Előhang

5K 198 19
                                    

Az előző évad tartalmából:

– Mindannyiótokat nagyon szeretem. – néztem körbe a csapatnyi emberen. Családon. Majd Shawnhoz léptem és erősen magamhoz szorítottam. – Nagyon szeretlek... – ekkor gyengéden az arcomhoz érintette ajkát, majd letérdelt elém.
– Dor, hozzám jönnél mégegyszer? Úgy igazán, mindenki előtt? – a szemeim könnyeztek, már nem tudom, hogy újra, vagy még mindig, de könnyeztek. A szívem zakatolt, és végre úgy éreztem, rendbejött az életünk. Mert számomra már tényleg nincsen én. Csak Shawn és én.
– Kétségkívül igen!

A család egy ház, és a szeretet teszi otthonná.

Az elmúlt fél évben az életünk visszállt a normális kerékvágásba. Már ha nevezhetjük annak... Visszagondolva sosem volt igazán normális. Sok minden történt, a média valósággal szétszedett bennünket, amikor megerősítettük, hogy összeházasodtunk, rengeteg teóriát gyártottak, többek között, hogy gyerekünk lesz, ami igaz is volt, egy darabig. Persze erről nem nyilatkoztunk. Az új kiadó elkészült, amit Shawn rólam akart elnevezni, de végül meggyőztem, hogy legyen egyszerűen Mendes Records, az Islandtől páran más kiadót találtak, viszont pár nagyobb név, mint például Demi Lovato Shawnhoz szerződött.  Shawn a tulajdonos, Andrew pedig az igazgató, amit nagyon élvez, rengeteg munkája van, de ez teszi boldoggá. A dolgok jelen állása szerint tehetségkutatót szerveznek, amit az egyik kereskedelmi csatornához próbálnak beszervezni, hogy új előadók szerződjenek a kiadóhoz. Shawnnak volt egy búcsúkoncertje két hónapja, a turnézástól végleg visszavonul, mostanság már csak nekem zenél, nem szeretne több dalt megjelentetni. Minden energiáját a tehetségkutatóba feketeti.

Line 35 hetes terhes, a kis Dorothie lassan megérkezik. Dan ideges, mint mindig, Line nyugtatja több-kevesebb sikerrel, pedig pont fordítva kellene lennie.

Anyát teljesen lefoglalja a születendő unokája, megállás nélkül vásárol, Dorothie még meg sem született, de már esküszöm több ruhája van, mint Cèline Dionnak. Na meg persze izgatott az esküvőnk miatt, amit egy hét múlva tartunk.

Apával rendeződött a viszonyunk, pár hete járt Torontóban és megmutattam neki a munkahelyem. Megnyugató, hogy büszke rám, sőt, olyan háttérinfókkal szolgálat nekem egyenesen az Értékelő Orvosi Szövetségtől, hogy jelölték a klinikát az Év Intézménye címre.

Karen és Manuel megvannak, izgatottak a fiúk műsora miatt, illetve az esküvőnk is nagyon lázban tarja őket. Karen és Line együtt tervezték a díszítést, rám és Shawnra nézve a esküvő nagy része meglepetés, egyedül a helyszínt választottuk ki, és a vendégeket hívtuk meg. Nagyszabású esküvő lesz, vagy 400 vendéggel, a családjainkkal, barátokkal és Shawn rengeteg ismerősével. Ed vállata, hogy elénekli az első táncunkhoz a Best Part of Me-t, hívtunk egy vonós zenekart is a bevonulás miatt. Ráadásul annyi zenész lesz, hogy külön zenekarra nem lesz szükségünk, ha mindneki énekelne egyetlen számot, ott lennék három napig. Kislánykori álmaimnak megfelelően egy kastélyban tartjuk a ceremóniát, barokk témával. A ruhámat Line tervezte, ami a témához hűen hatalmas, csipkés és gyönyörű. Persze nem abban leszek végig, szerintem nem tudnék túl sokat menni benne, a rengeteg merevítő miatt egy páncél súlyával vetekszik.

Aalyiah és Connor kapcsolata pedig még mindig virágzik, nem olyan régen összeköltöztek, Shawn meglepően jó képet vágott a dologhoz, aztán amikor hazaértünk, üvöltött egy sort, mert elvették tőle a húgát. Ekkor felhívtam Dant, hogy beszéljen vele, aki azzal nyugtatta, hogy ő még azt sem tudta, hogy a húga házas, úgyhogy nyugodjon meg.

Donuty néni pedig beköltözött az Idősek Paradicsomába. Igen, jól olvastad. Nem öregek otthona. Egy valóságos hotel az a hely, gyakran látogatom őt, és ő is járt nálunk párszor az eset óta.

Andrew az igazgatói pozíciója mellett is megtalálta a boldogságot Taylor nem Swift mellett, így már ő sem zsémbeskedik annyit, mint előtte. Alig várja a műsort, rengeteget dolgoznak Shawnnal, szinte alig látom őket.

Simba hatalmasat nőtt. Elfoglalja az egész kanapét, ami miatt Shawn sokszor ideges, ugyanakkot nagyon szereti őt.

És mi van velem? Boldog vagyok. Eufórikus hangulatban telnek a napjaim az esküvő miatt, jelölték a klinikát az Év Intézménye díjra. Az unokahúgom heteken belül megérkezik, apával újra minden a régi... Shawnnal a kapcsolatunk erősebb, mint valaha. Igaz, nem tudunk annyi időt együtt tölteni, mint régebben, mert mindketten úszunk a munkában, de ez csak még értékesebbé teszi azt, amikor együtt lehetünk. A házasságunk megerősítése után kaptam egy csomó hater oldalt, mert "elvettem Shawnt a rajongóktól" és mert miattam vonult vissza, ami nem igaz. Mert miattunk vonult vissza.

Egy csepp kínlódás, két örök kötelékWhere stories live. Discover now