Deel 12

1.2K 19 0
                                    

POV SEM*
"Wat wil je hier doen?" Vraag ik aan Robin. "Mevrouw Deernen zei dat ik hier een formulier moest halen ofzo" zegt hij. Ik knik en luister al niet meer ik kijk naar het prikbord.

Isa-beau van Doorn 15-11-2002.  Beste Engelse leerling. Eindstand: 9,2

Lees ik van het prikbord af. Wacht 15 november? Dat is overmorgen! Ze heeft het niet eens verteld. "Robin, Isabeau is overmorgen jarig." Zeg ik. "Echt?" Zegt hij. "Ja zullen we haar verassen?" Zeg ik blij. "Aha met de anderen." Zegt hij. "Aii" zeg ik en we lopen naar de kantine.

"Hey daar zijn jullie" zegt Isabeau. Haar leuke stem. Ik maakte een keer een stomme opmerking van haar stem. Die dag zal ik nooit vergeten, want sinds die dag vind ik haar leuk.

Ik ga naast haar zitten en leg mijn tas neer. Ik sta eigenlijk gelijk weer op om eten te halen. In de rij kom ik Justin tegen. Door hem was ik bijna geschorst en door Rosalie.

Ik loop weer terug naar de tafel en zie ik dat Isa rode wangen heeft. Ze is zo schattig. Ik ga naast haar zitten en neem een hap van mijn gezonde broodje. "Over 15 minuten gaat die fucking bel al" zegt Alessio. "Rustig aan macho" zegt Isabeau en lacht. Ze is zo leuk.

POV ISA-BEAU
*trinngg* gaat de bel. "Ik word helemaal lijp van dat ding" zegt Melle. Hij staat op en gooit zijn pakje in een boog het prullenbak in. Ik heb zo les met Luna, Fenne en Jade dus we lopen met z'n vieren naar het klaslokaal.
•••
"Waarom niet grijs?" Zegt Alessio. "Nee dat hebben veel mensen" zegt Jade en duwt Alessio weg. "Ik zou roze doen je ziet dat weinig" zegt Fenna. "Ja precies!" Zegt Jade. "Weet je ik doe de zwarte en Roze" zeg ik. "What?! Je raakt dan 180 euro kwijt!" Zegt Fenna. "Ze zijn in de aanbieding beter 90 dan 115 euro" zeg ik. Ze knikken allemaal. "Maar dat betekent ook een pauze voor shoppen" zeg ik. Ze lachen meteen.

Ik reken de truien af en daarna gaan we naar de forever 21. Jade is daar zeker geslaagd en is helemaal blij met haar topje. Voor Fenna zijn we naar Pull & Bear gegaan. Ik weet niet wat haar bezielde, maar ze heeft 124 euro betaalt voor 3 dingen. En voor Alessio zijn we naar De JD gegaan. Hij heeft een PSG pak gehaald en eerlijk gezegd wou ik ook heel lang zo pak. Ik heb de Ajax pak wel, maar draag hem niet zo vaak.
•••
De volgende ochtend sta ik op. Ik kijk naar Sem die nog ligt te slapen. Zo lief, ik hou van hem, alleen weet ik niet of hij het hetzelfde voor mij voelt.

Ik loop naar mijn kast en trek er een outfit uit. Ik doe de dingen die ik elke ochtend doe en ga daarna samen met Sem naar de eerste les.

 Ik doe de dingen die ik elke ochtend doe en ga daarna samen met Sem naar de eerste les

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••
"Hoofdstuk 3" zegt Sem en verstopt zijn gezicht in zijn handen. "Ik ben zo moehoe" zegt hij en gaapt. "Wie niet?" Zeg ik. "Maar dit moet ook gedaan worden" zeg ik. Sem blijft me aankijken. "Dit moet ook gedaan worden" praat hij me na. "Pardon?" Zeg ik. Hij lacht en doet onze boeken dicht.

"Sem?" Zeg ik verbaasd. Hij gaat verder en pakt de boeken. Dan pakt hij me hand en neemt me mee naar onze kamer. "Wat gaan we doen?" Vraag ik als we in de kamer staan. "Wat dacht je van een film?" Zegt hij. Ik lach "en het leren dan" zeg ik. "We hebben nog ruim een week het komt goed" zegt hij. "Hoop ik ik moet echt een voldoend halen voor Economie" zeg ik.

Sem pakt een deken en gooit het op me. "Bedankt" zeg ik. Hij ploft naast me op de bank. Ik open mijn laptop en start Netflix.
•••
"Ik vind het wel gezellig zo" zegt hij. Ik voel vlinders in mijn buik. "Echt?" Vraag ik. Hij tilt mijn kin op, zodat ik recht in zijn ogen kijk. "Echt" zegt hij.

Langzaam komt hij dichterbij. Dan raken mijn lippen zijne aan. Zo zacht. Het lijkt wel dat onze lippen voor elkaar zijn gemaakt. Ik wou altijd weten hoe een zoen met hem zou voelen. Het was geweldig. Sem duwt mijn hoofd zachtjes op zijn borst. Gaat hij me vragen? Maar in plaats van dat zegt hij dat hij moet gaan.

Ik voel me gebruikt. Ik knik en kijk uit het raam. "Doei" zegt Sem. "Doei" zeg ik. Hij was zo dichtbij me en is hij zo ver weg.
•••
Ik lig op bed het is al bijna 00:00 en Sem is nog steeds niet terug. En de stomste dag begint over een paar minuten.. Dan word ik gebeld. Mijn ogen beginnen te twinkelen als ik zie wie me belt. Sem! Ik neem meteen op. "Yo" hoor ik. "Hi" zeg ik. "Zou je misschien naar Jade's kamer kunnen komen. Net voordat ik antwoord wil geven hangt hij op. Klootzak denk ik.

Wat doet hij nu nog bij Jade.  Ik sta op en en trek een hoodie aan, aangezien het buiten de kamer koud is. Ik loop 1 etage naar beneden. Ik klop op de deur, maar niemand maakt open. Dus besluit ik het zelf te doen...

It's my roommate.Where stories live. Discover now