Bölüm 5 - İLKİMİ KAYBETTİM

8K 615 355
                                    

Kalbim güm güm, güm güm, güm diyerekten atıyordu. İşte şimdi benim zamanım gelmişti. Genç yaşımdan beri bir Kökenbüyücü olarak Seçmen Bazlama'nın beni nereye koyacağını merak ediyordum.

Kimi zaman rüyalarıma. Annem derdi ki, kızım derdi, unutma derdi. Ah anacığım, garip anacığım, kadın anacığım, reyiz anacığım. Seni sevdim. Seviyorum. Ablamı benden çok sevsen de, sen benim hayatımda hep çok önemli oldun.

"AHRA KÖKENBÜYÜCÜ, GEL BURAYA!" diyerek tekrar seslendiler. Yüsra kolumdan iterek "Kızım deli misin gitsene, Mine Erva buraya bakıyor!" dedi. Ben donakalınca o da panik olmuştu.

Hızla ayağıya kalktım, gözlerimi devirdim ve omuzlarımı silkerek Seçmen Bazlama'ya doğru ilerledim. Seçmen bazlama kaslıydı.

"Hoş geldin kökenbüyücü ailesinin en genç üyesi. Senden önce bazlarımın tadına nice Kökenbüyücüler baktı, hepsi de memnun kaldı. Şimdi sırada sende. Al bakalım bazımı ağzına" diyerek çirkinleşti.

Hayatım boyunca bu anı beklemiştim. Bir parça baz koparak ağzıma attım. Heyecanlıydım. Daha önce hiç bazın tadına bakmamıştım. Bakalım neler olacaktı? Heyecanlıydım. Heyecan içerisindeydim.

Bu benim ilk bazımdı.

Tam bazı ağzıma almış tadına bakacakken içinde bulunduğumuz holün diğer tarafından bir ses yükseldi.

"AMAN YARABBİ, ALLAH BİZİ KORUSUN, KOŞUN KOŞUN KOMŞULAR, YETİŞİN EFENDİLER, ÜÇÜNCÜ KATTAKİ BAYKUŞ YUVASINA TROLL GİRMİŞ HEYYYYYYYY" diye bir ses geldi.

Panikle dönüp o yana baktım. Bütün salon bir anda ayaklandı. Gürültü koptu. Ben daha "Durun ne oluyor" diyemeden hem öğretmenlerimiz, hem de bazı son sınıf öğrenciler salondan çıktılar.

Ortalık biraz sakinleşir gibi olduğunda bir eksiklik hissettim.

Ağzıma aldığım baz neredeydi? O hengame ve itiş kakışın arasında bazı kayıp mı etmiştim?

Heyecandan kalbim güm güm atıyordu. Acaba bazı yutmuş muydum? Acaba tükürmüş müydüm?

Seçmen Bazlama "Evladım ne yaptın bazı, seninle ilgili okuma alamıyorum?" dedi. Dımbıllan Hoca salondan çıkmıştı ancak Mine Hoca oradaydı. "Ne yaptın Ahra?" diye sordu.

Bu benim ilk bazımdı.

Ve ben ilkimi kaybetmiştim. Omuzlarımı silkip, gözlerimi devirdim.

******

HELLOOO, BU BÖLÜM DE BÖYLE BİTTİ. BÜTÜN GENÇ BÜYÜCÜLER İÇİN İLK BAZLAMANIN TADI BAŞKADIR. EN ÖZEL, EN KIYMETLİ, EN ÖMRÜMÜZ BOYUNCA HATIRLAYACAĞIMIZ O EN DRAMATİK EN MÜHİM, EN ÖNEMLİ EN ÖZEL BAZLAMADIR İLK BAZLAMA. AHRA İLKİNİ KAYBETTİ. BU BENCE ONUN KARAKTERİ İÇİN ÇOK DRAMATİK VE ÇOK ÖNEMLİ VE EN ÖZEL BİR ŞEY OLDU. BAKALIM AHRACIK NE YAPACAAK?

BU ARADA KİTABI HARRY POTTER'A BENZETENLER BENCE BAŞKA KİTAPLAR DA OOKUSUNDA HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORLAR.

Instagram: TheRealSumeysz12

UNUTMAYINNN SİZLER BENİM AİLEMSİNİZ GÜNOOOOOO

Zoraki Psikopat Vampir Melez Mafyanın HizmetçisiWhere stories live. Discover now