EP.3

2.8K 140 28
                                    

Gözlerimi sadece birkaç saniyeliğine yummam aklıma Eun Hee'nin evde olmadığını getiriyordu ve uyku imkansız hale geliyordu. Meleğim dünden beri ortalıkta yoktu. Ağlamaktan artık acımaya başlayan gözlerimi biraz dinlendirmek istesem ve gözümü yumsam Eun Hee'nin yüzünü görüyordum. 

'Jungkook uyuyor musun?'

Taehyung'a dönüp başımı olumsuz anlamda salladım.Birkaç saattir aklımda dönüp duran düşünceleri onunla paylaşmak istiyordum.Yorgun bir şekilde doğrulduğum yataktan Taehyung'un kolumu tutması ile kalkabilmiştim. Gerçekten halsizliğim durumu daha zor hale sokuyordu. Polisler her yerde miniğimizi arıyordu ama hala bir haber olmaması beni tüketiyordu,tabii ki Taehyung'u da..

'Taehyung meleğimden bir haber var mı?'

Tekrar onun olumsuz yanıtlarını dinlerken başımı eğdim.Her dakika soruyordum ama umudumu kaybedemezdim.Eun eve gelene dek umudumuzu korumalıydık.

'Güzelim istersen polis merkezine sen gelme,ben orada olurum.'

'Geleceğim Tae,sorun değil.'

Derin bir nefes aldım ve gitmek için arkasını dönen Taehyung'un kolunu tuttum.Bu tutuşum diğerlerinden farklıydı.Gitme kal tutuşu değildi,sana ihtiyacım var tutuşu değildi,bu bir enkaz tutuşuydu.

'Taehyung ben düşünüyordum ki Eun Hee eve dönerse eğer-'

'Dönecek söz veriyorum,eşler birbirine yalan söylemez değil mi?'

Zar zor bahşettiği gülümsemesi yüzünde uzun süre kalamamıştı.Başımı onaylar anlamda salladım.

'Dönecek ve bir daha gitmemesi için bir şeyler yapmalıyız.'

'Jungkook lütfen,o dönmeden bunları konuşmayalım.'

Yüzündeki yalvaran ifadeye uzun uzun baktım.Ona sarılmadan hemen önce gözümden bir damla yaş süzülmüştü.

Taehyung,benim güçlü eşim..Şimdi kollarımda hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.Aklımdan ilk tanıştığımız andan itibaren yaşadıklarımız geçiyordu.Yıkılmaz Kim Taehyung,yıkılmıştı. Dokunulmaz kalbi acı çekiyordu.Onun bu haline üzülüyordum ve bu üzüntümü kat kat artırıyordu.

Biz ne olmuştuk böyle? Nerelerden nerelere gelip bu hale nasıl düşmüştük? Nasıl meleğimizin hayatını düşünmeden kararlar almıştık? Nasıl bir aile çocuğunu kendileri yüzünden kaybedebilirdi?

Hiçbirini bilmiyordum.Hangi soruyu cevaplamam gerektiğini bile bilmiyordum artık.Neye ne için cevap aradığımı karıştırır olmuştum.Tek cevabını bildiğim soru miniğimizin kaybolmasındaki suçlu kimdi? Bizdik. Biziz Taehyung. Eun Hee bizi affetse biz kendimizi affedebilir miyiz hayatımı adadığım adam?

Merhaba kuzucuklarrrr, yepyeni bir bölümle geldim.

Size iyi okumalar bana da iyi yorumlamalar<33 

Name Of Live 'taekook' ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin