9. Rész

247 24 130
                                    

Kim Jongdae szemszöge

Pénteki nap volt. Hosszú hétvége állt előttünk. Az enyém mégis tönkrement. Jó volt a napom, az utolsó szünetig. Abban ugyanis wcre mentem, ahol sajnos belefutottam Yehoonba. Ki akartam gyorsan surranni a mosdóból, de az ajtó nem nyílt.

- A haverom szándékosan vagy nem szándékosan támaszthatja kívülről az ajtót. – Dolgát végezte ráérősen, én addig a kilincset rángattam. Azt is lefogta az a nyomi kint. Rohadt jó. Elővettem a telefonom, hogy ráírjak valakire vagy felhívjam, azonban Yehoon kilökte a kezemből, hónom alá nyúlt és így, felemelve, nyomott a falnak.

- E-engedj el. – motyogtam lehajtott fejjel.

- Te tényleg könnyen irányítható vagy. – nevetett fel. – Kinek fognak majd hinni vajon? Hm? – kérdezte. Nem értettem mire célzott, míg meg nem csókolt. Ütögetni kezdtem és próbáltam eltolni magamtól, de elég nehéz volt úgy, hogy teljes lényét nekem nyomta. Ráharaptam szájára, mire sziszegve elvált és le is dobott a földre. Lassan a tükörbe nézett és ujjával a kevéske vérre simított. Elmosolyodott.

- Tökéletes. Ügyes fiú vagy. – kacsintott és kiment a mosdóból.

Sírhatnékom volt, viszont valakik beléptek a helyiségbe, ezért felpattantam, telefonomat a zsebembe vágtam és hideg vízzel megmostam az arcomat. Felnéztem tükörképemre, gondolataim pedig ezerrel pörögtek. Most mi lesz?

- Hé, minden oké? – bökte meg a vállamat Wooyoung.

- Persze. Edzésen találkozunk. – intettem mosolyogva, majd kisprinteltem onnan, egyenesen be a rajzterembe.

Táskámban kutattam a fülesemért és még véletlen se néztem fel senkire. Bedugtam a fülembe a két végét és szinte azonnal elindítottam egy dalt. Valamit, amit nem Minseokkal szoktunk hallgatni.

A tanárnő bejött egy pár perc múlva, köszönt és jó munkát kívánt, mint mindig. Kis idő múlva rezzent a telefonom egyet és felvillant a képernyő. Baekhyun üzent, hogy mi a baj. Nem válaszoltam. Emiatt pedig jöttek az újabb értesítések tőle. Az előttem lévő gyerek dühösen hátrafordult, így bocsánatkérő nézéssel kezembe vettem a készüléket.

Szexprofesszor
Mi a baj?
Latom, h latod
Jongdae
Dae, elmondhatod
Minseok?
A húga?
Yehoon?
Anyud?
Annak a pasija?

Elég

Szexprofesszor
Akkor válaszolj

Senki

Nem akartam vele beszélni, ezért kikapcsoltam a mobilnetemet és a rajzolásra összpontosítottam. Nem is próbálkozott többet, hál' isten békén hagyott. Óra végén viszont nem úsztam meg.

- Először is, rohadt jó a rajzod. Másodszor, mi történt?

- Rosszul lettem szünetben és majdnem hánytam. – hazudtam a leghihetőbben. Összeszűkült szemekkel figyelt, ezért eltereltem a témát. – A rajzom pedig nem jó. Szar lett.

- Na, tudod, mi a szar! Ami a seggemből jön ki és a wcbe esik! De ez nem!

- Hé, hé. – karolta át Baek vállát Chanyeol. – Mi folyik itt?

- Pakolok, Baek meg idegesít.

- Tessék?! Ezt sértésnek veszem. – durcáskodott.

- Vegyed. – kuncogtam.

Beszélgetni kezdtek, így én kikerülve őket mentem ki az udvarra, hogy átmenjek a tornaterembe. Azonban belefutottam Minjibe. Pontosabban ő jött felém, elém érve meg pofán vágott.

Fiatalság Félegészség-Xiuchen[Hun] Where stories live. Discover now