25 κεφαλαιο "επιτελους τελος τα βασανα 🖤🔥"

297 16 6
                                    

*Διαβάστε προσεκτικά στο τέλος σας παρακαλώ είναι κάποια πράγματα σχετικά με το βιβλίο ευχαριστώ *

Καλό διάβασμα...

POV Τεο:

Το βράδυ πέρασε βασανιστικά αργά. Η ώρα τώρα είναι 9:00 δεν έχω κοιμηθεί καθόλου το μόνο που σκεφτόμουν ήταν εκείνη. Αχ και να την είχα τώρα εδώ δίπλα μ κοντά μ. Ξαφνικά το κινητό χτύπησε και όλοι μαζευτήκαμε γύρω από αυτό.

Τ:"ναι"

Δ:"λοιπόν είσαι έτοιμος ή να αρχίσω σε δραστικά μετρα"

Τ:"Ναι τα έχω όσα ζήτησες "

Δ:"μπα πως και τόσο γρήγορα"

Τ:"για να την έχω πάλι πίσω θα κάνω τα πάντα "

Δ:"καλά λοιπόν σε μια ώρα θα σε ξανά πάρω για να δ πω μέρος για την ανταλλαγή και πρόσεχε μην φωνάξεις καμία αστυνομία γτ θα βρεθείτε και οι δύο στον άλλον κόσμο στο αψε σβησε"

Το τελευταίο πράγμα που είπε και το έκλεισε.

Αμέσως το συνεργείο εντόπισε που βρίσκονται έτσι βάλαμε μπροστά το σχέδιο μας. Πήγα και γω μαζί τους σιγά μην καθόμουν σπίτι. Εγώ ο Νικ, ο λουκ, ο Στέφανος, ο Μάικ και ο Άλεξ μαζί και οι άντρες από το συνεργείο φορεσαμε τον εξοπλισμό πάνω μας (όπλα, αλεξίσφαιρα Κ.α) χαιρετησαμε τα κορίτσια και τους ειπαμε πως όλα θα πάνε καλά και φύγαμε. Πήγαμε στο σημείο που τους εντοπίσαμε. Εκεί ήταν και οι ένοπλες δυνάμεις. Τέλεια τώρα σε έχουμε στο χέρι κάθαρμα. Περικυκλοσαμε το στρατηγείο του Δημήτρη. Εγώ και τα αγόρια πήγαμε ακόμα ποιο κοντά στην είσοδο. Με ένα σήμα που μας έδωσε ο αρχηγός επιτεθηκαμε μέσα στο αρχηγείο του Δημήτρη. Αφού όλοι άρχισαν να πιάνουν έναν έναν τα άτομα που βρίσκονταν μέσα Εγω έψαχνα για την Κατερίνα.

POV Κατ:

Ξύπνησα από κάτι δυνατούς θορύβους. Τρόμαξα. Άρχισα να κλαίω. Αυτό ήταν Κατερίνα ή ζωή σ τελειώνει εδώ. Ξαφνικά η πόρτα ακουστικε. Κάποιος μπήκε μέσα. Αχ αυτά τα γαλάζια μάτια πάλι τα αντικρίζω. Κρίμα που δεν θα τα ξανά δω ποτέ κανονικά.

*είσαι ηλίθια μωρή δεν βλέπεις όραμα *

Έλα μ. Οπα κάτσε τι

Κ:τ-τεο....(είπα με όση δύναμη μου είχε απομείνει)

Τ: μωρό μ....επιτέλους σε βρήκα....Τι σου κάνανε αυτοί....

↜Εγω μαζι σου?Ουτε στον αλλον κοσμο↝Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum