4.5

22.8K 1.1K 98
                                    

Multimedia: Can ve Selin 🌸😍

Bu bölüm de Can'dan oldu. Hâlâ kızlarımızın içtikleri gündeler. Selin'in kaldırımda uyuduğu yerden gibi düşünebilirsiniz.

İyi okumalar.

~

Can'dan...

Kaldırımda uyuya kalan Selin'i gördüğüm an kendime kıza kıza yanına doğru ilerlemeye başladım. Kendime onu yalnız bıraktığım için kızıyordum. Çünkü biliyordum ki; Selin tek kaldığı an hep bir boklar yiyor, başını belaya sokuyordu. Gerçi bu sefer tek de değildi. Yanına tıpkı kendisi gibi aynı kafadan olan bir baş belası bulmuştu. Eslem'i...

Talha'nın, Eslem'i tutma gitmesin diye tutma çabalarını gördüğümde çoktan Selin'in yanına gelmiştim bile.

İçiyordu bu ayrı bir sorundu.

Hadi içiyordu bir de gece gece sokakta kargaşa çıkarıyordu.

O da yetmiyormuş gibi kaldırım kenarında uyuya kalıyordu.

İçimden 'sabır' çekerek elimin birini Selin'in bacaklarının altından geçirdiğimde diğerini de sırtından tutarak kucağıma aldım. Kucağıma aldığım gibi kollarını boynuma doladığında şu durumda bile gülümsedim.

"Biz eve geçiyoruz abi." Baran'a karşı söylediğim cümleyle beraber Baran onaylar anlamda gözlerini kapatıp açmıştı. Baran ve Yağmur'a başımla selam verdiğimde kucağımda olan Selin'le beraber yürümeye başladım.

Talha'yla beraber yaşadığımız ev hemen bir alt sokaktaydı. Yüksek ihtimalle kızlar sarhoş halleriyle sokakları karıştırıp yanlış sokağa girip, yanlış sokakta kargaşa çıkarmışlardı.

"Ahh Selin." Selin'e söylene söylene binanın önüne geldiğimizde bacağımdan destek alarak Selin'i tek elimle tutup, kapının şifresini girip açtım.

Asansörün önüne geldiğimde kapının açıklığından anladığım kadarıyla yine bozuktu. Son günlerde o kadar çok bozuluyordu ki şimdi de şansıma kucağımda Selin'le olan bana denk gelmişti.

Şimdi Selin'le beraber üç katı el mecbur çıkacaktım.

Gerçi canım çıkacaktı ama yapacak bir şeyim yoktu...

İkinci kata geldiğimde Selin'i tutuşumu sıkılaştırarak derin bir nefes aldım. Ben burada canımdan oluyordum ama hanımefendinin maşallahı vardı bir güzel sızmıştı.

Nihayet üç katı son nefesimle beraber çıktığımda, yüzüm de terden geçilmiyordu. Bacağımla birlikte Selin'i destekleyip evin kapısını açıp içeri girdim. Odama doğru yürürken Selin'in ağzının içinden ne dediği belli olmayan mırıldanmaları kulağıma doldu.

Yatağımın üzerine Selin'i yavaş bir şekilde bıraktığımda kollarım da rahatlamıştı. Uzaktan hiç bu kadar ağır gözükmüyordu ama kucağımdayken işin rengi baya değişmişti.

Kollarım sızlıyordu.

Tabii canımın kıymetini bildiğimden bunu Selin'e demek gibi bir planım yoktu.

Selin tekrardan mırıldanarak yan tarafına döndüğünde ayaklarına uzanıp ayakkabılarını çıkardım. Aslında uyandırıp kendisine getirmem gerekiyordu ama uyuması daha iyi gibiydi sanki.

Sarhoş bir Selin gece gece çekmek isteyeceğim en son şey olabilirdi. Annesine haber vermem gerektiği aklıma geldiğinde çantasının cebinden telefonunu çıkarıp, annesine bu gece Yağmur da kalacağına dair onun ağzından bir mesaj yazdım. Annesinin bu durumu çok sorgulayacağını sanmıyordum çünkü Selin sık sık bizlerle kalırdı zaten.

Yağmur | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin