8.BÖLÜM

18.6K 814 228
                                    

(Multimedia da Emre ve Ceza~Sus pus şarkısı var.)
Keyifli okumalar...

1 YIL SONRA...

Emre'den...
Gecenin bir vakti uyurken telefon zil sesiyle gözlerimi açtım. Kimin aradığına baktığımda adamım Rıza arıyordu. Daha fazla bekletmeden telefonu açtım. Arkadan silah sesleri geliyordu.
-Alo Rıza! Hayırdır bu saatte? O silah sesleri ne? Kötü bir şey mi var?
-Evet abi. Bizim depoya baskın yedik. Çok kalabalıklar! Acil gelmeniz lazım!
-Tamam tamam biz hemen geliyoruz. Biz gelene kadar idare edin! Gelirken de yardıma adam yollarım.
-Tamam abi.
Telefonu kapatıp hemen bizimkileri gruplu arayıp durumu anlattım. Üstümü hemen aceleyle giyinip silah ve bir kaç şarjör aldım.
👊🏻👊🏻👊🏻
Dördümüz toplanıp depoya geldik. Çok kalabalıklardı. Biz gelmeden destekler gelmişti. Hemen kendimize korunabileceğimiz bir yer bulup çatışmaya başladık. Bunlar Alone Dark çeteleriydi. Yani en büyük düşmanlarımızdan birisi!
Bu arada çetenin başı Alex bağırarak konuştu.
-Bizi yenemeyeceksiniz Bad boy çetesi!
Ben de bağırarak karşılık verdim.
-Elinden geleni ardına koyma Alex! Seni ellerimle geberteceğim!
-Komik şakaymış Emre! Hatırlat bi ara gülerim!
-O kadar zamanın olmayacak Alex!
Sonra konuşmayı kesip çatışmaya devam ettik. Karşımızdakiler sıradan kişiler değildi. Her ne kadar en büyük düşmanlarımızdan birisi de olsa inkar edemem. Güçlü bir çeteydi.

Güneş'den...

Gece bir telefon sesiyle uyanıp Alone Dark çetesinin ortaya çıktığını öğrendim. Alone Dark çetesi benim en büyük düşmanım! Nerde olduklarını öğrendiğimde ise Bad boy çetesinin deposuna baskın yaptıklarını öğrendim. Evet Emre ve çetesi de benim düşmanım ama Alone Dark çetesi kadar değil! Bu yüzden şu an kızları ve adamlarımı toplamış, depoya, onlara yardıma gidiyorduk.

Emre'den...

Çatışma hâlâ devam ediyordu. Hem Alex'in adamlarından hem de benim adamlarımdan kayıplar vardı. O an başka yönden çatışma sesleri duyup o tarafa baktım. Alone Dark çetesine ateş ediyorlardı. Gördüğüm kişiyle şok oldum. Güneş ve çetesi adamlarını toplayıp gelmişlerdi. Hemen güvenli bir yere geçtiler. Sonra yeniden Alex'in sesini duydum.
-Ooo kimler gelmiş! Demek Bad Girl çetesi ha? Özlemişim...
Sonrasında da Güneş'in sesini duydum.
-Merak etme Alex! Güzel güzel hasret gidereceğiz! Tabi sen sağ kalırsan...
-Hayal dünyasında yaşıyorsun Güneş!
-Ben sana göstereceğim hayal dünyasını orospu şeytan!
Bad girl çetesi geldiğinden beri karşı tarafta çok az sağ adam kalmıştı. Tam Alex'in adamı kalmadığında kapıdan başka kişiler geldi. Bunlar nereden çıktı ya? Gelenlere dikkatli baktığımda BraveHeart çetesi olduğunu anladım. Bunlar düşman değil miydi ya? Nasıl yardıma gelirler? Diye kendi kendime sordum. Sonra Güneş ve çetesiyle de düşman mafyalar olduğumuzu hatırladım. Ve şu an onlar bize yardım ediyordu... Düşman mafyalarız ama ben Güneş'e aşığım... Evet sonunda kendime itiraf edebildim. Başta hiç ümit yok diye düşünüyordum ta ki Damla ile Bora, Pelin ile de Deniz sevgili olana kadar...
Bizde de ümit vardır değil mi?

***

Sonunda çatışma bitmişti. Kaç saattir çatışıyorduk bilmiyorum ama camdan dışarıya baktığımda sabah olduğunu anladım. Galip gelen tabi ki de bizdik... İki çetenin işini daha bitirmiştik. Güneş'e baktığımda Alex'i fena hâlde dövüyordu. Kendinden geçmiş gibiydi... Alex'in yüzü kandan görünmüyordu. Alex'e "seni kendi ellerimle geberteceğim" dedim ama artık onu Güneş'in elinden hayatta alamayacağımı biliyordum.

DÜŞMAN MAFYALARDonde viven las historias. Descúbrelo ahora