közben egyre többen csatlakoztak a játékhoz.
- Újra töltök!- állt fel Ruel és kiment a konyhába.
Végig őt néztem. Nem is figyeltem a többiekre. Odament hozzá az egyik évfolyamtársunk, Ruby. Együtt nevetgéltek és beszélgettek. Közelt hajolt hozzá a lány és súgott valamit a fülébe. Kézeb fogta Rubyt és sunyiba elindultak az emeletre. Irtózatosan dühös lettem de fogalmam sincs, hogy miért. Felálltam és a konyhába vettem az utam, tanácstalanul néztem a pultot és nemtudtam, hogy mitévő legyek. Sosem ittam így fogalmam sem volt, hogy mi micsoda.
- Te iszol?- állt meg mellettem Lucas.
- Öhm... Igen?- kérdeztem, de inkább magamtól mint tőle.
- Vodka - narancs?
- Szuper. - moeolyogtam rá.
Bekeverte nekem és amint a kezembe adta le is húztam az egész pohárral. Naív voltam.
- Újra töltöd?- nyújtottam fintorogva a poharat a szőke fiú felé.
- Biztos?
A lépcső felé néztem, majd vissza rá.
- Igen! Utána csatlakozhatnál hozzánk a nappaliba.
- Oké. - kezdte el keverni az ujjabb adagot nekem.
Kezdtem megérezni a vodkát. Amikor vissza mentünk a nappaliba egy hely volt üres. Lucas le is ült, majd az ölébe húzott. Nevetgéltünk a többieken a keze pedig végig a derekamon pihent. A vodka egyre jobban hatott én pedig kezdtem szétcsúszni, de jól éreztem magam ettől függetlenül
- Harlow! Felelsz vagy mersz?- kérdezte az egyik végzős srác.
- Merek!- vágtam rá gondolkodás nélkül.
- Smárold le Lucast!
Körbenéztem, nem voltam biztos benne, hogy ez jó ötlet. Megláttam a lépcső tetején Ruelt és Rubyt.
- Csókot! Csókot! Csókot!- ordította mindenki körülöttünk.
Ruel rámnézett, egyenesen a szemembe. Akkor odafordultam Lucashoz és megcsókoltam. Az volt életem első csókja. Egy buliban, totál részegen. Annyira nem én voltam, mégis annyira élveztem. Mindenki éljenzett. Mikor abba hagytuk a csókot a lépcső felé néztem újra de már nem volt ott. Üres volt a poharam így a konyhába mentem utánpótlásért. A szőke baseballos fiú utánam jött és hátulról átölelt. Félre rakta a hajamat és a nyakamat kezdte el csókolgatni.
- Mitszólnál ha felmennénk a szobámba?- suttogta a fülembe.
Szembe fordultam vele és megcsókoltam. Már nem igazán voltam önmagamnál. Magához szorított majd kézen fogott és elindult fel a lépcsőn. Bezárta az ajtót és hozzám lépett. Felkapott az ölébe és a falhoz nyomott. Annyira fura érzés volt az egész. Még sosem volt részem semmi hasonlóban, de nagyon imádtam.
Csókolóztunk majd hirtelen ledobott az ágyra. A nyakamat csókolgatta újra és közbe letévedt a keze a nadrágomhoz. Annyira még épp tudtam magamról, hogy itt az ideje megállítanom.
- Lucas. Én nem akarok semmi olyat. - toltam meg egy kicsit a mellkasát.
Felült az ágyra és kérdőn nézett rám.
- Nem akarok lefeküdni veled totál részegen egy buliba.
- Aha. - sóhajtott.
Felállt és ott hagyott. Bementem a mosdóba és egy arcmosás után elindultam haza szó nélkül. Ahogy kinyitottam a bejárati ajtót ott ült a kis lépcsőn Ruel.

Nézz a szemembe | Ruel Fanfiction | BefejezettWhere stories live. Discover now