Sürpriz

755 83 30
                                    

Selam tavuk butlarım 🍗💜

Yemeklerini yedikten sonra sıra tatlıya gelmişti.

Jimin tam menüye doğru uzanırken Taehyung Jimin in elini aldı ve öptü.

"Tatlımızı önceden sipariş etmiştim güzelim"

"Ne sipariş ettin acaba" dedi Jimin parlayan gözleriyle Taehyung a bakarken.

Aniden ışıklar kapandığında Jimin önce yukarı doğru baktı, ardından aceleyle yerinden kalkarak Taehyung un yanına oturdu ve koluna girdi.

"Taehyung elektrikler gitti galiba!"

"Aa elektrikler gitti, galiba" dedi Taehyung gülümseyerek.

Garsonun, elinde fosforlu bir şekilde parlayan pastayı Jimin in önüne koymasıyla konfetiler patlamış, ışıklar açılmıştı.

Jimin Taehyung un kolundan ayrılarak tavana bakarken, önündeki tatlıyı yeni fark etmişti.

Önünde Minecraft taki yeşil zombi şeklinde bir pasta vardı, elinde ise karşı tarafa doğru tutmuş bir şekilde duran küçük bir kağıt. Jimin eğilerek küçük nottaki yazıyı okumaya başladı.

'Benimle bir ömür boyu birlikte olur musun Yıldız'ım. Bilirsin; Ay'ın sensiz yapamaz.. Hadi şu hayatla güzel bir oyun oynayalım. Üstelik PATLATMACALI!♡'

Jimin gözleri yok olana kadar gülümseyerek, ıslanan gözleriyle Taehyung a baktı. Taehyung un ona bakarken nasıl içtenlikle baktığını anlayabiliyordu. Zaten gözlerinden de belli oluyordu..
Çok zaman kaybetmeden kafasını aşağı yukarı salladı;

"Evet! Seninle bir ömür boyu birlikte olurum TATAE'M! Hadi şu hayatla güzel bir oyun oynayalım.." sonra çocukça gülerek eliyle yumruk yaptı ve "üstelik PATLATMACALI!" Diyerek havaya kaldırdı yumruk yaptığı elini.

Taehyung mutlulukla kare gülüşünü takınıp Jimin i iri kolları arasına alarak sarmaladı. Bu an hiç bitmesin istiyordu. Hep miniğini böyle sarıp sarmalamak istiyordu.

Jimin kafasını Taehyung un göğsünden kaldırarak gözlerine kenetledi bakışlarını. Ardından aşağı doğru kaydı irisleri, çöldeki su'ya benzettiği dudaklarına..

Taehyung da aynı şekilde Jimin in dudaklarına bakarken ne ara olduğunu anlamadığı bir şekilde birleşmişti, Yıldız ve Ay'ın dudakları..

Gerçekten de.. Yıldız ve Ay birleşse ne olur? Sanırım şöyle patlamalı çatlamalı birşey olur gibi geliyor..
Tam ağzımıza layık..

Play With Me | vminWhere stories live. Discover now