24.BÖLÜM

3.4K 190 98
                                    


Merhaba..

Sınır geçildi ve  ne kadar mutlu olduğumu sözcüklerle anlatamam.  Lafı fazla uzatmadan sizleri bölümle baş başa bırakıyorum.. KEYIFLI OKUMLAR...

SINIR 75 VOTE 80 YORUM

Zeynep arkadaşlarını ikna edebildiği için çok mutluydu ama başka bir sorun vardı. Bunu abisine nasıl söyleyecekti, haberleşebileceği bir telefonu bile yoktu. Aslında eve  gitme  fikri şimdi daha cazip gelmişti. Hem eşyalarını alacaktı hemde artık Asel' e karşı mahcup olmayacaktı.

Zeynep hala nasıl haber vereceğini düşünüyorken kafeye giriş yapan ve yanına kadar  gelen Ali' yi fark edememişti. Ali' nin konuşmasıyla yerinden sıçramıştı.

“ Merhaba Zeynep.” Zeynep kalbini tutarak Ali’ ye döndü.

“ Allah aşkına Ali neden sessiz yaklaşıyorsun ödüm patladı ya.” Derin bir nefes almıştı. Ali sessiz bir şekilde yaklaşmamıştı  hatta içeriye girdikten sonra sakarlık yapıp iki tane sandalyeyi bile devirmişti. Seslere kızlar bile gelmişti.

“ Ben mi sessiz yaklaşmışım  kızım az kala kafeyi başınıza yıkıyordum.” Mahcup bir  şekilde sözleri sarf etmişti. Seslere gelen kızlar ve Yunus Efe şaşkın bir şekilde ikiliye bakıyorlardı. Ali' nin söylediklerinden sonra hep bir ağızdan gülmeye  başladılar, tek gülmeyen kişi Yunus Efe idi hala ne olduğunu anlamamıştı.  İlk kendine gelen genç kız olmuştu...


“ Hoş geldiniz bey efendi kusura bakmayın ama artık kapatıyoruz.” Çıkış saati gelmişti hem daha Zeynep' in evine gideceklerdi karanlık çökmeden evde olmak zorundaydılar. Ali genç kızın konuşmasıyla ona doğru dönmüştü. O an Ezgi ile göz göze gelmişti ama sadece iki saniyelik Ali gözlerini çekmişti.

“ Yok hayır ben müşteri  değilim  Zeynep ve sizleri eve götürmek için buradayım.” Zeynep açıklama gereği hissetmişti o yüzden hemen araya girdi.

“ Kusura bakmayın kızlar sizleri tanıştırmayı unuttum.” Ali' nin yanına gidip koluna girerek...


“ Bu Ali Ares abimin  dostu kardeşi hemde sağ kolu...” diye tanıtmıştı. Ali baş selamı vermekle yetinmişti tokalaşmayı sevmezdi.


“ Merhaba Ali bey zahmet etmeseydiniz Zeynep yolu biliyordur zaten biz gelirdik.” Genç kız Ali denen adamı daha önce görmüştü  ama nerde gördüğünü  tam olarak hatırlayamıyordu.

“ Asel hanım bu benim görevim hazırsanız gidelim isterseniz.”  Genç kız  adamın onun isminin nerden bildiğini merak  etmişti ama sonra Zeynep söylemiştir diye aklından geçirdi.

“ Tamam biz hazırız iki dakika sonra çıkarız. “ Ali başıyla onay verip dışarda  bekleyeceğini söyleyerek  çıkmıştı. Orda durmak ona işkence gibi gelmişti. Patronun kesin emri olmasaydı asla buraya gelmezdi.....


Ezgi  Ali' nin çıkmasıyla rahat bir nefes almıştı. Onu uzun bir aradan sonra tekrar görmek garip hissettirmişti. Belkide  mutlu olmuştu ama  kendi duygularını  gizlemek işine geliyordur...


Ali' nin gelmesiyle Zeynep’ in genç adamın geleceklerinden haberdar olduğunu anlaması uzun sürmemişti bununla beraber rahat bir nefes alıp kızların yanına giderek son kontrolleri yaptılar.


“ Herkes tamamsa çıkalım..” genç kız temkinliydi her zaman, her işte dikkatli davranırdı eğer onun yüzünden bir şey olursa  asla kendini affetmezdi.


“ Tamamız yeşil.” Ezgi ve Zeynep aynı anda söylemişlerdi, Genç kız aniden arkasını  döndü. Yarı sinirli bir şekilde..

“ İnanamıyorum sizlere,  özellikle sana Zeynep.” Kızlar sinirli bir şekilde  duran arkadaşlarına bakarak kıs kıs gülüyorlardı. Bunu gören genç kız daha da sinirlenip kardeşini kucaklayarak kafeden çıktılar.

BİRAZDA SEN AĞLA #wattys2019Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin