hatodik fejezet

6.6K 254 121
                                    

Tamura teste teljesen meleg volt. Olyan meleg, hogy éreztem, hogy minden érzésem a felszínre tör, és egyre közelebb húzódok hozzá. Érzem, ahogy a parfümje illata teljesen átjárja a testemet. Kellemes ez az illat. És egészen megnyugtató. Az arcomat a nyakába fúrtam, s meleg bőre kellemesen hatott rám. Kezével a hátamat cirógatta, és nem szólt semmit. Így voltunk percekig. Eme kellemes csendben. Ám ahogy ezek a percek leteltek, Tamura mozgolódni kezdett. Aprón elhajolt, majd ezt követően az arcomat kezdte el fürkészni. Kék szemeiben volt valami, ami nagyon is érdekelt, viszont egyszerűen nem tudtam hogy micsoda. A következő pillanatban, Tamura felsimította a kezét az arcomra, majd simogatni kezdte vele a bőrömet.

- Engeded magad?

- Tessék? - néztem rá, miközben halkan tettem fel neki a kérdésemet.

- Megakarlak téged csókolni. Szabad? - hajolt közelebb, majd hirtelen egy puszit adott a számra - Szóval?

Amint a puszi a számat érte, teljesen belerezzent a teste. Olyan jó érzés volt.

- Szabad... - hajoltam közelebb, és egyből az ajkaira tapasztottam a sajátomat.

Jelenleg elakartam felejteni a problémákat, és egy dologra koncentrálni, ami nem más volt, mint Tamura.

A fiú egyből átdugta a nyelvét, és a derekamnál fogva húzott közelebb magához. Ajkait lassan mozgatta, ahogy a nyelvét is. Szinte remegett a testem, amiért az én nyelvem, az övét érintette. Lassan masszírozta az érzékszervével az enyémet, és közben éreztem, ahogy a nadrágja lent dudorodik. Kissé elhajolt, de csak addig, hogy levegőt vegyen. Ezt követően elmosolyodott, majd megszólalt.

- Érintsd meg - mosolygott, majd ezt követően kidugta a nyelvét némileg, és ajkait is széttátotta kicsit.

Picit bizonytalanul, de előre nyomtam a nyelvemet, majd az övéhez érintettem. Ő lassan kezdte nyelvét mozgatni az enyémen, majd ezt követően összenyomta ajkainkat. Két kezét a combomra vezette, majd erősen bele is mart. Csókja egyre durvább lett, és éreztem, hogy többet akar. Ám, mielőtt bármi is történhetett volna, az ajtó megzavart minket, így elváltunk egymástól.

- Végre, megvagy! - szólt erősen lihegve, az ajtóban álló fiú.

- Kashima... - szólt idegesen Tamura, mivel ahogy levettem a lapot, nem igen akarta, hogy megzavarjon bárki is minket.

- Én? - mutattam magamra, s ezzel szinkronban le is szálltam Tamuraról, majd a kanapéra ültem - Engem kerestél?

- Komolyan mondom... - sietett elém a fiú - Hogy nem ismertelek meg? - mosolyát nem lehetett levakarni az arcáról, annyira boldog volt.

- Mi az, Kashima? - néztem rá teljesen értetlenül, miközben csak a mosolygó arcát tudtam nézni, a sötét hajú fiúnak.

- Kyousuke végre elmondta! - szólt örömteli hangon.

- Kyousuke? - pislogtam rá párat - Miért hívod te is Kyousukenak őt? - álltam fel, és teljesen nem értettem a helyzetet.

- Ejnye, [Név] - rázta meg a fejét kedvesen - Lehet, hogy a nevem más lett, apa válása, és munkaváltása miatt, de azért rossz, hogy nem ismertél fel. Jó, igaz én se téged, de azért na. Kész nő lettél! - mutatott rám boldogan.

- Huh? - kérdeztem blokkolva. Kezdem sejteni a helyzetet.

- Kyousuke most mondta el! Elmondta, hogy náluk vagy, mert anya elment az idióta pasijával... - morogta, egy pillanatra, majd ismét mosolygós lett az arca - Végre, annyi év után, viszont láthatom a nővéremet!

Touch You  |Yarichin Bitch Club FF - Befejezett|Where stories live. Discover now