Del 26

620 21 8
                                    

KAPITEL 26

~ Felix Perspektiv ~
Bilresan till skolan som inte skulle ta så lång tid egentligen kändes som en evighet när det var en sådan obehaglig spänning i luften. Jag tänkte inte mycket alls utan det enda som fanns i mitt huvud var hur mycket jag ångrade kyssen med Moa. Jag hade nästan fått tillbaka min Moa. Eller hon är inte min alls men jag önskar att hon var det. Jag försvann in i mina egna tankar och reagerade inte förens Omar drog ur min hörlur.
-Ska du med eller?, frågar han och släpper hörluren.
Jag svarar inte utan knäpper upp mitt bälte och hoppar ur bilen och springer ikapp de andra. Det verkade inte som om någon kände igen oss vid skolan vilket var en väldigt skön men konstig känsla. Vi behövde inte gömma oss och ha med oss massa livvakter utan vi kunde gå i vår egen takt. Det var bara Moa som behövde stanna för ett enstaka foto då och då.

Vi hade suttit i ett litet rum som såg ut som ett grupprum och börjat repa lite och vi skulle direkt upp efter Moa. Vi fick välja om vi ville kolla på henne eller stanna kvar i detta lilla rum och valet var väldigt enkelt. VI alla fyra ställde oss upp och gick ut mot den lilla så kallade scenen och där stod Moa, Sandra och Sofia. Dom började med att köra lite låtar med mer fart i så de dansade. Moa gjorde inte lika komplicerade danssteg som Sandra och Sofia eftersom hon var tvungen att sjunga. Fast mina ögon var fast på Moa. Hennes leende och glimten i hennes ögon.

~ Moas perspektiv ~
Jag kände hur Felix stirrade på mig men vägrade kolla dit för ville verkligen inte visa han att jag var svag. Jag sjöng och dansade som om mitt liv hängde på det och kollade ofta bak och såg att Sandra och Sofia hade minst lika roligt som jag.
Jag skulle sjunga min sita låt som var en balad så pratade lite med publiken om vad denna låt betydde för mig. Sedan började jag sjunga Dying Hole av Bailey McConnell.


~ Felix Perspektiv ~
-Denna låten betyder väldigt mycket för mig. När jag bodde min sista tid i Sverige gick jag igenom mycket som förändrade mig till den jag var. Så jag tackar de som tryckte ned mig och fick mig att hamna här.(Självklart på engelska då) sa Moa och kollade på mig precis innan hon började spela sin sista låt.
Kunde hon inte lika väl stoppat in en kniv i mitt hjärta och vridit om dem? För det var exakt så jag kände när hon sade det. Jag och resten av killarna vet exakt vad hon menade och Omar lade sin hand på min axel och gav mig en medlidande blick.

||sista kapitlet för detta år😔, Har inte hunnit läsa igenom detta men hoppas det är hyfsat ändå.
nästa kapitel kommer i början av nästa år 👏 GOTT NYTT ÅR!🎉🎉||

I'm fineWhere stories live. Discover now