~ 25 ~

841 70 12
                                    

„Tady Taehyungie!“ Ve dveřích do jeho ložnice se objevil Jimin. Opřel se ležérně o rám, ruce strčené v kapsách polorozepnutých džín. Byly to jediné, co měl na sobě.

Představivost opět začala pracovat, ale nebyla tím prvotním, na co se Taehyung momentálně dokázal upnout. Něco se mu na tom nezdálo.

„Kde je Jungkook?“ zeptal se podezíravě.

„V koupelně, hned přijde,“ oznámil Jimin klidně a pousmál se. „No tak, pojď sem, žádnej trest nebude, maximálně dostaneš na zadek!“ zadíval se na něj svůdným spodním pohledem. Nezapomněl si při tom provokativně navlhčit horní ret špičkou jazyka. Ovšem, u něj to vůbec nevypadalo jako promyšlený tah. Jimin měl ten dar vypadat při všem, co udělá zatraceně sexy, aniž by o to bůhví jak usiloval. Taky to bylo to první, čeho si u něj Taehyung všiml, než se seznámili.

Nejistě udělal pár kroků k němu, vidina, že ho Jimin plácne přes zadek byla moc lákavá, aby ji ignoroval.

„Máš menší problém, koukám, nebo spíš větší!“ švihl blondýnek očima po nadutém Taeho poklopci a usmál se tak kouzelně, až z toho druhému muži poskočilo srdce dojetím. Oprava na větší se mu hodně líbila, dokonale pohladila jeho ego.

„A čí je to zásluha, hm?!“

„No dobře, trochu nejistoty ještě nikomu neublížilo, tak pojď sem, dáme to do pořádku!“ Jimin se přenesenou vahou opřel ramenem tentokrát o druhou stranu rámu dveří a zvedl obočí. Taehyunga z nějakého nejasného důvodu tyhle dvojsmyslné řeči přiváděly do ještě většího varu. Vždycky. No, a když měl tenhle svůj „větší“ problém, bylo to o dost intenzivnější.

Jeho kroky nabraly na rychlosti, když mířil ke své ložnici. Nebyl pomalu ani u dveří a už natahoval po Jiminovi ruku. Chytil ho za šíji a přitáhl si ho k sobě. Napoprvé ho políbil dost neohrabaně, jednoduše to nedokázal vydržet, ovšem jen co polibek pořádně prohloubil, cítil se zase na koni.

Bohužel mu to bylo houby platné, když se v zápětí ocitl na posteli a musel si zrychleně srovnávat v hlavě, co se právě stalo.

Jimin ho zatáhl do místnosti, pak uhnul a někdo do něj zezadu dost tvrdě strčil, div že mu nekřuplo v zádech. Co někdo... Jungkook to byl, kdo jiný. Do postele skoro letěl, jak to bylo nečekané.

Bleskově se otočil na záda, ale to už se na něj Jimin i Jungkook vrhli z každé strany, zvedli mu ruce nad hlavu a...

„To myslíte vážně?“ zadrnčel ložnicí Taehyungův rozzuřený hlas. Vzhlédl vzhůru, aby se přesvědčil, že se mu to nezdá. Ne, opravdu měl ruce připoutané k čelu postele ocelovými náramky a u její paty, tedy přímo proti němu stáli Jimin a Jungkook a s šibalskými úsměvy si ho prohlíželi.

V jediné vteřině mu hlavou problesklo hned několik věcí. Kde sakra ti dva zmetci sehnali pouta, proč si zatraceně kupoval postel s kovovým čelem, ke kterému mohl být snadno připoután a v neposlední řadě, a to bylo asi nejdůležitější... co s ním chtějí udělat.

Ne, že by ho takové hrátky nevzrušovaly, určitě si už představoval podobnou situaci, asi ne se dvěma muži najednou, ale jeho fantazie se, co se týkalo sexu, hranic nedržela, ovšem nikdy tomu v jeho představách nepředcházela partnerská hádka, ze které vyšel jako ten největší viník, tudíž jako někdo, kdo si zaslouží potrestat.

Room-mate /Tae x Jimin x Kook/ ✔️Where stories live. Discover now