15.09.2015

384 37 15
                                    

"Prima ultima zi de scoala"

DJ POV

Ah, liceul, cutia de sardine de care nu mi-era deloc dor in vacanta de vara. Habitatul natural elevilor care incearca sa obtina o educatie la limitele unor salariati prost platiti, numiti profesori. Am zis elevi, greseala mea, din populatia liceului elevii sunt doar 40% restul sunt cei care dau pe la scoala stiind ca parinti ii sponsorizeaza gras la finalul celor 12 clase. Sportivi, manelisti, pitipoance in devenire, tocilari si lista poate sa continuie, reprezinta elementele cu viata ale acestui ecosistem resuscitat iar si iar, in fiecare an. Poate va intrebati in ce categorie sunt, ei bine, lasati-ma sa va spun un secret, eu sunt o observatoare sau cum spun fantasticii mei colegi, tipa din prima banca lipsita de suflet si blocata cu nasul in cartile sale plictisitoare. Si voi ati fii plictisiti daca ati asculta discursul dirigintei voastre, parca copy paste de anul trecut, cum examenul de bacalaureat e echivalentul vietii iar daca nu ai "bac-ul" faceti voi analogia mai departe.

- Inchei prin a va ura un an cat mai bun si mai prosper, rasuna glasul dirigintei noastre si doar frunzaresc noua mea carte, fara sa imi dau ochii peste cap.

"Adica blah, blah, blah, sunteti liberi sa mergeti acasa pentru ca oricum sunteti niste puslamale fara nicio reusita in viata"gandesc in sinea mea si ma ridic plictisita in picioare in semn de ultimul gram de respect pe care i-l datorez atunci cand iese din clasa.

- Frate, credeam ca nu mai termina hoasca! spune un coleg din ultima banca si isi intinde picioarele pe banca. Mai multi colegi se strang la banca lui si astfel incepe campionatul de poker scolar in care miza cea mare e probabil un pachet de tigari, cat se poate de tentant, nu?

- Deci am aflat ca m-a inselat cu Renata iar Renata a aflat ca a inselat-o cu Alexandra, care credea ca o inseala cu mine! spune o colega surprinsa si doar simt un grup de fete apropiindu-se si consoland-o. Doar simplu amestec de parfurmuri si genti de firma asortate cu unghiile lor din gel, imi intoarce stomacul pe dos.

- Imi pare rau, Diana, tu si Sebastian pareati facuti unul pentru celalalt, spune o colega si se aseaza pe scaunul de langa mine, care era intotdeauna liber. Imi mut privirea spre acel Sebastian din clasa noastra si vad cel mai superb exemplar de "pitiponcar", stiti voi genul acela de baiat cu ceas de firma si masina scumpa, cu frizura caracteristica "autostrada pentru paduchi", angajat la buzunarul lui mami si tati.

- Si v-ati despartit? o intreaba o alta colega, care sunt destul de pozitiva, ca i-a cautat amigdalele acelui Sebastian intr-un vestiar. Adica, suntem aici pentru tine, spune aceasta prefacut si doar simt cum micul dejun se reintoarce veritginos din stomac.

- Julieta, Andrada sta in picioare si oricum subiectul acesta nu te cam priveste, ai putea face schimb de locuri cu ea? ma intreaba fata pagubita si doar ma intorc spre ea.

- Am eu fata de plecat de pe locul meu? o intreb si ma uit plictisita la ea. In primul rand, tu ti-ai adunat intregul grup de bocitoare aici, si acum crezi ca ar trebui sa plec?

- Nu degeaba esti cea ma isteata din clasa, spune aceasta si doar imi dau o palma mintala ca nu a inteles sarcastmul. Esti oricum mai mereu cu nasul in cartile tale, nu vad cum relatia mea, adica fosta mea relatie cu Sebastian, te intereseaza...

- Ai dreptate, ii raspund scurt, nu ma intereseaza catusi de putin viata ta sentimentala, dar daca insisti o sa fiu o colega buna si o sa-ti fac pe plac, nu inainte sa iti fac un serviciu.

- Serviciu? spune aceasta nedumerita si dau din cap.

- Vezi tu, presupui ca Sebastian te-a inselat cu Renata si pe ea cu Alexandra, dar de fapt niciuna dintre voi nu a fost inselata cu cine crede! spun fara nicio grija si toate fetele se intorc spre mine. Daca v-ar functiona putin acel organ, numit creier v-ati da seama ce tot indrug acolo.

- Nu crezi ca toate cartile tale cu detectivi ti s-au urcat la cap? ma intreaba Andrada si zambesc dandu-mi jos ochelarii.

- Priviti-l pe Sebastian, are un bronz proaspat ceea ce inseamna ca fost recent intr-o tara cu iesire la mal si cum el e petrecaret, nu-l vad alegand Grecia sau ceva de familie. Renata a fost toata vara pedepsita la bunici infulecand carnati de Plescoi sau cel putin asta explica kilogramele in plus sa nu mai zic de story-urile de pe instagram cu #countrylife #goingbio care au fost o adevarate placere de ignorat. Cand vine vorba de Alexandra stim cu totii ca a fost la o clinica de dezintoxicare. Toate sunt albele ca varul cu exceptia scumpei si prietenei tale, Andrada, care din nou multumita Instagram-ului ne-a aruncat in fata vacanta ei in Ibiza!

