10. BÖLÜM

10.1K 313 39
                                    

  
    Ares yatağın üzerindeki Asel'e bakmaktan saatin nasıl geçtiğini anlamamıştı. Genç kız uyanmak üzereydi, Ares yerinden doğrulup Asel' e doğru adımlarını attı. Şuan da yatağında bir melek yatıyordu diye geçirdi içinden. Genç adam mecbur kalmadıkça bu odada kalmazdı ' ama artık burda bu yatakta yatacağım' dedi kendi kendine.

Genç kızın hareket etmesi ile düşünceleri bir toz bulutu gibi dağıldı. Doktoru çağırmak için geriye dönüp adımlarını kapıya doğru atmaya başladı kapının kolunu çevirip kapıyı açtı. Gözlerini koridorda gezdirdi fakat ne doktor ne de başka biri vardı. Birden içini bir öfke kapladı.." ortadan kaybolacak zaman mıydı şimdi" dedikten  sonra  elini saçlarının arasından geçirdi.

  Kapıyı kapatıp etrafına bakındı, aklına gelen şey ile hemen telefonu alıp Ali' yi aramaya başladı. İlk çalışta hemen açıldı.....

" Ali doktor ortalıkta yok. Hemen o lanet kadını bulup getir"  Ali' nin cevap vermesine müsade etmeden telefonu kapattı.

Odaya tekrar geri döndü içeriye geçince sessiz bir şekilde kapıyı kapattı. Sırtı Asel' e dönükken genç kızın sesini duydu. Hemen arkasını döndü ama kızın gözleri kapalıydı. ' demek ki sayıklıyor'  rahat bir nefes alıp hemen genç kızın yanına gitti. Ne sayıkladığını duymek  için üzerine eğildi, sayıkladığı sözcükleri işitince bir kez daha bu hayatta içinden sağlam bir küfür savurdu.....

Bu kız üzülmemeliydi, ama şuanlık elinden birşey gelmiyordu. Genç kız anne ve babasını sayıklıyordu.  Onları geri getirme gibi bir şansı yoktu ama bu onların intikamını almayacağı anlamına gelmiyordu. O kadar güç vardı hatta daha fazlasını yapacak kadar güçlü hissediyordu kendisini. Kapının açılması ile kafasındaki düşünceleri başka zamana tekrar düşünmek adına bir kenara bıraktı.

  Gelen kişiye bakmak için kapıya döndü. Doktor gergin olan yüz ifadesi ile kapının yanında daha fazla beklemeden  içeriye geçti. Genç adama bakmadan direk yatakta yatan genç kıza doğru adımlarını attı. Genç kız artık uyanmak üzereydi.....

Oysaki doktor genç kız kendisine gelene kadar kapıdan ayrılmayacaktı. Ama gelen bağrışma seslerinden dolayı içinden bir ses bakmasını söylemişti. Bir anlık boşluğuna gelip bakmıştı.

Baktığında ise iki grubun kavga ettiğini görmüştü. Aralarından biri çok kötü derecede yaralanmıştı. Doktor olduğundan dolayı mıdır yoksa vicdanından  dolayı mıdır bimiyordu ama fazla beklemeden  hemen koşup ilk müdahaleyi yapmıştı. Ambulansın gelmesiyle beklemeden  yerine dönmek için hareketlenmişti ki karşıdan gelen Ali' nin ona doğru koşar adım geldiğini görünce korktuğu şeyin başına geldiğini anladı, oda beklemeden hemen Ali' ye doğru yürümeye başladı.

Ali nefes nefese kalmış bir şekilde...

" Nereye kayboldun abim her yerde  seni arıyor daha fazla oyalanmadan hemen gidelim daha fazla sinirlenmesini istemezsin" saniyler geçmeden hemen genç adamın bulunduğu odaya varmıştı.

O anlar gözünün önünde film şeridi gibi geçti. Daha fazla vakit kaybetmeden hemen çantasındaki iğneyi çıkartıp beklemeden genç kızın koluna enjekte etti. İğneyi çıkartıp üzerine pamuğu koyup sabitledi. Daha sonra biten serumu çıkartı.

Allah' tan daha fazla geç kalmamıştı. Yoksa Ares' in sinirine maruz kalıcaktı. Başı önünde kapıya doğru ilerledi, kapıya az bir mesafe kala durdu....

" Uyguladığım iğne  çok hafif, etkisi  bir saat içerisinde geçecektir bilgin olsun." kendini hemen odanın dışına attı rahat bir nefes aldı. Çünkü biliyordu Ares  sinirlendiyse kadın erkek ayırmaz sinirini herkesten çıkarır ama yanlış biliyordu. Ares bugüne kadar hiç bir kadına el kaldırmamıştır ve kaldırmazda. Ona göre kadına şiddet uygulayan erkeklerin hepsi korkağın ve zavallının tekidir, şiddet adı altında kendilerini adam göstermeye çalışıyorlar.

BİRAZDA SEN AĞLA #wattys2019Donde viven las historias. Descúbrelo ahora