Tanıtım

5.4K 170 43
                                    

Vivian Walmond sosyetede oldukça tanınan genç bir leydidir.  Bu tanınırlığında eşsiz güzelliğinin payı oldukça büyüktür. İşin aslı Leydi Walmond güzel olduğu kadar küstah ve kibirlidir de. Ancak bir bakanın dönüp defalarca kez bakmak istediği güzelliği bu kötü yönlerini bastırmış, kimseyi kendine layık görememesi de onu sosyetede ulaşılması zor bir hedefe dönüştürmüştür.

Ancak işler her zaman Vivian'ın lehine gitmez. Gün gelir, üvey kızkardeşi sosyetede oldukça nüfuzlu bir kontla evlenir ve Vivian'la birlikte üvey annesini mirastan men eder. Bunun için kendince haklı sebepleri olmasına karşın, Vivian için zor günler başlar. Annesiyle birlikte kırsalda yaşamak zorunda kalırken bir yandan da sosyete de yerini korumak bir hayli zor olur.

Diğer yandan kırsaldaki yaşam Vivian için hiç beklemediği süprizler hazırlamaktadır. Sosyetede soylu erkekler arasında bulamadığı aşkını burada bulan genç kadın bir seçim yapmak zorunda kalır. Aşkı seçip basit ve fakir bir yaşam sürmeyi mi göze alacak yoksa sosyetenin cezbedici dünyasında yerini mi koruyacak? Peki ya hayatının aşkı ondan sırlar saklıyorsa?

Bu hikayede Mayıs Güneşi kitabımdaki Vivian'ın hikayesi. Daisy mutlu sona ermiş olabilir ama Vivian için her şey yeni başlıyor. Kibrini törpülemeyi ve birisini sevmenin ne demek olduğunu öğrenecek Vivian. Ve hayatında ilk kez zor kararlar vermek zorunda kalacak. Daha da önemlisi kendi benliğini keşfedecek, kendiyle yüzleşecek.
Sevecek.
Sevilecek.
Sınanacak.
Hayal kırıklığına uğrayacak.
Yeniden sevecek.
Hayata tutunacak.

Hayatı boyunca sevgiyi hiç tatmamış bir kadına aşkı öğretebilir misin?

Not: öncesinde Mayıs Güneşi'ni okumanıza gerek yoktur.

++++

Herkese merhabaalar. Vivian'ın hikayesini yazmayı daha Mayıs Güneşi'ni bitirmeye yakınken kafama koymuştum ancak bir kurgu oluşturmamıştım. Yeni yeni kurguyu oturttum ve yazmaya başladım.

Mayıs Güneşi'ni okuyanlar Vivian'ı pek sevmez biliyorum ancak ona bir şans verin derim. Pişman olmayacaksınız😉

İlk bölüm çok yakında gelecek. Diğer kitaplarımda olduğu gibi bunda da beni yalnız bırakmazsaniz cok mutlu olurum. Hikayeyle ilgili beklentilerinizi de yazarsaniz çok sevinirim, kesinlikle dikkate alacagim!

Lütfen buraya başlangıç tarihinizi atın

PAPUCUMUN LEYDİSİWhere stories live. Discover now