10

294 26 2
                                    

A bolt felé sétálgatva néztem meg ruháim újra és újra. Nem tudtam pontosan mihez öltözzek ezért kétségbe esve kaptam fel valamit ami mindenhez jól illik. Amikor reggel kikeltem az ágyból láttam ahogy párom a kanapén alszik teljes nyugalomban. Aggódva mertem végig majd főztem le egy adag kávét ott hagyva neki ha felébred. A találkozó délre esett a kis üzlet előtt ahova a biztonság kedvéért be is néztem. Jimin épp a leltárt ellenőrizte párja ölében ülve aki szorgosan bújta a könyv lapjait. Az ajtó nyitására egyszerre pillantanak fel majd egy két mondat után vissza is mélyedtek munkájukba. Amikor 12:00-at ütött az óra leparkolt egy fekete autó. Kipillantva a hatalmas üvegen keresztül láttam a fuvarozómat aki a visszapillantó tükörben megigazította a haját és úgy szállt ki. Szét nézett majd belebegett az üzletbe ahol hatalmas mosolyra húzódtak ajkai.

- Yoongi!!! Ezer éve nem láttalak. - az idősebb szemei hatalmasra nyíltak majd kiemelt párját az öléből hogy Jungkookot egy hatalmas ölelésben részesítse. Szorosan ölelte egymást egy darabig amin Jimin meg sem illetődött , persze ha az ember jó pár éve együtt van valakivel nem féltékenykedik de ennyire közvetlen még sosem volt.

- Picur! - szólította meg a másikat is aki elhúzva ajkait ölelte meg őt.

- Baszodj meg! - suttogta a fekete felsőbe majd hátrálni kezdett.

Pár percig merengett rajtuk majd rám vezette a tekintetét és mély levegőt vett.

- TaeTae nagy baj lenne ha ők is jönnének most velünk?

- Nem, dehogy. - zavartan megráztam a fejem majd kiléptem az épületből majd írtam egy üzenetet a többieknek hogy majd jöjjenek ellenőrizni a helyet később. Szépen sorban beültünk az autóba majd elindultunk az utcákon.

- És hogy van a menyasszony? - kérdezte gyengéden Yoongi.

- Nem tudom. - rántotta meg a vállát majd megálljt a piros lámpánál és hátrafordult - Nem láttam vagy 3 napja.

Hatalmas csend lett az autóban ami kínosan feszült minden perccel . Csak egy dologra tudtam gondolni. Ez a srác házasodik vagy most vonul a kivégzésére?

A választott hely egy elég hangulatos bár lett. Nincsenek nők sem rengeteg alkohol. Teljesen másra számítottam. Belül teljesen Retro a falakon mindenhol lemezek lógnak a 80-as 90-es évekből. Csodálkozva vizslattam a helyet amikor a plafonra vezettem tekintetem megpillantottam a csillagos ég felfestett mását Van Gogh festménye alapján. És csak néztem a helyet és elfogott egy olyan érzés hogy ez nekem lett kitalálva.

- Tetszik? - kérdezte egy mély hang mellettem aki előrébb tessékelt és leültetett egy bárszékre.

- Nagyon!

- Tudtam, hogy tetszeni fog. - mosolyodott el, majd a koktélokat keverő lányhoz fordulva leadta a rendelést.

- Ez úgy mondtam mintha miattam lennénk itt. - kuncogok fel de mivel csak egy felmosolyt kapok válasznak nem is firtató tovább és belekortyolok a megkapott italomba.

- Nem állsz messze az igazságtól. – Mondja miközben a sót lenyalja poharáról majd utána bele is iszik. – Beszélni akartam veled. – amikor a citromba harap eltorzult az arca de folytatja. – Majd később.

A hely csak nekünk lett kibérelve ma estére így minden féle óvatosság nélkül szaladgáltam, néha- néha felismerve valakit léptem oda vagy épp Kook mutatott be mindenkinek aki csak szembejött. Ugyan azt ittuk egész este egészen addig még valahogy alig maradtunk csak 6-an. Körbe ültük a legnagyobb asztalt majd kikértünk egy üveg pezsgőt mindenkinek.

- Játszunk én még sohát! – kapta fel a fejét az egyik fiú. A nevére nem emlékeztem csak arra, hogy arcán a szeplők tetoválva vannak és szeme vörössel van kiemelve.

- Játszunk. – egyet értett az ünnepelt is.

- Ki kezdi? – Néz körbe – Akkor kezdem én. –szemöldökeit ráncolva gondolkodott majd felcsillantak szemei. – Én még sosem szöktem be szórakozóhelyre. – 2 ember iszik. Yoongi és Chim.

- Akkor én jövök. – emelem az üveget. – Én még sosem loptam el semmit 1000 forint érték felett. – 3 ember ivott. Yoongi és Chim köztük volt. Számukra ez így egy elég hosszú este lesz.

- Én még sosem...hm.. smároltam velem egy neművel. – 4-en ittak . Én Yoongi, Jimin és.. Kook.

- Te is? – kérdezem mire rám emeli tekintetét majd nagyot nyel.

- Ő volt életem szerelme.

Annexus |☑️|Where stories live. Discover now