Bölüm 1 - LİSE TRENİNDE KEYİF

34.8K 2K 2.5K
                                    

Büyü Hatip Lisesine giden trende, alarmın sesiyle uyandım. Bir Wattpad kadınbayanı olduğum için çalan saatin alarmına uyanmazsam, uyanamazdım. Çünkü bilmez misiniz, Wattpad karakteleri alarmsız uyanamaz, ölürler? Dudaklarımın arasında Dımbıllan Hoca şekilli bir çikolata adam duruyordu. Uyuklarken Dımbıllan Hoca şeklinde çikolata emikleme huyum vardır. 1945 senesinde Mitler Grimderbold'u dövdüğünden beri ailemin kadınları Dımbıllan diye bitiyor.

Peki ya ben? Ben sadece basit bir ergenim. Çok da basit değilim aslında. Barbara Palvin ile Gigi Hadid arasında bir görüntüm var. Ancak bunu sadece anam biliyor.

Evet, yanlış okumadınız. Anam. Kadın anam. Garip anam. Can anam. Babamı Burunsuz Faruk öldürdüğünden beri beni evladı gibi büyüten kadın anam. Neler diyorum ben, benim anam olduğuna göre zaten ben de onun evladı değil miyim, ancak ablamı anam daha çok seviyor gibi hissediyorum bazen. Gözlerimi devirdim.

***

Trende oturduğum kompartımanın kapısı açıldı. İçeriye giren çocukla göz göze geldik. Yuvarlak gözlüklerinin arkasından bana bakıyordu. Saçları kaküllüydü, alnını kapatıyordu.

Sırıttım. Omuzlarımı silkerek, gözlerimi devirdim. Kaslıydı.

"Kardeşim, kusura bakma bu kompartımanı boş sandık. Biraderim Meriç ve ben biraz şeker emikleyecek bir oda arıyorduk tenha. Anlarsın ya güzelim heh heh?"

Bunu söyleyen kaslı gözlüklünün arkasında tıpkı kendisi gibi kaslı, üstsüz, kızıl saçlı bir çocuk vardı. Çocuksu bir yüzü olmasına rağmen six packleri hızlıca eight packe dönüşecek gibiydi. Bunlar kendilerine PROTEUS MAKSIMA büyüsü yapmıştı. Ulan ben yer miyim, tırrolar?

Gözlerimi devirip ayağıya kalktım ve sesimi yükselterek hırladım. "Güzelim mi? Kardeşim mi? Ne diyorsun ulan sen, ayı! Bir kadınla konuşurken nasıl konuşacağını bilmediğin çok belli! Anan baban terbiye vermedi mi sana?"

Bunları söylediğimde gözlüklü kaslının yüzü asıldı. "Ne oldu, zoruna mı gitti söylediklerim? Kas büyüsü basıp bir kadını rahatsız etmeyi biliyorsunuz, ancak cevabınızı alınca moraliniz bozuluyor?"

Gözlüklü kaslı sırıttı, omuzlarını silkip bana doğru hızlıca yürüdü. Elinde asasını sıkıca tutuyordu. "BENİM ANAM BABAM MEZARDA ŞEREFSİZ MEZARDA" diyerek haykırdı. Bunu duyduğumda alnımdan HAVADA KARADA büyüsüyle vurulmuşa dönmüştüm.

Bu kaslılık... Bu insanın içini deli deli yapan bu buz mavisi gözler? Bu kalitesiz yuvarlak gözlükler? Yanındaki bu kızıl ibiş? Yoksa bu karşımdaki çocuk adam...

"Gel abi, gidelim buradan. Belli ki bu kız terbiyesiz, Allah'ü Teala kendisine çatal dil vermiş, yılan gibi şerefsizim. Gidelim bakalım,  benim biraderler bi kompartımanda uçker*  dönüyordu, oraya akalım?"

Kızıl yılan, kaslı gözlüklüyü omzundan tutarak çekti. Kaslı gözlüklünün kim olduğunu anlamıştım. Büyü Hatip Lisesi'nde ilk günümden ona rastlayacağımı hayal bile edemezdim.

Bu çocuk, KÖTÜ KALAN ÇOCUKTU.

*
*
*

HELLOOOO TEŞEKKÜRLER İLK BÖLÜM BÖYLE BU BÖLÜM BİRAZ DRAMATİK OLDU AMA BÜTÜN TUTKULAR DRAMATİK TANSİYON İLE BAŞLAMZ MI?LÜTFEN BEĞENMEYİ VE YORUM YAZMAYI UNUTMAYIN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİZLER BİR AİLEYİZZZZ 

instagram: RealSumeyz12

* Uçker: Uçuran Şeker - Sadece Esenler Otoragının alt katında satılan özel bir büyücü şekeri. Muggle'lar kullanınca iyi olmuyor.

Zoraki Psikopat Vampir Melez Mafyanın HizmetçisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin