4.BÖLÜM: Yeni Ortak

128 123 12
                                    

İthaf;YunusTandoan2 (güzel yorumun için sağol.)

MEDYADA;
ANIL SOYKANELİS DEMİR

MERHABALAR;
UMARIM BÖLÜMÜ BEĞENİRSİNİZ.
FAZLA UZATMAK İSTEMİYORUM AMA OYLAMAYI VE YORUMLAMAYI UNUTMAYIN.

KEYİFLİ OKIMALAR😊

ELİS'TEN;
Bulutların kap kara olduğu ormanlık ve ürkütücü bir alanda koşuyordum.
Ne yaptığımı,kime koştuğumu bilmeden. Sağıma bakıyorum soluma bakıyorum belki birşey görürüm diye ama nafile hiçkimse yok hiçbirşey yok sadece kör olası sis başka hiçbirşey yok. Sonradan bir ses duyuyorum ağaçların ardından o tarafa koşuyorum ama ben koştukça ağaçlar daha da uzaklaşıyor.Elimi uzatıyorum belki mesafeyi bulabilirim diye ama olmuyor sadece bir ses ama kime ait olduğunu bilmediğim bir ses.

Koştukça seçebildiğim bir kaç kelime ''Buraya gel tatlım'' biri beni çağırıyordu. ''Gelemiyorum''diye avazım çıktığı kadar bağırıyorum.'' O zaman daha zaman var tatlım'' ve yine aynı ses '' Ama..! Ne zamanı neden gelemiyorum''diyorum bu sefer seste kesiliyor soğuk havada kapalı sisli bulutların olduğu yerde koca karanlıkta yanlız kalıyorum.''Elis Elis uyan. Kan ter içinde kalmışsın. Elis!'' Sıçrayarak uyandığım uykumdan Eylül'ün korku dolu bakışlarıyla kendime gelmeye çalıştım.

Bu kabusta neyin nesiydi? Bana seslenen kişi kimdi? Neden zamanı gelince diyordu?. Beynimin içindeki kargaşayı Eylül'ün uzatıgı bir bardak suyla durdurmaya çalıştım. Uzattığı bardaktan bir yudum içince ona uzattım. ''Elis ne oldu? İyimisin? Bak edişeleniyorum cevap verirmisin.'' Eylül'ün soru dolu bakışlarıyla ''Sadece kötü bir kabustu.''diyerek birşey demesine izin vermeden beline sarıldım.

Saçlarımı okşayan Eylül''Saat sabah dört. Uyuyalım mı?''diyip bana bakınca başımı olumsuz anlamda salladım. Tek kaşını kadırıp sorarcasına yüzüme bakınca ''Namaz kılmak istiyorum''dedim. Tebesümle onaylayınca kalkıp abdest almaya gittim. Eylül de gelince seccadeleri yan yana kurarak namaz kılmaya başladık. Namazı bitirince allah'a dua etmeye başladım. Seccadeyi toplayarak dolaba yerleştirdim. Ve uzanan Eylül'ün yanına uzandım.

İki saatlik uykunun ardından annemin bizi öperek uyandırmasıyla kahvaltı yapmıştık. Bu gün okul olmadığı için Eylül Ebrulara bende antremana gelmiştim. Kick box yapıyordum ve cumartesi günü kendimi daha da geliştirmek için üç saatlik antremanım vardı. Normalde hafta içide vardı ama okuldan dolayı cumartesi günüyle yetiniyordum.

Antreman'ım hız kesmeden devam edince telefonumun sesiyle durarak hocama bir dakika işareti yaptım ve telefonun ekranına baktım. Anıl'ın aradığını görünce ''Efendim Anıl'' diyerek açtığım telefondan''Çok seksi göründüğünü söylemek istedim.''diyerek cevap verince refleksle arkamı döndüm.

Bana sırıtarak göz kırpan Anılla karşılaşınca kıkırdayarak yanına gittim. Sanırım tek başınaydı. Etraftan çeteden kimse yoktu.'' Kız bende diyom bu paçoz niye zayıf ve fit meğersem spor yapıyormuşsun.''diyip kahkaha atınca Anıla sinirle baktım. Demin o bana Elis Demir'e paçozmu dedi. Ama ben bu Anıl'ı yollarım Net.

Anılla atışmamız bittiğinde yemek yemek için Avm'ye gittik ama Anıl'ın ben çok güzel iskendere yapan bir yer biliyorum demesiyle Anıl'ın beyaz BMW'sine binerek yola çıktık. ''Anıl sende mi orda antremanlar yapıyorsun?'' '' Hayır orası babama ait. Bende çocuğu olarak orayı ve diğer mekanları bazen teftişe çıkıyorum.'' ''Hımm anladım.''deyip pencereden dışarı bakınca''Sende kick box yapıyorsun galiba''deyince ''üç yıldır yapıyorum. Normalde çok sık yapardım ama okuldan dolayı haftasonu üç saatlik antremanla yetiniyorum.''dememle Anıl'ın arabayı durdurması bir oldu.

DUA'M (Aşkı Fısıldayan Adam)#Wattys2019Where stories live. Discover now