<Matthew Murdock>

591 17 0
                                    

Ott feküdtünk egymás mellett. Hosszú egy éjszaka volt. Vigyorogva néztem Matt-re akinek szintén egy mosoly ült az ajka sarkában. Át öleltem, majd adtam egy puszit a borostás arcára, és rádőltem a mellkasára. De megszólalt a telefonja.

-Csipkerózsika hasadra süt a nap-köszönt a készülékbe Foggy. Aki a legjobb barátja mindkettőnknek. Nem foglalkoztunk, vele hanem adott egy lágy csókot az ajkaimra, amit természetesen viszonoztam. 

-Haver ébren vagy?-kérdezte már kicsit dühösen de tudtuk, hogy nem haragszik. Nem tud rólunk. Nem akarjuk, át verni csak hát muszáj . Addig is...A nevem Sarah Tompson. A Nelson és Murdock-nál dolgozom. Tudom, hogy Matt a fenegyerek. Ennek ellenére, szeretem és boldog vagyok vele. Amikor azt hittük Foggy lerakta a telefont, az én kicsi szerelmem, miközben felült nyögöt egyett.

-Te most komolyan nyögtél?!-furcsállta Nelson.

-Egy csaj van nálad? Hagyd nem fontos. De mégis. Ismerem?-tágra nyílt szemekkel, pillantottam Matt-re akinek hallani lehetet a fogaskerekek kattogását az agyában. Miután gondolt valamire válaszolt.

-Nem ismered-hazudta.

-Nem az a ingatlan ügynök múlt hétről? Tudod akivel találkoztunk-magyarázta a telefonba a barátunk. Majdnem elröhögtem magam, de Matt reakcióira kíváncsibb voltam.

-Igen ő volt-kamuzott még mindig.

-Nekem is hosszú éjszakám volt Marcy-val-említette meg a barátnőjét.

-Szólok Sarah-nak, hogy valószínűleg késni fogsz-mielőtt lerakta volna, folytatódot a hazugság.

-Nem kell szóltam neki. Azt mondta ő is késni fog, mert az anyukája kórházba került. Ott lesz, egy kicsit késni fog.

-Nem baj, akkor is felhívom, és jobbulást kívánok az anyjának-és letette a telefont. Akaratlanul is elnevettem magam, és a lábamat csapkodva leestem az ágyról. A földön is vihogtam egy sort, de az én telefonom is megcsörrent. Kellett egy perc, hogy megnyugodjak, bele szóltam.

-Igen?-szipogtam, színészi tudásommal.

-Szia Sarah, hallottam mi történt. Jól vagy?

-Én jól de anya nem. Mindjárt megyek is. Majd bent találkozunk.Szia!-köszöntem el.

-Gyere Murdock. Indulnunk kell-pattantam fel a padlóról.

Marvel Szösszenetek |SZÜNETELTETVE|Where stories live. Discover now