10.

7.7K 172 16
                                    

Maddie:"Ajme ukočila sam se!!"  čujem ju kako cvili pa otvorim oči i shvatim da ležim  na njoj.

Analea:"Rekla bih ti da mi je žao,ali nije."  nasmijem joj se i isplazim jezik na što me ona iz šale udari.

Maddie:"Ustani sad stvarno."  kaže malo ozbiljnije pa se ja malo protegnem i ustanem s nje te se zaputim prema sobi da se obučem.

Analea:"Želiš da idemo danas nekud ili si već isplanirala nešto??!"  vičem joj dok navlačim novo donje rublje na sebe.

Maddie:"Želim.Možemo u Puls večeras ako želiš."  čujem joj glas sve jače pa shvaćam da ide prema sobi.

Analea:"Stvarno nemam volje za to nakon ovog svega.Samo želim da sjedimo doma i jedemo."  kažem joj a ona se nasloni na štok vrata i glasno nasmije.

Ja ne mogu izdržati kad vidim kako joj kosa izgleda pa se počnem glasno smijati s njom ali me u tome prekine zvono na vratima.Osmijeh mi odmah isčezne i zamijeni ga nekakav strah.

Analea:"Idi ti molim te.Ako je Saša reci da me nema,da spavam.Izmisli nešto."  kažem joj a ona kimne glavom i izađe iz sobe.

Maddie zna biti jako uvjerljiva ako želi tako da se molim da će ako je došao povjerovati u njene laži i otići jer stvarno nemam živaca,a ni volje gledati ga.

Stavim ruke u kosu i počnem koračati lijevo desno dok čekam Maddie da se vrati nazad.

Saša:"Jebeno ne laži!Znam da je tu!"  začujem njegov iziritirani glas pa se ukipim i ostanem stajati na mjestu dok mi je pogled prikovan za vrata.

Maddie:"Ti seronjo!Ako sam ti rekla da je nema onda je nema!!" vikne i onda čujem kako je nešto lupilo pa izletim iz sobe i prizor kojeg zateknem me čak malo i nasmije.

Saša leži na podu.

Analea:"Prestanite se derati,ima još ljudi ovdje.I što ti radiš na podu?"  pitam ga i usmjerim svoj pogled na Maddie koja se zadovljno smješka.

Saša:"Gurnula me."  pokaže prstom na Maddie i ustane te otrese svoju majicu i traperice.Kreten.

Maddie:"Popiknuo si se ti lažljivče jedan maloumni!"  opet krene vikati na njega pa dođem do nje i stavim joj ruku na usta u namjeri da ju barem malo ušutkam.

Analea:"Tiše malo.Rekla sam vam već da nismo sami ovdje.Stvarno ne želim da me izbace odavde Maddie.Znaš dobro u kakvoj sam situaciji."   govorim joj i ona samo kima glavom i odjednom poliže moju ruku na što ja odskočim i pogledam ju gadljivo.

Kad smo bile manje uvijek je to radila iako je znala da to mrzim.I dan danasa nije prestala.

Maddie:"Volim te."  kaže i nasmije se i ja postanem svjesna Sašine prisutnosti pa se okrenem prema njemu i shvatim da on već uveliko bulji u mene.

Analea:"Što želiš?" 

Saša:"Znaš ti dobro što."  kaže nekako perverzno i krene koračati prema meni a ja idem u natrag i kad ispruži ruku da me dohvati ja se sapletem o vlastite noge i završim na podu.

Pogledam u Maddie koja izgleda kao da će se uguši od smijeha pa se počnem smijati s njom opet.

Analea:"A da mi pomogneš malo ovdje!?"  viknem joj kroz smijeh i ona samo odmahne glavom i nastavi se smijati.

Saša:"Jesi u redu?"  pita me i krene prema meni ali ja stavim ruku ispred sebe kao znak da mi ne prilazi.

Analea:"Ne prilazi.Mogu sama."  kažem otresito i ustanem  "Možemo samo obaviti ovo da me pustiš na miru?"  pitam ka i on kimnr glavom i krene prema vratima.

SAŠAWhere stories live. Discover now