4.2

24.1K 1.3K 197
                                    

Ben geldim.. Ben geldim.. Ben geldim..

Nasılsınız bakalım? Umarım çok çok iyisinizdir.

Evet uzun zamandır yokum ama artık buradayım. Kendimi toplamam ve yazmak için hissetmem gerekiyordu. Kendimi toplayıp kollarınızın arasına girmek için geldim. 🥰 Hadi kucaklaşalım. 🐵 Hepinizi çok çok özledim. Sizlerde beni özlediniz değil mi?

Şu günlerde zor zamanlardan geçiyoruz. Evinizdesiniz değil mi? Dışarı çıkmıyorsunuz değil mi? 🙈 Gözüm üzerinizde bakın ona göre😈 Bundan sonra yoklama alacağım. Evdeyim demeyene fena küserim haa bir de eslemce püüüü derim ona göre wğeğğdfğfğ

Multimedia: Yağmur 😍

Şimdi hepinize iyi okumalar.

~

Yastığımın altında titreyen telefonumu hissettiğimde, gözlerimi istemeyerekte olsa açtım. Sanki telefon beynimin içinde titriyor gibiydi. Yastığımın altında zorluklarla bulduğum telefonumu elime alıp ekranındaki isme baktım.

'Kalbim' arıyor.

Yüzümde oluşan gülümsemeye engel olamazken, telefon kapanmadan hızlı bir şekilde açtım.

"Uyandırdım mı Yağmur'um?" Bir gün o Yağmur'um diyen ağzını gözünü yiyecektim o olacaktı.

"Hayır yani evet yani uyuyordum ama iyi oldu uyandırdığın." Baran'ın kahkaha atan sesi kulağıma dolduğunda onun o güzel kahkahasını dinlemeye başladım.

"Seni özledim," dediğinde nefesimin kesildiğini hissettim. Ben daha şimdiden böyleysem evlenince ne yapacaktım acaba? "Sen özlemedin mi?" Baran tekrardan konuştuğunda daldığım dünyadan çıkıp, ona cevap verdim.

"Ha? Ne dedin?"

"Diyorum ki; sen özlemedin mi Yağmur'um?" Bu nasıl soruydu? Özlemez olur muydum hiç? İçimdeki ses 'öküzlük etme Yağmur çocuk senin ağzından özlendiğini duymak istiyor' dediğinde içimdeki sese hak verdim.

"Özledim," diye fısıldadım. "Çok özledim." Son günlerde nişan hazırlıklarımız yüzünden fazla görüşemiyorduk ve birbirimizi oldukça özlemiştik.

"Şu işler bir bitse artık. Döveceğim o Eslem'le, Selin'i artık." Baran'ın isyankar çıkan sesiyle birlikte dudağımdaki gülümsemeye engel olamamıştım. Evet, Eslem'le Selin bizi bir türlü rahat bırakmadığından görüşemiyorduk. Ne zaman buluşacak olsak ya bir alışveriş çıkarıyorlardı ya da bir şeyin seçimi bana bırakıyorlardı.

"Bugün seni kaçıracağım Yağmur."

"Ne?" Şaşkınlıkla konuşmuştum.

"Bugün de bir bahane bulurlarsa seni kaçıracağım artık." Sesi oldukça ciddi geliyordu.

"Bugün bir işimiz yok gibi görünüyor tabii Selin bir son dakika golü atmazsa," dedim.

"Son dakika golü atarsa o Selin'in başına Can'ı salacağım." Kahkaha atmaya başladığımda Baran da gülmüştü.

"Yağmur kahvaltı hazır hadi gel kızım." Annemin bağıran sesini duyduğumda, "Annem çağırıyor sevgilim," dedim.

"Tamam Yağmur'um," dediğinde vedalaşıp telefonu kapattık.

****

"O Selin'i boğacaktım artık." Baran'ın konuşmasıyla birlikte başımı göğsünden kaldırıp ona doğru baktım. Ona 'ciddi misin sen?' bakışlarımla baktığımda, "Hiç bana öyle bakma," dedi. Kendimi tutamayıp gülmeye başladığımda Baran da gülmeye başladı.

Yağmur | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin