Del 12

786 21 0
                                    

~ Moas Perspektiv ~

Jag vaknade 4,:38 av att min mobil plingade och jag gav en lätt suck och låste upp mobilen och såg att jag fått ett sms av Maria.

"Glöm skolan idag, vi skall på ett viktigt möte som kan förändra hela ditt liv, ses utanför din lägenhet 7:30" skrev hon.

Asså vah? Tänkte du för dig själv. Jaja det är ju ingen ide att somna om tänkte du och gick och satte dig framför tvn.

Klockan var nu halv sju och du hade fått ytterligare ett sms från Maria, hoppas du är vaken och gör dig i ordning, ta på dig något proffsigt som representerar dig okej? Stod det och jag svarade med ett enkelt okej och gick sedan in och kollade vad jag hade i min garderob. Jag tog fram ett par svarta midjebyxor och en tight magtröja med lite detaljer på och ett par Glogger, Jeffrey Campbell skor. Sedan plattade jag mitt hår och tog på mig min guldklocka. Jag kollade mig själv i spegeln och tog några kort loggade sedan in på instagram, första gången sen jag kom till London och fick en chock. Fått 40 000 nya följare. Jag lade ut bilden och mobilen bombades med likes och kommentarer. Jag kollade igenom instagram lite innan jag såg att klockan nästan var halv åtta så jag låste lägenheten och gick ner för att möta Maria.

Vi pratade en stund innanför vi stannade utanför ett stort hus och vi gick ur bilen och inte förens nu säger hon om vad vi ska göra.

-Okej Moa du vet vilka EMI är eller hur?

-Ja typ ett av världens största skivbolag eller hur?

-Vänd dig om, sa Maria och jag gjorde som hon sa, och på dörren stod det precis det. Det stod EMI Records.

-Är du seriös? Ska vi in här?

Hon svarade inte utan gick in och pratade lite med någon som stod innanför. Jag kan inte fatta det själv. Jag har ett möte med EMI Records.

Mötet gick bra och de ville att jag skulle representera dem och bli en av deras artister, vilket självklart är en stor ära. De har kontakter i hela världen och har bett mig göra en ny video som de ska skicka till deras kollegor i USA. Fattar ni USA?

-Jag vet den perfekta covern du borde göra Moa, avbryter Maria mig under mitt tänkande.

-Jag vet vilken jag ska göra, kommer vara min bästa cover någonsin, men lovar gör den låten du tycker nästa gång, svarar jag exalterat.

-Hahah blir bra Moa vilken ska du göra då? Frågar Maria

-Det får du se säger jag och tar upp mobilen.

Jag tog upp mobilen och smsade Filip. "Skolans studio om 30 okej?" Han svarade snabbt med ett "okej ses snart" och sedan la jag ner telefonen och fortsatte snacka med Maria. "Kan du köra mig till skolan istället?" frågar jag Maria och hon svänger av och kör mot skolan istället.

Precis innan jag skall stänga bildörren så frågar jag Maria

-Är du typ min manager nu?

-Ja det kan man väll säga, om du vill det då?, svarar hon

-Självklart jag vill det, ska öva till min cover nu ses senare, säger jag och stänger dörren och går in och möter Filip.

~Felix perspektiv~

Jag och killarna hade en liten rast mellan danserna och jag kollade lite på sociala medier. Jag kollade runt lite och såg att Moa lagt ut en ny bild på instagram med texten "off to an important meeting".

- KILLAR kom hit nu, hörde man Daff ropa från sitt kontor.

Vi alla ställde oss upp och började gå mot hans kontor.

-Ni känner väl hon där Moa Svensson som flyttade till London för ett tag sen?

-Ah eller vi kände henne svarade Ogge och kollade på mig

-Okej men hon verkar ju ha lyckats bra i London, har ni hört om hennes nya kontrakt?

-Nae svarade Omar och kollade på oss alla ifall vi visste något.

-Hon har skrivit kontrakt med EMI Records, fatta hur stort att en från Sverige har fått ett sådant stort kontrakt säger daff och typ hoppar av glädje.

Till skillnad från vad jag gjorde.

I'm fineWhere stories live. Discover now