Чимін...

526 25 0
                                    

~18 частина~
   -Дорогі мої Вігу я розумію що...
...ви не вже один місяць разом. І вам цього хочеться.  Но зрозумійте нас, ми не хочемо щоб ви порушили закон, а ми за вас відповідаємо. І у вас є два варіанти:
1. Чекаєте ще 11 місяців поки Чонгук стане повнолітнім.
2. Робите це так щоб навіть мухи незнали. І ми в цьому числі.
Якщо ні, тоді я знімаю відповідальність🤷🏾‍♀️ а батькам Гуку буде не солодко.
-Зрозумійте нас і зробіть так щоб це вийшло як найлегше -Джун
-Ми вас почули, дякуєм що прикриваєте і щей до цього всього помагаєте -віддячив Техьон.
-Давайте тоді повечеряєм? -запропонував Джин.
-Ооо я не проти - з посмішкою відповів Чонгук. 
[Так пройшло пару місяців. Намджини разом. Вігу теж але так що навіть ніхто і не помічає що вони пара. Юнміни ще досі не можуть зрозуміти свого стану. Ніби все; Юнгі хоче його всього і повністю, а Чимін не дозволяє і силою не буде на нього тиснути. Чимін ніби вже і погоджуються но в останій момент він аж ніяк цього не хоче. І в останій місяць ходить як якийсь зомбі: без емоцій, нізким не розмовляє, мало їсть, багато плаче... і лише у Хосока і Лімії усе було шикарно. Через пів року вони одружуються, все вже планується🌞]
~Пройшло пів року~
-Гукі, що ти хочеш подарувати мені на день народження?
-Оогогог ти розмріявся; ше чого? Я тобі не збираюсь розказувати
-Ну блііііін, я вмираю від цікавості💔
-Та потерпи ти ще тих два дня нічо тобі не станеться
-Всьо... -похмуривая Те
-Не всьокай, спати йди
~Наступний день~
Всі зустрілись на роботі.
Коли Техьон прийшов він не міг знайти Чиміна. Спитав у Джуна чи він нічого йому не казав. І почув лише «Ні».  Він хвилювався за нього, навіть дуже. Дзвонив не один раз; писав не один раз але усе марно. Ні відповіді, ні ігнору... це взагалі на Чиміна не схоже. Адже він завжди йому відповідав де він лише б не був. А тут... Потім згадав що є така персона як ЮНГІ. І в нього запитав но і цей не дав йому відповіді. Так пройшло пів дня у хвильованнях. Ві не міг собі місця найти... Підійшов до нього Чонгук і запитав «Що сталось? Чому такий похмурий? І не працюєш?». «Чимін... де він? Чому не відповідає? Такого ж ніколи не було... я занадто за ним переживаю... йому лише 24 а в душі він далі такий милий і хороший... він не може мене ігнорувати...» -відповів Ві; «еееей ти палку не перегинай, я зараз ревнувати тебе до Чиміна почну, думай шо говориш а то получиш від мене!...... ладно не парся всьо буде ок. В тебе ж скоро дн і він точно прийде і все розкаже.» -обняв Техьона Чонгук.

«Найкращі друзі...»Where stories live. Discover now