DUYURU

875 53 31
                                    


Sadece şu Filipinler'de olan Shopee x Blackpink etkinliği hakkında konuşmak istedim. 

Hayatımda gördüğüm en rezil organizasyondu kesinlikle. Nedenlerini sıralamak istiyorum ki oldukça uzun bir liste olacak.

1) Gerçek Blinkler binlerce dolar ödemiş olsa da etkinlik listesine dahil edilmemişler. #SHOPEESCAM hashtagi, twitterda dünya trendlerinde 1. sıraya oturdu. Birçok kişinin parası yendi anlayacağınız üzere.

2) Kendilerine Blink diyen ama sadece bandwagon olan gerizekalı ünlüler -çoğunluğu youtuber- ve programın önemli etkileyicilerine öncelik verildi.

3) Program sırasında Jennie panik atak geçirdi ve hiçbir görevli yardıma gelmedi. Kız resmen ağlıyordu ve panik atak geçiriyordu. (Duyduğuma göre oradaki blonklar ona tembel demişler ve Jennie tembel pankartları açmışlar. Jennie bunları görünce ağlayacak gibi olmuş ve panik atak geçirmiş.) Eğer dikkatli izlerseniz doğru düzgün nefes bile alamıyordu kızcağız. Neyseki instagramdan iyiyim diye bir story paylaştı.

4) Oraya katılan youtuberlar bak ne dediler Jennie hakkında;

Awra: What happened? This event was so sick. (Ne oldu böyle? Çok sinir bozucuydu etkinlik. -sick aynı zamanda hasta anlamına da geliyor-)

Riva: Like Jennie. (Aynı Jennie gibi.)

ve sonra herkes gülmüş. Orada Jennie'nin hastalığı ile dalga geçiyorlardı ve böyle kötü bir durumda olmasını tembelliğine bağladılar! Şaka gibi!

5) Programın influencerları (etkileyicileri -yani önemli kişileri-) kızlara enerjileri yok dedi. Şaka gibi böyle bir program siz yapsanız ve ben katılsam programın ortasında sıçardım ki en azından kalitesi artmış olurdu.

6) Lisa'nın üzerine biri su döktü ve özür bile dilemedi. Lisa, önemli değil diyerek alttan aldı olayı. Çok sinir bozucu. Şuna bakar mısın ya!?

7) Programda albüm imzalamaları yasaktı. Ş.A.K.A G.i.B.İ gerçekten. Sadece üzerinde Shopee yazan bir kağıdı imzaladı kızlar. Zaten yüzlerinden de ne kadar rahatsız olduklarını görebilirsiniz.

8) Kızların ingilizceleri akıcıyken ve rahatça anlayabilip konuşabiliyorlarken bir de çevirmen tutmuşlardı orada. Hatta bir ara sunucu bir soru sorduğunda Jennie -ki tam olarak soruyu anlamıştı- cevap verecekken birden çevirmen çevirmeye başladı. Kız da ayıp olmasın diye Korece cevap verdi ve çevirmenin çevirmesini bekledi.

Bu anlattıklarım şu an aklıma gelenler. O kadar boktandı ki bu etkinlik sadece çıldırabiliyorsun. 

Her neyse bizim kızlar daha iyisini hak ediyorlar. 

Senin görüşlerin neler bu etkinlik hakkında? 

Bölüm değil diye endişelenme küçük JenLisa shipperı. Yeni bölüm bu duyurudan hemen sonra paylaşılacaktır. Şimdiden iyi okumalar ^^

Kedi'm | JenLisaWhere stories live. Discover now