Deel 4

1.2K 16 1
                                    

Ik kleed me om in de badkamer. Ik doe mijn velvet slaap setje aan, want ik ben van plan om meteen mijn bed in te kruipen. Het is 19:00 en heb nu alleen zin in Netflix

Ik kam mijn haar door. Het ziet er erg donker uit, omdat het nu nat is. Ik spray er een anti-klitten spray in. Ik haal mijn make-up er goed af. Ik doe lippenbalsem op.

Ik ga de badkamer uit en gooi mijn kleren in de wasmand

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Ik ga de badkamer uit en gooi mijn kleren in de wasmand. Sem zit met Tim op de bank. Sem draait zich om. Hij blijft me aankijken. Hij merkt dat ik hem aankijk. Vieskind hij zit gewoon te scannen! Tim draait zich ook om. "Hoi Isabeau" zegt hij. Ik knik en ga mijn bed in. "Ga je nu al slapen?" Vraagt Sem. "Nee" antwoord ik kortaf. Ik pak mijn laptop en open Netflix.

"Je word gebeld" zegt Sem. Hij staat op en geeft mijn telefoon. "Dankje" zeg ik. Het is Caitlin. "Hey schat!" Zeg ik blij, want ben oprecht blij dat ze belt. Ze is een van mijn beste vriendin. "Maak je deur open" zegt ze. "Wat me deur? Wacht" Zeg ik.

Ik ren naar de deur en open het. "Aahh!!" Schreeuwen Caitlin en Yasmin. "Omg!" Zeg ik en vlieg in hun armen. "Jullie zijn gewoon gekomen" zeg ik. "Jaa zeker en dat gaan we zeker doen" zegt Yasmin. Ik glimlach breed en geef een kus op hun wang. "Kom" zeg ik. Yasmin heeft 3 pizza dozen vast. "We gaan er een meidenavond van maken met Netflix" zegt ze.

Ze lopen de kamer in. Dan ziet ze Tim en Sem zitten. Ze kijken ons aan. "Maar helaas zitten er jongens in je kamer" maakt Yasmin haar zin af. Caitlin begint te glimlachen. "Hoi" zeggen de jongens tegelijk. "Dit zijn Sem en Tim, Sem is mijn kamergenoot" zeg ik en draai me rug naar de jongens toe en rol met mijn ogen. Yasmin ziet het. Yasmin bukt een beetje naar voren. "Vinden jullie het leuk om meisjes gesprekken te horen?" Vraagt Yasmin. Ze schudden hun hoofd. "Nou de deur is daar" zegt ze glimlachend.

Ik schud glimlachend mij hoofd. Ze flikt het gewoon. Ze staan op. Tim is als eerst de deur uit. Sem komt voor me staan. Ik kijk op. Ik kijk hem recht in zijn ogen aan. Hij heeft kneiter mooie ogen! "Ik kom wel rond 11 uur terug ja?" Zegt hij. Ik knik. Hij loopt langs me heen. Ik doe de deur dicht.

"Girl Time!" Zegt Caitlin. We ploffen op de bank. Ik pak de dekens en pak mijn laptop. Ik open Netflix. Caitlin neemt het over. Ze kiest een romantische film uit. Yasmin geeft ieder een pizza doos. En ja dan begint onze meidenavond.

Dit is Yasmin

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit is Yasmin. Mijn aller beste vriendin al 10 jaar lang. Ze is 16 jaar en woont in Almere. 1 straat van mij vandaan. Ze is heel brutaal. Ze kan goed voor haar zelf opkomen. En ze is ook heel grappig.

 En ze is ook heel grappig

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit is Caitlin. Ook mijn alle beste vriendin al 8 jaar lang. Zij is ook 16.  Ze is Lief, gehoorzaam, beleefd. Gewoon tegenovergesteld van Yasmin.
•••

It's my roommate.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu