Розділ 8. Лілі

110 11 0
                                    

Магія спала з Лілі, тож вампірша розірвала мотузки, підскочила з місця та підхопила непритомну подругу. Ні, вона не може померти! Тільки не Вероніка! Вона сильна дівчинка, вона виживе!

До Лілі та Вероніки підбіг Віктор. Побачивши непритомну доньку, він завмер на місці. Це дуже роздратувало Лілі:

— Чому ти просто стоїш?! Їй терміново потрібно до лікарні!

Віктор, очевидно, зрозумів, що його донька жива, тож хутко підхопив її на руки.

— Розберися з КПП, — кинув він Лілі. Віктор так переживав за доньку, що був готовий просити вампіра користуватися гіпнозом.

Лілі з легкістю змусила всіх працівиків КПП заснути, а вранці забути всі події ночі.

Тоді вампірша побігла до найближчої лікарні, куди саме приїхав Віктор. Вона наказала медикам без жодних запитань зайнятися Веронікою.

Далі залишалося просто чекати, що було найважчим. Лілі й не здогадувалася, що так подруга настільки цінна для неї. Вона не витримає, якщо ще й Вероніка помре через неї.

Через годину вийшов сивий лікар Аркадій Романович, що розповів Віктору та Лілі про те, що Вероніку помістили в реанімацію. Вони не змогли діагнозтувати причину її впадання в кому. Залишалося лише чекати дива, щоб Ніка сама прийшла до тями. Але шанси на щасливий фінал були мізерні.

Лілі вибігла з лікарні та впала на землю, плачучи. Вона вже втомилася втрачати дорогих для неї людей. Лукас, Женя, навіть Фред, а тепер Вероніка на межі життя та смерті...

— Лілі? — почула вона голос Паоло.

Це й змусило вампіршу витерти сльози та підняися на ноги.

— Ти як тут опинився? — запитала Лілі.

— Мені дзвонила Ніка, розповіла, що тебе викрала якась дуже сильна вампірша. Тож я вирішив першим рейсом прилетіти сюди, — пояснив хлопець, а тоді стурбовано запитав: — Що з Нікою?

Лілі опустила очі та відповіла:

— У комі.

— У комі?! — перепитав Паоло. — Але як?! Що трапилося?!

— Мені б теж хотілося про це дізнатися, — почувся за її спиною голос Віктора.

— Гаразд, я все розповім.

Вони втрьох пішли до цілодобового кафе напроти лікарні та замовили каву. Тоді Лілі й переказала їм усю історію, нічого не приховавши.

Вампіри в школіWhere stories live. Discover now