4 κεφαλαιο* φιλοι ή εχθροί🖤*

481 28 20
                                    


*Απογευμα♡*

Η ώρα έχει περάσει ανοίγω Τα μάτια μ και επικρατεί μια θολούρα για αρχή. Βλέπω την ώρα 6:00 τα παιδιά είπαν πως στις 7:30 θα είναι εδώ οπότε έχω χρόνο ακόμα. Σηκώνομαι και πηγαίνω στο μπάνιο κάνω ένα γρήγορο ντουζ και ντύνομαι ανοίγω το παράθυρο και βγαίνω στο μπαλκόνι, βλέπω το παράθυρο της Κατ είναι ανοιχτό. Φυσάει λίγο με αποτέλεσμα να ανοίγει λίγο η κουρτίνα και να βλέπω το κρεβάτι της....κοιμάται σαν άγγελος με τα καστανοξανθα μαλλιά της να πέφτουν στο πρόσωπο της. Σε δευτερόλεπτα βρίσκομαι στο δωμάτιο της (εννοείτε πως η απόσταση που έχουν τα μπαλκόνια μας είναι 3 εκατοστών δλδ δεν υπάρχει κίνδυνος)

Πηγαίνω δίπλα της. Αχ πόσο όμορφη είναι. Έχει ελάχιστα ανοιχτό το στόμα της που την κάνει ακόμα ποιο γλυκιά. Θέλω τόσο πολύ να την φιλήσω

* και γτ δεν το κάνεις ρε ηλίθιε δεν θα έχεις πολλές φορές την ευκαιρία *

Πφφφ δεν γαμιεται στα αρχιδια μ αν ξυπνήσει. Και μέσα σε δευτερόλεπτα την έχω φιλήσει. Στην αρχή δεν ανταποκρίθηκε αλλά μετά έβαλε τα χέρια της γύρο από τον λαιμό μ και με έφερε ακόμα ποιο κοντά της ΑΧΧΧ αυτά τα χείλη αυτά είναι που μ δίνουν οξυγόνο με ένα τις φιλί αλλάζει όλος μ ο κόσμος.

Διακόπτω το φιλί μας για αν πάρουμε και οι δύο ανάσα. Εκείνη δεν ανοίγει  τα μάτια της και απλός γυρίζει πλευρά. Μάλλον μέσα από τον ύπνο της θα το έκανε,αλλά δεν με πειράζει μ αρκεί  αυτό που την άγγιξα που την φίλησα. Άκουσα την πόρτα του δωματίου της να ανοίγει και με γρήγορα βήματα είχα εξαφανιστεί πήγα τρέχοντας στο δωμάτιο μ και κρύφτηκα σε κάποιο σημείο ώστε να μην φαίνομαι ότι ειμαι μέσα.

Είδα τον Νικ να πηγαίνει δίπλα της και να της αφήνει ένα απαλό φιλι στο μέτωπο και να την ξυπνάει σιγά σιγά. Εκείνη άνοιξε τα μάτια της σιγά σιγά και εγλυψε τα χείλη της ΑΧΧΧ πόσο μ'αρέσει όταν το κάνει αυτό.

Κατ Pov:

Είδα ένα απίστευτο όνειρο.... Δεν ξέρω αλλά το ένιωθα τόσο αληθινό.....πφφφφφ...όμως όταν ξύπνησα και είδα δίπλα μ τον αδερφό μ ψηλό απογοητευτικά αλλά Οκευ ένα χαζό όνειρο ήταν......

Τώρα θα αναρωτιέστε τι είδα εε. Είδα πως με φιλούσε ο Τεο ποιος ο Τεο 😅αλλά όλα ήταν στην φαντασία μ και το ξέρω. Αφού εφυγε ο  αδερφός μ από το δωμάτιο και είδα πως η ώρα είχε πάει 6:30 (το ξέρω ειμαι γουρούνα στον ύπνο )

↜Εγω μαζι σου?Ουτε στον αλλον κοσμο↝Where stories live. Discover now