- E oficial te-ai ticnit! spune Andrada si isi da parul jignita in vant. Am fost la solar toata vara! spune incercand sa caute o justificare.

- Poate, dar nu am putut sa nu simt faptul ca duhnesti a parfum masculin, ceea ce inseamna ca ai fost recent cu o specie posesoare de penis, in masina lui, vezi ca ti-a iesit bluza dintr-un colt! spun si ii fac semn spre locul incare ii atarna bluza. Diana, te las sa tragi singura concluziile si fa-mi o favoare si alegeti cu cap prietenele, zic usor trista si ma ridic de pe scaunul meu. Merg spre locul meu obisnuit de pe pervaz, dar se pare ca cineva are alte planuri si imi ia cartea din mana.

- A reusit vara sa topeasca ghetarul din inima ta, Julieto, spune un baiat din gasca cartoforilor si doar imi incrucisez bratele la piept. Inalt, musculos si extraordinar de gelat.

- Ai reusit sa ti-o pui cu tipa dupa care erai innebunit? il intreb fara nicio retinere si acesta zambeste smecher.

- De ce ai fi vrut sa fii tu in locul ei? ma intreaba si incepe sa-mi rasfoiasca cartea.

- Atat de doritor esti sa imi vezi micul dejun pe pantofii tai, ii spun si imi trec degetele peste bretonul meu. Nici daca ai fii ultimul penis din lumea aceasta si eu as fii extrordinar de excitata, nu m-as culca cu tine, Andrei! Prefer sa mor! spun clar si raspicat. Ma intind dupa cartea mea, dar un coleg de-al lui are alte planuri si ia cartea doar pentru el.

- Nu ai nicio scena erotica in cartea asta care sa te invete cum sta treaba, micuto Julieto? Te-as invata eu, dar nu fac opere de caritate, spune acela prefacut si intr-o clipa de neatentie din partea lui, smulg cartea .

- Uitati-va la voi, prieteni cei mai buni pana si in friendzone. Pun pariu ca toata vara ati umblat dupa aceasi fata si niciunul dintre voi nu s-a culcat cu ea, asa-i? Ce destin crud aveti baieti, spun pe un glas cat se poate de prefacut.

- Te deranjeaza baietii mei, spune o colega bruneta in timp ce ii ia pe ambii dupa gat. Stai, chill, virginele nu sunt specialitatea lor! zice aceasta si umfla un balon de guma de mestecat fara nicio retinere. Baieti am nevoie de o cafea de la tonomat, care dintre voi se duce dupa ea? ii intreaba si intre cei doi incepe competitia pentru un pahar de plastic si ceva lichid care pare cafea.

- Chiar deloc, spun si ma intorc la pervaz unde ma catar pe el si incep sa citesc. Imi ridic privirea din carte si observ ca fiinta de adineauri nu s-a miscat deloc de langa mine. Ai nevoie de ceva...?o intreb si aceasta doar imi copiaza pozitia.

- Lola, se preizinta aceasta si imi dau ochii peste cap. Nu imi vine sa cred ca nu imi stii numele, suntem de 4 ani impreuna in clasa asta, totusi...

- Iti stiu numele, doar ca prezenta ta nu ma entuziasmeaza suficient de tare sa vin sa vorbesc cu tine, ii spun scurt si incep sa citesc cateva paragrafe.

- In momentul de fata vorbesti cu mine, zice aceasta atotstiutoare si imi inchid cartea violent.

- Uite, nu stiu ce te-a apucat, dar trebuie sa inceteze. Nu imi place ca cineva sa imi consume oxigenul! zic scurt si cobor de pe pervaz.

- Oh,Doamne, nu trebuie sa fii atat de rea! spune aceasta. Te-am vazut singura si am crezut ca ai nevoie de un prieten!

- Nu am nevoie de niciun prieten, in niciun caz de usuratica liceului, etichetata Lolita! spun si ii intorc spatele. Ce e cu oamenii astia?!imi spun in minte si imi bag lucrurile in geanta exact la timp cu sunatul clopotelului care anunta ca e momentul sa mergem acasa.




A ramas sfanta zi de luni la postarea capitolelor 😅😅. Saptamana aceasta am zis sa va aratam o prima interactiune a fetelor dinainte sa fie prietene. Toate capitolele ce vor avea data sunt flashback-uri ale fetelor si ale baietiilor. Nu uitati actiunea din volumul 2 se petrece la 3 luni dupa  ce au plecat din casa baietiilor.Daca nu intelegeti lasati in comentarii intrebarile voastre si ma voi asigura ca va voi raspunde 🤗🤗.

BTS? Nu, multumesc! Vol IIOù les histoires vivent. Découvrez maintenant