negyedik fejezet

7.8K 292 30
                                    

Yuri illata kezdett beleszökni az orromba, olyan közel volt hozzám. Szinte már vágytam rá, hogy Yuri mit fog velem tenni, az elkövetkezendő percekben. Nyakamhoz hajolt, ezért a rózsaszín hajszálai csiklandozzák a bőrömet. Nem annyira, de azért csiklandozzák.

Yuri mit sem várva tapadt rá a nyakamra, és kezdte el erősen szívni. Nem fájt. Egyszerűen nem tudott fájni. Mindössze annyi volt erre az egészre a reakcióm, hogy egyből a nadrágjához nyúltam, ahol már éreztem ágaskodó tagját. A gombot kerestem, valamint a cipzárt, melyeket ha eltávolítok a jogos helyükről, segítek a fiúnak, és nem kell még ezzel szenvednie majd.
Ahogy ez megtörtént, a kezemmel lejjebb fejtettem a nadrágot Yuriról, s hagytam, hogy nyakamnak még mindig ugyanazon pontját kényeztesse. Nem tartott sokáig ez az állapot, mivel a fiú elhajolt tőlem. A szemembe nézett, vagyis merem állítani, hogy a szemembe, ugyanis a napszemüveg véget nem láthattam a szemeit.

- Térdelj le, - fogta meg a vállamat, nem tud erősen - és csináld a dolgot - mosolygott rám, s éreztem, hogy kezd melegem lenni. Túlzottan is kezd melegem lenni.

Tettem, ahogy kérte. Lejjebb ereszkedtem, hogy eltudjak helyezkedni. Tudom mit kell csinálnom, és meg is fogom csinálni.
Leültem végül a földre, hisz így kényelmesnek bizonyult eme póz. Yuri a hajamba markolt, míg másik kezével az arcomat kezdte el simogatni. Várta, hogy cselekedjek, és én cselekedtem is.

Két kezem közé fogtam az kék boxerének a szélét, majd egy laza mozdulattal lehúztam róla, teljes egészében. Szembe találtam magam, ágaskodó tagjával, mire ő nevetni kezdett.

- Mi olyan vicces? - néztem rá, felvont szemöldökkel.

- Semmi-semmi - szólt gyermeteg hangon, majd a hajamba erősen markolt bele, és tolta közelebb a fejemet a nemességéhez.

Egy apró sóhajtás hagyta el a számat, majd nem törődve azzal amit az előbb csinált kezdtem bele a munkámba. Óvatosan, valamint lassan nyitottam szét ajkaimat, közben kezeimet felvezettem a combjaira, és kissé bele is martam, ezzel együtt belekapaszkodtam a fiúba.
Aztán lassú tempóban kezdtem a számba engedni legnemesebbik részét, melyet ő egy apró sóhajtás mellett nézett végig. Másodpercek se teltek el, mire félhosszát a számba engedtem, és vártam egy kicsit. Érezte, ahogy teste némileg megrendül, valamint a hajamat is erősebben kezdi szorítani. Csak menjen el gyorsan, hogy rátérhessünk a lényegre.

A lassú ütemből, egyből gyors ütembe váltottam, hogy minél előbb eltudjam érni, a kívánt hatást a rózsaszín hajú fiún. Yuri hangja előtört ajkai közül, miközben lába párszor megrezzent szorításom alatt.
Hajamat olyan erősen szorította, hogy teljesen elcsodálkoztam azon, hogy nem tépte még ki őket szálanként. Másik kezét azon kezére vezette, mely hajamban pihengetett, és oly' erősen szorította a tincseimet.

Beljebb engedtem őt a számban, mire ez arra késztette őt, hogy lassan elkezdje mozgatni a csípőjét. Fejemet előrébb nyomta, miközben csípőjével egy gyorsabb tempót vett fel. Már éreztem azt a keserű ízt, de még nem fakadt ki teljes formájában.
Percek múlva azonban, Yuri ajkain egy nagyobb, nyögésnek nevezhető hang futott ki, s mindeközben fehér váladéka a számban landolt, mely nem volt kevés.

Egyből elrántottam a fejemet, és köhögni kezdtem.

- Oh, my god - guggolt le hozzám Yuri, majd egyik kezével megragadta az államat, és feljebb emelte ezzel szinkronban a fejemet. Ezt követően egy papír zsebkendőt húzott elő a nadrágzsebéből, mely a padlón hevert.

Ajkamhoz tartotta a fehér anyagú segédeszközt, melyet én elvettem tőle. Ezt követően beleköptem a fehér anyagot, majd összegyűrtem a zsebkendőt, és magam mellé helyeztem.

Touch You  |Yarichin Bitch Club FF - Befejezett|Where stories live. Discover now