You Better Go

570 58 36
                                    

Είχα σαστησει για λίγο, της είχα πει θα ήμασταν μόνο κορίτσια και ξαφνικά βλέπει έναν F ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε πιπιλιες στον λαιμό. Γενικά η μητέρα μου δεν είναι αυστηρή, απλά έχει θέμα με τα αγόρια, μεγάλο θέμα.

"FY" είπε αυτός και άπλωσε το χέρι του.

Άλλος ηλιθιος από κει, τι FY μωρέ; Δε μπορούσε να πει το πραγματικό του όνομα; Η μητέρα μου τον κοιτούσε ακόμα πιο περίεργα, είχε μείνει κόκαλο. Δεν την κατηγορώ κι εγώ αν ερχόταν ένας φίλος της κόρης μου ονόματι FY δεν θα σχημάτιζα την καλύτερη εντύπωση.

"Τι είναι το FY;" τον ρώτησε η μαμά μου.

Αυτός ρολαρε τα μάτια του και της εξήγησε ότι είναι το ψευδώνυμο του, άρχισε να της λέει ότι είναι ο πιο γνωστός τραπερ της Ελλάδας και ότι έχει μαζέψει εκατομμύρια προβολές, εντάξει φίλε, δεν είσαι κι ο sinboy (όσες με ξέρετε, ξέρετε).

"Θα σε παρακαλούσα να φύγεις από δω, Zinnia, έχουμε να συζητήσουμε πολλά" είπε και με κοίταξε δολοφονικά.

"Με διώχνετε;" ρώτησε ο F ειρωνικά.

"Αγόρι μου, δε ξέρω καν το κανονικά σου όνομα, φύγε σε παρακαλώ"

"Φίλιππος" είπε και ξανά άπλωσε το χέρι του. (_vasoulaaa_ ευχαριστώ για το βίντεο φίλη).

Όσο συνέχιζε τόσο πιο πολύ νευριαζε η μαμά μου, η Πηνελόπη από πίσω γελούσε και κοροϊδευε, τι ζώον γαμωτο. Είχα νιώσει τόσο μεγάλη ντροπή εκείνη τη στιγμή, ήταν γελοίο αυτό που συνέβαινε. Η μαμά μου με τράβηξε από το χέρι και πήγε να με κατευθύνει προς το δωμάτιο αλλά ο F την σταμάτησε.

"Μπορώ να την αποχαιρετήσω τουλάχιστον;" είπε ειρωνικά για άλλη μια φορά.

"Βγες έξω σε παρακαλώ" συνέχισε η μάνα μου.

"Ααα για να σας πω, πρέπει να μεθετε τρόπους" είπε ο F και έσκασε στα γέλια.

"Πολύ καλό, μπράβο" ούρλιαξε η Πηνελόπη.

Τώρα να πω ότι ήθελα να εξαφανιστώ εκείνη τη στιγμή; Ναι, ήθελα. Βασικά, το μόνο που ήθελα ήταν να τους σκοτώσω όλους έναν έναν, ειδικά την Πηνελόπη, πόσο καριόλα;!

"Λοιπόν, στοπ όλοι σας, δεν είναι αγόρι μου μαμά, είναι κολλητός μου και ήρθε να βοηθήσει με το χάος που προκάλεσαν τα κορίτσια χθες το βράδυ, εντάξει;" είπα εκνευρισμένη.

"Καθόλου ενταξει, πήγαινε σπίτι σου νεαρέ μου" του είπε αυστηρά.

Αυτός απλά ρολαρε τα μάτια του για άλλη μια φορά και αποχώρησε, μόλις είδα την Πηνελόπη να τρέχει από πίσω του μου ήρθε να την πνίξω από τα νεύρα, ευτυχώς κάθισε η Νατάσα μαζί μου. Με το που έκλεισε η πόρτα άκουσα τον F να φωνάζει στη Πηνελόπη.

"Φύγε από δω, έχω νεύρα, δεν ενοχλείς τον πρίγκιπα αν δεν είσαι στη λίστα"

Η έκφραση της μαμάς μου εξέφρασε αμέσως μεγαλύτερη απογοήτευση. Δεν είχα ιδέα πως μπορούσα να μπαλωσω όλη αυτή τη κατάσταση, δεν ήξερα καν αν γινόταν βασικά. Η μαμά μου κάθισε στον καναπέ απέναντι από μένα και την Νατάσα, ήξερα πως θα προτιμούσε να είμαστε οι δύο μας αλλά δε μπορούσε να την διώξει σε αντίθεση με τον F.

"Τι ήταν αυτός ο... Νεαρός;" ρώτησε η μαμά μου επιθετικά.

"Φίλος μου, τίποτα παραπάνω" απάντησα δειλά.

"Ουτε για φίλος δε κάνει αυτός αλλά τέλος πάντων, σαν να έπεσε χλωρίνη στο κεφάλι του είναι" είπε μέσα από τα δόντια της.

Εγω πήρα μια βαθιά ανάσα και του έστειλα μήνυμα ζητώντας του συγγνώμη για την συμπεριφορά της μαμάς μου, όχι ότι η δική του ήταν καλύτερη αλλά τι να πω.

Priince.fy
Δεν έχω συνηθίσει τόση ασέβεια, συνήθως με λατρεύουν αλλά εντάξει, θα πω δε πειράζει επειδή είναι μαμά σου.

Τι ηλιθιο πλάσμα γαμω, από την μία με έκανε να βράζω από τα νεύρα μου αλλά από την άλλη, το χθεσινό βράδυ ρε πουστη μου, δεν είχα ζήσει κάτι καλύτερο. Οι συνομιλίες με τα άλλα κορίτσια όμως, στην μια έλεγε ότι θα περάσουν ωραία Τετάρτη βράδυ...
Με πονάει να μην είμαι η μοναδική...

"Zinnia, μακριά από τον Φίλιππο, καλά;"

Κοίταξα το πάτωμα και εγνεψα καταφατικά, δε θα την άκουγα έτσι κι αλλιώς αλλά δε χρειαζόταν να το ξέρει, θα έπαιζα θέατρο για λίγο καιρό, θα νόμιζε ότι δεν τον βλέπω και μετά απλά θα πήγαινα σπίτι του κρυφά. Δουλεύει όλη μέρα έτσι κι αλλιώς η μαμά, σιγά μη καταλάβαινε τίποτα.

Priince.fy
Ποτε θα σε ξανά γλύψω;

Βλέπω αυτό το πράγμα και κλείνω το κινητό μου επιτόπου, παρά είναι βλακας για μένα, τι σκατα πάω να κάνω;

"Λοιπόν, πάω για ψώνια, κάτσε με την Νατάσα. Θα επιστρέψω το βράδυ" είπε η μάνα μου κι έφυγε από το σπίτι, ευτυχώς.

Εγω έπιασα το κινητό και είδα ξανά το μήνυμα, έπρεπε να βρω αυτοπεποίθηση και να απαντήσει κάπως ανάλογα, όσο μπορούσα δηλαδή.

Zinnia_Müller
Με την πρώτη ευκαιρία...

Priince.fy
Με καυλωνεις Γεεμανακι, γαμησετα...

Και κάπως έτσι, οι πεταλούδες στο στομάχι μου άρχισαν να γίνονται ακόμα περισσότερες.

I don't care [FY Fanfiction] #TBBW2019 #ABA2019Where stories live. Discover now