День народження Техьона

509 22 0
                                    

~19 частина~
  В тебе ж скоро дн і він точно прийде і все розкаже.» -обняв Техьона Чонгук.
«Ти правий».
Під кінець робочого дня Нам відпустив Техьона додому.  І сказав щоб усі його хороші друзі після роботи зайшли до нього. Він не знав що подарувати йому на дн і вирішив щось розпитати якщо можливо то навіть зробити щось спільне.
Усі зібрані. Нам розказав чому він їх зібрав.  І кожен думав що порадити в кінцевому результаті Техьон буде мати дві путівки на Мальту. Це було дуже неординарне рішення.
~День народження~
Усіх він зустрічав із посмішкою на обличчі та подякую на губах. Постійно шукаючи Чиміна у цій товпі людей які прийшли до нього. І ось він бачить знайомий силует. І так, так це був Чимін.  Ві не втримався і побіг до нього. А Чимін лише руки встиг розставити щоб обійняти.
Техьон одразу почав закидувати його питаннями але цей коротко сказав «усе потім».
Все пройшло успішно, усі були задоволенні. Чимін розказав що у нього були дуже великі проблеми і він не зміг ні попередити ні відповісти. І вибачився. Звчичайно ж на день народження Гук зробив просто ідеальний подарунок🤤. І так це був сам Гук😹. Який заставляв його стонати під собою. І чути настільки солодкий, бажаний, голосний голос, який так запалював Чонгука.
~У Чиміна вдома~
Так він приїхав до себе і рідну так йому квартиру. І не сам а разом із Юнгі. Чім сам йому запропонував. Юнгі розумів до чого він це клонить і не був проти.  Коли прийшли Чимін пішов на кухню і заварив каву. Вони сіли і Чім різко задав питання:
-Я є у твоїх планах на майбутнє життя?
-Так, є... -опустивши голову відпові Шуга
-Чому ти тоді не тримаєш мене біля себе?
-Я ніколи не закохувався у хлопців... ти перший... я незнаю як правильно поступити, щоб не завдати тобі шкоди.
-Оооо найшов причину паритись. Я не буду терпіти якщо мені це не подобається.  А зараз мені не подобається те що ти ще досі не мій цілком і повністю навіть не враховуючи те що у нас вже був секс. -вже на повішеному тоні сказав Чім.
-Тепер усе ясно- з ухмилкою відповів Юнгі.
Наступила тишина яка тривала рівно 30 секунд. Тоді Чимін не втримався, встав і приказав Юнгі піти за ним. Той чемно встав і пішов.
Пішли вони у кімнату. Закрив за собою двері на замок Шуга почав підходити до Чиміна.  І запитав:
-Що терпіння не маєш😏.
-ТИ ЩЕЙ ІЗДІВАЄШСЯ НАДІ МНОЮ?
-Ну мааалииш як перед тобою вибачитись?
-Встань на коліна. -І він різко встав на них. Чимін сів у шкіряне крісло і приказав відсосати йому. Шуга в афігє підійшов до нього на колінах і запитав:
-Ти точно цього хочеш?
-Так -протяжно відповів Чимін.
І без лишніх слів ЮНГІ акуратно потягнувся до ширінки Чіми. Помало розстібав і постійно дивився на реакцію. А той боявся очі опустити на цю страшну картину знизу. І взагалі як на це можна дивитись? Коли це роблять імнно з тобою?
Тим часом Шуга вже поглажував затвердівший член у боксерках. Чимін простягув тихий стон. Шузі це сподобалось.
Знявши акуратно штани а за ними і боксерки, акуратно взявши великий затверділий член у рота почав сосати і так що в Чиміна ноги почало термітом а стони вириватись. Підключивши руки почав дрочити і сосати. Чиміну зносило голову і він запустив руки у чорне волосся потягуючи його.  Довго членом Шуга не насолоджувався як різко зняв із себе увесь одяг просто взяв і сів на Чиміна.  І тут за долю секунди навіть не розтягуючи себе він відчуває головку члена у собі. Вирвався дикий стон. Це вперше коли хтось у ньому а не наоборот.  Опускаючись все нижче вже двоє стонали в унісон. Набираючи темп все швидше лунали голосно лише АХХ ОХХХ ЩЕЕЕ ДАААВАААЙ ОООХХ НІІІ НЕЕЕ АААА НЕЕЕ ТАААККК ААААХХХХ ШВВИИИДДД АААААХХХХХХ ШЕЕЕЕ ОООУУУ ААХ АХА АХ АХ АХ ОХ НІІ ЩЕЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕЕЕ ШВИДШЕЕЕЕ ААХХ ОХ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ. Стони які заповнювали усю їхню кімнату такі голосні солодкі бажані та з наповненням болю і задоволення.
Здається не тільки у Техьона було весело.

«Найкращі друзі...»Where stories live. Discover now