3

351 30 16
                                    

DJ POV

Au trecut doua luni asa prin zbor. Sederea mea la Mark pot sa spun ca e benefica atat pentru mine cat si pentru el. E la fel ca si atunci cand locuiam impreuna in Romania, doar noi 2 si cateva camere goale. Programul standard pentru orice lenes incorigibil este dormitul pana tarziu iar serile ni le petrecem in oras ajungand acasa pe la orele tarzii ale diminetii. Doar intr-o luna am descoperit mai mult din jumatatea cluburilor din Seul. Garderoba deja mi-a fost reinoita, binenteles de Mark, iar aceasta consta in hainele pentru frecventarea cluburilor ca doar ziua lenevesc in pijama, cum fac si astazi.

- Nude sau roz pal? Nude sau roz pal? Mark, ajutor! spun in timp ce incercam sa imi dau seama cum sa-mi fac unghiile. Mark, nu ma auzi? Il intreb si acesta doar isi ridica capul din caietul in care scria de zori.

- Ti se pare ca sunt Lola? ma intreaba retoric si isi vara capul din nou in caiet. Daca e sa te iei dupa mine ai alege ceva mai vampy nu baby, stii asta, nu? imi spune fara sa ridice ochii si doar oftez la ajutorul sau.

- Daca iti punem niste extensii si niste unghii false cred ca semanati destul de bine, spun sarcastica, dar acesta era vizibil deranjat ca il intrerup din studiile sale.

- DJ, de cate ori ti-am spus sa nu ma mai deranjezi? ma intreaba si doar imi ridic umerii. Haide aici! imi spune si ma apropiu de birou.

- Ce tot scrii acolo? il intreb curioasa si ma apropriu de el. Sa ghicesc, spun in timp ce imi frec barbia in semn de gandire, inventezi ceva drog nou si incitant pe care sa-l testezi? il intreb si ma asez pe podea uitandu-ma la tavan.

- Parca am stabilit ca vei ramane la dealer, spune intr-un final. Incerc sa il contrazic, dar acesta inchide zgomotos caietul si imi zice clar si raspicat: DJ, ramai doar la facut comisioane, ok? ma intreaba, dar mai mult stiu ca imi porunceste. Ok? ma mai intreaba inca odata si dau doar din cap in semn afirmativ.

- Ca tot vorbind de comisioane ai ceva pentru mine? il intreb si fac ochii de catelus specifici. De o luna stau aici si ma plictisesc, in plus ai zis ca ai nevoie de noi clienti...

- E prea periculos pentru tine, DJ! Imi spune si se aseaza langa mine pe covor.

- Asta ai spus si saptamana trecuta! Haide, simt nevoia sa ies si sa ma implic! Te rog! Te rog! Te rog! spun si ma foiesc pe covor ca un copil mic.

- Eu pot sa imi port singur de grija spre deosebire de tine, in caz ca ai uitat cine te-a aparat aseara cand tipul ala s-a dat la tine? ma intreaba si doar ii trimit un pupic in aer iar acesta il prinde si il zdrobeste, zambind satisfacut.

- Dar, Mark...chiar vreau sa merg! izbucnesc intr-un final si acesta isi lasa capul pe spate.

- Uite o sa vorbesc cu cineva si te trimit in Itaewon cu ceva rezultate, ok? cedeaza si merge sa vorbeasca la telefon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


- Uite o sa vorbesc cu cineva si te trimit in Itaewon cu ceva rezultate, ok? cedeaza si merge sa vorbeasca la telefon.

- In sfarsit! spun entuziasmata si il prind pe Mark de fund si acesta se multumeste doar sa ma traga jucaus de ureche.

BTS? Nu, multumesc! Vol IIWhere stories live. Discover now