1.7

61.3K 3.3K 403
                                    

Ben geldim. Ben bölümleri hazırlamıştım. Bu bölümü de atmak istedim. Çünkü bölümde çok fazla bir şey yok. sşdldidişd kısa bir bölüm zaten :)

Multimedia: Baran ve Ecrin (yerim sizi ama 🥰)

İyi okumalar.

~

"Gel bakalım küçüğüm." Kardeşimin kemerini çıkartıp kucağıma aldım. Kollarını boynuma sardığında, sıkıca sarıldım. Sabah erkenden kalkıp, havanın güzelliğini fırsat bilip, Ecrin'i parka götürmüştüm. Ecrin'le parkta saatlerce oynadıktan sonra zorla eve getirebilmiştim.

Zile bastığımda, kapıyı yardımcımız Songül açtı.

"Hoş geldiniz Baran Bey."

"Hoş bulduk Songül," deyip içeri girdim. Songül bana çekingence bakarken, bizimkilerin bağırma seslerini duydum. Kaşlarımı çatıp, kucağımdaki kardeşimi Songül'e doğru uzattım.

"Ecrin'i odasına götürüp onunla ilgilenir misin?"

"Tabii ki Baran Bey." deyip kucağındaki kardeşimle beraber merdivenleri çıkmaya başladı. Sesler babamın bir alt katta olan çalışma odasından geliyordu. Annemle babam çok fazla kavga etmeselerde arada sırada böyle tartışmaları oluyordu. Ama bu sefer ki biraz daha farklı gibiydi. Çünkü annemin sesi oldukça yüksek geliyordu. Çalışma odasının önüne geldiğimde içeri girip girmemek arasında kalmıştım. Tam kapıyı tıklatıp, içeri gireceğim sırada annemin avaz avaz bağıran sesini duydum.

"Sen Yağmur'dan uzak duracaksın. O kızdan uzak duracaksın. Ailesiyle tehdit etmeyi bırakacaksın. Sana yeminim olsun o kızdan tek bir şeyini duyarsam kendini kapının önünde bulursun. Yönetim kurulundan atılır, elinden sahip olduğun tüm haklarını aldırırım. Oğlumdan ve Yağmur'dan artık uzak duracaksın." Annemin ağzından çıkanlarla beraber kapıyı tıklatmak üzere olan elim havada kalakaldı.

Kalbimin üzerine bir acı oturduğunda, gözlerimin renginin sinirden koyulaştığına emindim.

Babam benim sevdiğim kadını mı tehdit ediyordu?

Babam benim iki gözüm dediğim kızın canını mı yakmıştı?

Kapıyı sinirle açacağım sırada, kapı annem tarafından açıldı. Annem beni gördüğü an da gözbebekleri büyüdü.

"Ba baran?" Annem titreyen sesiyle konuştuğunda, annemden tarafa bakmadım bile.

Gözüm şu an babam dediğim adamdan başkasını görmüyordu.

~

Sizce bundan sonra Baran ne yapar?

Beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum!

İnstagram: mavininhikayeleri

Sizleri seviyorum.

Yağmur | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin