7.Bölüm

20.6K 618 259
                                    

(Multimedia da Damla ve Mero~olabilir şarkısı var)
Keyifli okumalar!

Güneş'den...

O gün Emre beni sinir edince direk eve gittim. Eğlenecek hâl bırakmamıştı. Pislik herif! Eve geldiğimde aklıma kızlar geldi. Acaba onlar ne yaptılar? Onlarda eve geçmişlerdir ya! Dedim kendi kendime. Hemen kendimi duşa attım. Sıcak suyun altında mayışmıştım. Duştan yarım saat sonra çıkıp gecelik siyah şort ve siyah askılı atletimi giydim. Saçlarımı kurutmayı sevmediğim için ıslak saçlarımla direk kendimi yatağa attım.
***
Sabah uyandığımda bugün haftasonu olduğu için sevinmiştim. Oh be bugün okul yok! Ben de günlük rutin işlerimi halledip koşuya çıkmaya karar verdim. Yukarıya çıkıp üzerime sportif şeyler giyindim.

(Güneş👆🏻)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Güneş👆🏻)

Aşağı inip yanıma bir şişe su aldım ve tabi ki de kulaklıklarımı... Spor yaparken olmazsa olmazımdır.Koşmak için sahil kenarına gittim. Kulaklıklarımı kulağıma takıp Mero~ olabilir şarkısını açtım. Koşarken rap şarkısı bir başka olduğu için rap tercih ettim.
(Multimedia da Mero~olabilir şarkısı var isterseniz açıp dinleyebilirsiniz)
Son sürat koşarken taş gibi bir şeye çarptım. Tam düşecekken kollarıyla beni tuttu. Şuan çarptığım şeye resmen yapışmıştım. Kime çarptığıma bakmak için kafamı kaldırdığımda sırıtan bir Emre ile karşılaştım. Hey Allah'ım ya! Bu çocuk niye her yerde benim karşıma çıkıyor? Hemen Emre'den uzaklaştım ve kulaklıklarımı çıkardım. Emre yine sinir bozucu bir sesle "Naber güzelim? Bayağıdır görüşmüyoruz, özlettin kendini" dedi. Bu dediğine iyice sinirlenip "Mümkünse hiç görüşmeyelim! Ne çıkıp duruyorsun ya karşıma? Dün akşamın içine ettiğin yetmedi mi? Uzak dur benden fena olur!" Dedim. Tam yanından geçerken kolumu tuttu. Bu yaptığı iyice sinirlerimi bozdu. Daha fazla dayanamayıp kolunu döndürdüm ve sırtına dirseğimi geçirdim. Emre yere düşünce ona doğru eğilip "Bir daha seni yanımda görmeyeceğim! Sana bu yaptığım daha hiçbir şey değil! Eğer bana bir daha yaklaşırsan çok fena olur! Duydun mu beni?" Emre bu dediğime sırıtıp "Ne yaparsın güzelim? Yoksa beni öldürür müsün?" Deyip ayağa kalktı. Üstüne de ekledi. "Benim gibi tatlı, yakışıklı, karizmatik birine kıyabilecek misin? Ha güzellik? Dedi ve saçlarımla oynadı. Ben de sinirle gülümseyip önce elini saçımdan çektim. Sonra da "Görünüşünün iyi olması önemli değil. Önemli olan zekanın olması. Ki bu da maalesef sen de yok! Deyip dudaklarımı büzdüm. Emre'nin gözlerinin dudaklarımda oyalandığını görünce hemen dudaklarımı eski hâline getirdim ve sinirle "Çek o gözlerini dudaklarımdan!" Dedim. Emre de bu dediğime gülüp "Sen de dudaklarını büzmeseydin. Bak benim şimdi öpesim geldi. Sana tavsiyem bir daha yanımda o güzel dudaklarını büzme. Her an dudaklarına yapışıp tadına bakabilirim"dedi. Gözlerimi kocaman açıp "Saçmalama! Sapık şey!" Diyebildim. Emre niyeti bozunca gitmem gerektiğini anladım ve yanından uzaklaştım. Arkamdan tek duyduğum ses kahkaha sesi oldu.

DÜŞMAN MAFYALARWhere stories live. Discover now