Розділ 6. Лілі

125 12 0
                                    

Це було питанням часу, коли частина мисливця на вампірів у Вероніці переважить над дружбою, але Лілі все-рівно було образливо. Глибоко в душі вона сподівалася, що цього ніколи не станеться.

Вампірша вже хотіла втекти подалі з України, але тоді згадала про Женю. Його вона просто так не могла кинути. Потрібно було піти до нього та за допомогою гіпнозу наказати забути про її існування. Так буде правильно.

Але Лілі відчинив двері не Женя, а його брат Ден, про якого хлопець часто розповідав.

— Отже, це ти — та сама Лілія, що полонила серце мого брата? — він кинув на неї довгий оцінюючий погляд.

— Ага... — протягнула дівчина.

— Проходь. Ми вже думали, що ти не прийдеш.

«Чому вони думали про мій прихід сюди?» — здивувалася Лілі, але таки згадала, що в школі Женя щось їй говорив про посиденьки з його братом і його дівчиною. Тоді вона не надала цьому уваги, думаючи, що її це не стосується, але, виявляється, то було запрошення.

Лілі пройшла до просторої вітальні, де на подушках на підлозі сидів Женя, а Віка танцювала під пісню «Drunk Groove». На столі стояла відкрита пляшка вина. Цікаво, а як шістнадцятрічним підліткам продали алкоголь?

— Наскільки я знаю, ти не одна з тих правильних дівчат, які проти вживання алкоголю?

Насправді, Лілі ніколи за свої сто двадцять сім років не пила алкогольних напоїв. Спочатку батьки не дозволяли, а тоді кров була смачнішою. Але цього разу дівчина наповнила келих і випила.

— Оце я розумію! — викрикнув Ден.

Лілі відразу ж повеселіла та забула про всі свої проблеми. Єдиним, що залишилося в її голові, було бажання розважитися. Очевидно, це було спричинене тим, що на вампірів, які пили лише кров тварин, алкоголь діяв специфічно: один келих за п'ять.

Заграла пісня «Havana», яка дуже сподобалася Лілі. Вона приєдналася до Віки, повністю віддаючись музиці. За дівчатами зачаровано спостерігали хлопці.

Ще після трьх пісень Лілі та Віка впали на подушки. Хлопці подали їм келихи з вином.

— А давайте зіграємо в гру «Правда чи дія», — запропонував Ден. А коли всі погодилися, він сказав: — Отже, я почну першим. Лілю, правда чи дія?

Вампіри в школіWhere stories live. Discover now