33 κεφαλαιο * ο γαμος 🌟💜*

310 17 19
                                    

Τεος pov:

Ξύπνησα και αντίκρισα τα ωραία καστανοξανθα μαλλιά της τα οποία έπεφταν απαλά πάνω στο όμορφο προσωπο της που φωτίζοταν ελάχιστα από το φως που έμπαινε από το παράθυρο. Ήμασταν στο παλιό μ δωμάτιο, αγκαλιά.

Και τώρα θα αναρωτιέστε πως βρέθηκα εγώ χθες στο σπίτι......

*flashback *

Χτύπησε το τηλέφωνο μ. Είδα πως είχα ένα μήνυμα από την αδερφή μ.....

 Είδα πως είχα ένα μήνυμα από την αδερφή μ

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

*end of flashback *

Καταλάβατε τώρα πως ήρθα.

Σηκώθηκα και ντύθηκα. Την φίλησα απαλά στο μέτωπο. Βγήκα από το δωμάτιο μ και κατέβηκα κάτω αθόρυβα. Τα κορίτσια δεν ήταν εκεί θα κοιμόντουσαν. Εγώ πηγα στο σπίτι του λουκ. Σήμερα είναι ο γάμος. Αφού έφτασα σπίτι του άνοιξα με τα κλειδιά που μ έχει βγάλει. Η ώρα ήταν 9. Σε 1 ώρα πρέπει να ήμαστε όλοι ξύπνιοι γτ Έχουμε τις ετοιμασίες του γάμου ο οποίος είναι στις 12:30 και μετα θα ακολουθήσει τρελό γλέντι στο μεγαλύτερο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κάθησα στον καναπέ και έβαλα κάτι στην τηλεόραση να δω......

Κατ pov:

Ξύπνησα και αντί να δω τον Τεο δίπλα μ είδα ένα άδειο κρεβάτι. Θα έφυγε για να μην τον δω πριν το γάμο 😂. Και ναι χθες το βράδυ κάναμε μπατσελορ μεταξύ μας 😂.

Σηκώθηκα. Ντύθηκα και κατέβηκα κάτω. Κανείς δεν ήταν έτσι πήγα δίπλα. Σε καμία ώρα θα έρθουν να με ετοιμάσουν οπότε προλαβαίνω να χαλαρώσω κάνοντας ένα μπάνιο.

Ανέβηκα πάνω. Έβγαλα τα ρούχα να μ και μπήκα στο ντουζ. Το καυτό νερό άρχισε να τρέχει πάνω μ. Άρχισα να το απολαμβάνω ακόμα περισσότερο.

Μετά από μισή ώρα τελείωσα το μπάνιο μ. Και ναι κάθησα πολύ ώρα μέσα. Φόρεσα το μπουρνούζι μ. Έπλυνα τα δόντια μ. Και κατέβηκα κάτω χωρίς να ντυθώ.  Χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα και είδα 6 τρελές να τρέχουν πάνω κάτω μαζί με άλλες 3 κοπέλες και Ναι ήταν τα κορίτσια μαζί με την κομμώτρια την μακιγιεζ και την μανικιουριστ

↜Εγω μαζι σου?Ουτε στον αλλον κοσμο↝Onde as histórias ganham vida. Descobre agora