12. netko koga si volila

363 21 21
                                    

"I was getting kinda used to being someone you loved."

Ante's P.O.V.

"Požuri, nećemo te čekat," vikao je Sam iz hodnika.

Žurili smo na aerodom. Danas cijelo društvo leti za Hrvatsku. Letimo za Zadar. Idemo na Zadar party koji traje oko 4 dana pa se ubrzo i vraćamo. Nadam se da ću uhvatit neku curu, Britanke su mi dosadile.

Sam i Alfio su sjedili sa mnom u avionu. Obojica su plašili dijete pored nas, "avion se mora okrenuti naglavačke kada krene. Svi ćemo biti na krovu onda," rekao mu je Sam. Mali je bio na rubu suza. Udario sam ga laktom, očekivao sam da će se smiriti.

"Kako te nije sramota plašiti dijete, ti si sigurno bio hrabar kada si prvi put putovao," on je samo okrenuo očima i nastavio pričati s klincem.

Avion je poletio, klinac do nas je plakao. Njegovi roditelji su sjedili 3 reda iza nas. Deset minuta ga je ispitivao kada će se avion okrenuti.

"To su ti samo gluposti, avion se neće okrenuti. Nije ovo RedBull natjecanje," rekao sam te su se Alfio i Sam opalili smijat, klinac je bio namrgođen.

Prespavao sam cijeli let, Sam i Alfio nisu i iskoristili su to da me objave na društvene mreže. Kreteni.

U trenutku kada sam stao na tlo dobio sam osjećaj da sam u Hrvatskoj. Moja domovina. Još su svi oko mene pričali engleski jezik ali trenutak kada smo izašli sa aerodroma imao sam osjećaj kao da sam doma.

(...)

Spremao se za party. Crne traperice i bijela košulja. Podvrnuo sam rukave i ostavio tri gornja gumba otkopčana.

Izašao sam iz kupaonice, Sam i Alfio su se zagrijavali. Pod zagrijavanje mislim već su popili 2 čaše vodke i bili u polupijanom stanju.

Čim smo ušli u klub udario me smrad dima trave i cigareta. Ostavio sam Alfia i Sama i otišao u dvorište kluba gdje se odvijao pravi party.

Djevojke su same prilazile, niti jedna od njih nije imala više od 18 godina. Bilo je samo 22h, one su već stajale mrtve pijane ispred mene.

"Kako ti je ime, slatkišu," progovorio je ženski glas sa desne strane, okrenuo sam se te je odmjerio. Bila je zgodna, iskreno rečeno. Imala se čime ponositi. Crvena uska haljina sve je naglašavala. "Ante," rekao sam glasnije da me čuje. Približila mi se. Svoju ruku je stavila na moju.

"Ja sam Lana," rekla je i nasmiješila se, "pa želiš li se malo zabaviti, Ante," upitala me je te me je povukla za ruku i odvukla na plesni podij. Njezino tijelo je bilo tako blizu mog, mogao sam osjetiti svaki njezin uzdah i izdah. Oboje smo bili dovoljno trijezni da znamo što radimo i kako se treba ponašati.

Moja ruka bila je na njezinim leđima, ona je bila sve bliža meni. Privukao sam je dovoljno blizu da postanemo jedno. Poljubila me, uzvratio sam. 

Vodka je klizila niz moje grlo dok samo  ju gledao kako je plesala. Pokretima je zavodila sve oko sebe. Želio sam ju više od svega, dao bih joj sve što poželi. 

''Zamišljen si, Ante," rekla mi je Lana te zaigrala svojim bokovima u ritmu pjesme koja je svirala u pozadini.

Igrala se mojim umom, mojim novčanikom i mojim rukama.

Ustao sam se sa stolice, gledao sam je sa visine. Čak i u štiklama bila je niža od mene. Prislonio sam svoje usne na njezino čelo i ostavi kratki i lagani poljubac.
Uhvatio sam je za ruku i rekao joj, "pođi sa mnom u sobu." Ubrzanim korakom napustili smo klub. Klub je bio blizu moga hotela pa smo prošetali.

Moja ruka je obgrlila njezino tijelo, moje oči je nisu ispuštale iz vida.

Ušli smo u hotel, zatim u dizalo. Krenuli smo sa predigrom. Dizalo je stalo, oboje smo se uozbilji.

Nikada nisam obraćao pozornost na to tko ulazi u dizalo, sve do sad.

Brineta, sada kratke kose, vitkoga tijela. Brineta koju sam do negdje prije ljubio. Bojao sam se pogledati još jedan put.

"Naomi," prošaptao sam sebi u bradu.

"Ajme, Naomi pa koliko te dugo nisam vidjela," rekla je Lana te povukla Naomi u zagrljaj.

Naomi i Lana su pričale nešto između sebe, ja sam se osjećao kao da je moj svijet opet stao. Osjećao sam ono što sam osjetio i prvi put kada sam ju ugledao.

"Ah da, ovo je Ante," rekla je Lana kada smo zajedno izlazili iz dizala.

Pružila je ruku i vrlo jasno rekla, "Naomi." Stisnuo sam ruku i krenuo je privući prema sebi ali sama sila me zaustavila.

Ona je brzo maknula svoju ruku i samo se blago nasmiješila. Znala je što radi mom srcu.

Naomi je otišla svojim putem, Lana i ja svojim.

"Ante, čemu taj stisak ruke i taj pogled?" upitala me Lana, zvučala je vrlo ljuto.

"Ne znam o čemu pričaš."

Znam dobro o čemu pričaš.





A/N

Woah, znaci nakon jedno 4 mjeseca stanke evo me. Jedan vrlo vrlo kratki nastavak ali samo najava da se vraćam. Eto nas uskoro opet.

Tišina, Ante i Naomi.

BTW, HVALA SAM ZA 2,5K PREGLEDA, U JAKO KRATKOM ROKU. VOLIM VAS. 💜

Love, Laura.

roommate || Ante Rebic Donde viven las historias. Descúbrelo ahora